Iubirea este Lumină, este gravitaţie, este putere, este Dumnezeu. Iubirea este o FORŢĂ UNIVERSALĂ!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Când am propus teoria relativităţii, foarte puţini oameni m-au înţeles, iar ceea ce urmează să-i destăinui omenirii acum, se va ciocni de neîntelegerea şi prejudecăţile din această lume. Te rog să păstrezi aceste scrisori, atât timp cât este necesar ani, decenii, până când societatea este suficient de avansată pentru a accepta ceea ce voi explica mai jos.

Există o forţă extrem de puternică, pentru care, cel puţin până în prezent, ştiinţa nu a găsit o explicaţie formală. Este forţa care include şi guvernează totul, este chiar în spatele oricărui fenomen care are loc în univers şi înca nu a fost identificată de noi.


Aceasta forță universală este IUBIREA.

Când cercetătorii au investigat o teorie unificată a universului, au uitat cea mai puternică forţă nevăzută. Iubirea este Lumina, care îi luminează pe cei ce o oferă şi o primesc. Iubirea este gravitaţie, deoarece îi face pe unii oameni să se simtă atraşi unii de alţii.


Iubirea e putere, deoarece multiplică tot ce avem mai bun şi îi oferă omenirii şansa de a nu pieri în propriul egoism orb. Iubirea expune şi revelează. Pentru iubire noi traim şi murim. Iubirea e Dumnezeu şi Dumnezeu este Iubire. Această forţă explică totul şi oferă sens vieţii.

Aceasta este variabila pe care am ignorat-o de prea mult timp, poate pentru că ne este frică de iubire deoarece este singura energie din univers pe care fiinţa umană nu a învatat să o controleze după voinţa sa. Pentru a evidenţia iubirea, am creat o simplă subtituire în cea mai faimoasă ecuaţie de-a mea.

Daca în loc de E = mc2, acceptăm că energia pentru a vindeca întreaga lume poate fi obţinută din multiplicarea iubirii cu viteza luminii la patrat, E = Ic2, atunci ajungem la concluzia că iubirea este cea mai puternică forţă ce există, deoarece nu are nici o limită.

După esecul omenirii în a utiliza şi controla celelalte forţe din univers, care până la urma s-au întors împotriva noastră, este imperios să ne hrănim pe noi înşine cu o altă formă de energie. Dacă vrem ca speciile noastre să supravieţuiască, dacă vrem să descoperim sensul vieţii, dacă vrem să salvăm lumea şi fiecare fiinţă conştientă ce traieşte, atunci iubirea este unicul răspuns.

Probabil nu suntem încă pregătiţi să creăm o bombă a iubirii, un mecanism destul de puternic pentru a distruge ura, egoismul şi lacomia care devastează planeta. Cu toate acestea, fiecare individ poartă cu sine un mic, dar puternic, generator de iubire, a cărui energie asteaptă să fie eliberată.

Când o să învăţăm să oferim şi să primim aceasta energie universală, draga Lieserl, vom putea afirma că iubirea învinge tot, că poate transcende totul şi orice, deoarece iubirea este chintesenţa vieţii.

Regret profund ca nu am fost capabil să exprim ceea ce este în inima mea, care a bătut în linişte pentru tine întreaga mea viaţă. Poate e prea tarziu pentru scuze, dar cum timpul e relativ, simt nevoia să îţi împărtăşesc că: Te Iubesc şi datorită ţie am ajuns la raspunsul suprem!

Tatăl tău,

Albert Einstein

http://radiociresarii.ro/iubirea-este-lumina-este-gravitatie-este-putere-este-dumnezeu-iubirea-este-o-forta-universala/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Ți-ai cumpărat un obiect din aur? Nu-l purta imediat. E cea mai mare greșeală. Uite ce trebuie să faci

Dacă v-ați cumpărat un obiect din aur, oricât de mic ar fi, nu-l purtați imediat. Puneți-l timp de șapte zile...

Să nu vă blestemaţi niciodată copiii!

Părinţii sunt datori să fie foarte atenţi la felul în care se adresează copiilor lor. Ei trebuie să-i binecuvânteze, nu să-i...

FOTO: PROTEST de amploare la SEBEȘ împotriva POLUĂRII. Peste 1500 de persoane au mărșăluit prin tot orașul

Cel mai mare marș de protest organizat vreodată în județul Alba s-a desfășurat duminică  în municipiul Sebeș. Peste 1500 de...

Iohannis impinge AGENDA GAY si acuza familia traditionala si sustinatorii acesteia de FANATISM RELIGIOS ( denumire echivalenta cu ISIS, jihadisti, Boko Haram sau talibani)

Când tăcea mai mult, spunea mai puține prostii. Dar băieții care l-au împins în față și-au dat seama că, în...

Închide