Jim Carrey EXPLODEAZĂ împotriva vaccinurilor: Mercurul din peşte este periculos, dar este ok pentru copii? DOCUMENTAR

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Actorul Jim Carrey a criticat aspru noua legislaţie adoptată, marţi, 1 iulie, de statul american California, potrivit căreia, începând din anul 2016, toţi elevii care urmează cursurile şcolilor publice vor fi vaccinaţi.
Actorul canadian susţine că respectivele vaccinuri conţin mercur şi aluminiu şi de aceea sunt extrem de periculoase pentru copii, informează The independent.co.uk.
Jim Carrey, care a vorbit în repetate rânduri despre riscul la care sunt supuşi oamenii prin vaccinare, susţine că Jerry Brown, guvernatorul statului California trebuie să fie oprit.
Mai mult, într-un mesaj postat pe reţeaua socială Twitter, actorul canadian, în vârstă de 53 de ani, l-a numit pe Jerry Brown „un fascist corporatist”.
„Guvernatorul Californiei spune «da» otrăvirii a şi mai multor copii cu mercur şi aluminiu prin introducerea vaccinurilor obligatorii. Acest corporatist fascist trebuie oprit”, a fost mesajul lui Jim Carrey pe Twitter.
Într-o altă postare, Jim Carrey arată că nu este împotriva vaccinărilor, ci se opune injectării copiilor cu thimerosal, un compus organo-mercurial, care conţine aproximativ 49% din greutatea sa mercur
 „Nu sunt împotriva vaccinării. Sunt împotriva thimerosalului şi împotriva mercurului. Au scos thimerosalul din vaccinuri, dar nu din toate”, scrie actorul pe Twitter.
„Ne spun că mercurul din peşte este periculos, dar că forţarea copiilor de a se lăsa injectaţi cu mercur nu reprezintă un risc. Are sens?”, a fost un alt mesaj al lui Jim Carrey, pe Twitter.
Jim Carrey și fosta sa soție, Jenny McCarthy, au o fetiță care suferă de autism. În postările sale de pe twitter, Carrey recomandă frecvent documentarul “Trace Amounts” ca o sursă de informație.
http://www.activenews.ro/stiri-sanatate/Jim-Carrey-EXPLODEAZA-impotriva-vaccinurilor-Mercurul-din-peste-este-periculos-dar-este-ok-pentru-copii-DOCUMENTAR-119762#.VsxChdz4f78.facebook

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Intoarcerea la Dumnezeu, unica solutie de salvare a omenirii

AJUTOR! Austriecii vor să facă legea în România. Cum i se cere Parlamentului să apere interesul companiilor STRĂINE în detrimentul cetăţenilor români

Kapala, craniile tibetane din care se bea sange in cinstea zeilor

FERMIER ROMÂN: Ca să trăiască 1 FERMIER OLANDEZ, au fost NENOROCIȚI 50 de FERMIERI ROMÂNI!

Maiestate, Pa!

Închide