Ion Tiriac: La inceputul anilor ’90 mi-ar fi fost destul de usor sa ajung presedintele Romaniei

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Milionarul Ion Tiriac sustine ca ar fi putut sa ajunga cu usurinta presedintele Romaniei, daca ar fi avut curaj sa intre in politica, insa acest domeniu nu l-a atras, desi oferte a avut intotdeauna.

Fostul mare jucator roman a fost intrebat de jurnalistii francezi daca nu a fost tentat sa intre si el in politica, la fel vechiul sau partener Ilie Nastase.

„Fara modestie, cred ca la inceputul anilor ’90 mi-ar fi fost destul de usor sa ajung presedintele Romaniei, dar nu am avut curajul. Nu ma simt capabil sa am in mainile mele soarta a 22 de milioane de romani.


Mi s-a oferit intotdeauna, chiar si acum 6 luni, responsabilitatea politica, insa din 1990 incoace nu m-am atins de ea. Eu sunt om de cuvant”, a spus Tiriac, intr-un interviu acordat Le Monde.

Fostul tenismen, care acum detine turneul de tenis de la Madrid, a vorbit si despre lipsa de viziune a sefilor tenisului mondial si despre faptul ca Simona Halep a fost furata la Roland Garros in finala cu Sharapova din 2014.


V.D.

http://www.ziare.com/ion-tiriac/avere/ion-tiriac-la-inceputul-anilor-90-mi-ar-fi-fost-destul-de-usor-sa-ajung-presedintele-romaniei-1468336?utm_source=Libertatea.ro-Cross&utm_medium=Ion+Tiriac%3A+La+inceputul+anilor+%2790+mi-ar+fi+fost+destul+de+usor+sa+ajung+presedintele+Romaniei&utm_campaign=Interpromo

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...