Israel: Al TREILEA razboi mondial a inceput

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ministrul israelian al apararii, Moshe Yaalon, a declarat joi ca atentatele de la Bruxelles arata ca este in desfasurare un nou razboi mondial si ca Israelul si celelalte tari trebuie sa ii faca fata impreuna, informeaza AFP, citata de Agerpres.

„Suntem in aceeasi barca”, a declarat Moshe Yaalon, la postul militar de radio.


„Lumea se afla in acest moment intr-un al treilea razboi mondial sau, cum i se mai spune, in plina ciocnire a civilizatiilor. Trebuie sa ii facem fata impreuna”, a spus el.

„Cooperam cu Belgia si cu alte tari europene”, a adaugat el. „Suntem in aceeasi tabara, cu valori si interese comune”, a subliniat ministrul.


Guvernul israelian sustine ca atentatele comise la Paris sau la Bruxelles fac parte din aceeasi lupta precum cea dusa de Israel impotriva unui nou val de violente comise de palestinieni.

Ministrul israelian al transporturilor, Israel Katz, a produs stupoare miercuri printr-o declaratie controversata.

„Daca belgienii vor continua sa manance ciocolata si daca vor continua sa se bucure de viata si sa se afiseze ca mari liberali si democrati si nu tin cont ca unii musulmani care sunt deja acolo organizeaza acte teroriste, nu vor putea sa se lupte cu ei”, a afirmat, la postul national de radio, Israel Katz, care este membru al partidului Likud al premierului Benjamin Netanyahu.

Dupa premierul Netanyahu, si Yaalon a luat distanta fata de Katz: „I-as sugera sa isi pastreze parerile pentru el insusi. As fi bucuros sa mananc ciocolata neagra belgiana”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...