Jean Paler într-un spital din Brașov, infectat cu COVID-19:Au dat în mine, au țipat la mine, le ceream să facă ceva, pentru că mă îmbolnăveam mai rău și mă băgau cu forța în camera de tortură.

Distribuie!by Jean Paler a povestit întreaga experiență, cât timp a fost internat într-un spital din Brașov, infectat cu COVID-19.  Jean Paler a trecut prin momente foarte grele, după ce a fost infectat cu COVID-19. Actorul a fost internat într-un spital din Brașov și a oferit detalii incredibile despre modul în […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Jean Paler a povestit întreaga experiență, cât timp a fost internat într-un spital din Brașov, infectat cu COVID-19. 

Jean Paler a trecut prin momente foarte grele, după ce a fost infectat cu COVID-19. Actorul a fost internat într-un spital din Brașov și a oferit detalii incredibile despre modul în care a fost tratat. Acesta susține că a fost lovit, îmbrâncit și chiar și înjurat în unitatea spitalicească.


“WC-ul însemna un scaun care era tăiat pe mijloc. A venit o doctoriță împăiată și umflată”

„Într-o încăpere cu 6-8 paturi eram singur, wc-ul însemna un scaun care era tăiat pe mijloc și era în el o găleată, era ca în evul mediu. Și la pușcărie era mai bine, mâncarea era sub orice critică, un pușcăriaș o duce mult mai bine decât un bolnav.

Are mai mult de câștigat un pușcăriaș, niciun pic de căldură, după 4 zile am făcut rost de a doua pătură, cu chiu cu vai, cu rugăminți, scandal și ceartă. Am stat îmbrăcat cu două rânduri de pijama pe mine, cu o pătură care era dinainte să ajungă Ceaușescu președinte, cu greu m-am lipit cu a doua pătură. Așa m-au ținut la izolare zile întregi, nu am vorbit cu nimeni.


A venit o doctoriță împăiată și umflată care vorbea cu mine din tocul ușii, nu intra la mine, în așa zisul salon. Stătea pe la ușă, după hol, și de acolo vorbea cu mine. Mi-au făcut 5 teste și au ieșit toate neconcludente”, a povestit Jean Paler pentru fanatik.ro

“M-a lovit. Au dat în mine, au țipat la mine”

 

„Ne încuiau ca pe câini în saloane, am vrut să plec, am ieșit pe holul spitalului, iar dintr-o dată m-am trezit cu vreo cinci pe mine, deși zile întregi n-am văzut țipenie de om, au sărit pe mine, mi-a dat unul brânci, unul m-a lovit, da, da au dat în mine. Unul dintre asistenții medicali, poate chiar medici erau, nu sunt sigur.

Au dat în mine și au țipat la mine, mi-au zis: „intră, mă, înăuntru, nu știi că n-ai voie, al dracului, nu auzi că n-ai voie să ieși pe hol. Alții mă loveau, alții mă drăcuiau. Alții îmi spuneau frumos. Am înțepenit de frig acolo, nu mai puteam rezista, le ceream să facă ceva, pentru că mă îmbolnăveam mai rău și mă băgau cu forța în camera de tortură. Asta am trăit”, a completat el.

https://www.dcnews.ro/jean-paler-traumatizat-intr-un-spital-din-brasov-a-venit-o-doctorita-impaiata-si-umflata-m-a-lovit-au-dat-in-mine-au-tipat-ma-dr-cuiau_781771.html

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite