Iohannis vrea sali de sport si recreere de 1,5 milioane de euro la Cotroceni

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Administrația Prezidențială a lansat o licitație pentru renovarea unui corp de clădire destinat birourilor, în care vor fi amenajate o sală de sport și una de recreere. Președinția a deschis și o licitație de 2,4 milioane de lei pentru un nou sistem de irigații la Palatului Cotroceni.

Licitația pentru renovarea clădirii este în valoare de 5,53 de milioane de lei fără TVA (aproximativ 1,23 milioane de euro), potrivit SEAP, relatează News.ro. Clădirea este amplasată în cadrul Administrației Prezidențiale în partea de sud, dar nu face parte din ansamblul Palatului Cotroceni.


Clădirea are o suprafață de 1.059 de metri pătrați. Lucrările solicitate de Administrația Prezidențială se referă la modernizarea și reabilitarea clădirii, formată din două corpuri, reconversia unor spații cu funcționalitate depășită, „creșterea gradului de confort a utilizatorilor” și la consolidarea clădirii, fiind nevoie și de lucrări la nivelul instalațiilor electrice și sanitare.

Administrația Prezidențială cere includerea în proiect a unei săli de sport și de recreere.


O altă licitație deschisă de Administrația Prezidențială se referă la construirea unui sistem automat de irigație a vegetației în Parcul Palatului Cotroceni, în valoare de 2,39 milioane de lei fără TVA (aproximativ 533.000 de euro).

Iohannis vrea sali de sport si recreere de 1,5 milioane de euro la Cotroceni

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...