Iohannis ezita sa pronunte corect numele Shhaideh deoarece in limba germana numele celei propuse ca prim-ministru inseamna VAGIN!!!!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Propunerea social-democraților pentru funcția de prim-ministru este Sevil Shhaideh, a anunțat, la 21 decembrie, președintele PSD, Liviu Dragnea, după ce a ieșit de la consultările cu președintele Klaus Iohannis. La 21 decembrie au avut loc consultări între președintele României și delegația PSD-ALDE, formată din președintele PSD Liviu Dragnea și co-președinții ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu și Daniel Constantin.

Multe din căutările din online au indicat faptul că oamenii au dificultăți în a scrie corect numele posibilului viitor premier al României. Shhaideh, Saideh, Șaideh, Șaide, Shaideh sunt doar câteva dintre variantele căutate de români pe Internet.


Astazi Klaus Iohannis a incercat sa pronunte numele viitoarei prim-ministru, in capul lui sunand exact ce le suna tuturor vorbitorilor de limba germana cand aud denumirea de Shaideh ( Scheide insemnand in limba germana vagin). va dati seama daca va ajunge ea prim-ministru, ce porecle va avea doamna premier, Doamna Pussy, Doamna Vagin, etc.

Conform CV-ului doamnei Sevil Shhaideh, numele ei se scrie corect cu doi H după S și încă unul la final: SHHAIDEH.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
What Happened To Hitler’s Frozen Sperm?

O macara s-a prabusit peste Moscheea de la Mecca. Cel putin 65 de morti si 80 de raniti

11 secrete anti-îmbătrânire de la cel mai longeviv medic din lume

Iata lista cu toti zeii pagani nascuti in 25 decembrie. Iisus nu s-a nascut in decembrie. Astfel vedeti acum cui va inchinati de “sarbatori”

Anunt din partea ANAF pentru cei care au vandut o proprietate anul acesta, trebuie sa declare pana in 30 iulie venitul obtinut, ca sa dea o parte si la STAT -au nevoie Iohannis si parlamentarii de bani urgent!

Închide