Jim Caviezel, actorul din „Patimile lui Hristos”: Evanghelia este adevarata, nu e doar teorie! (Video)

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Actorul Jim Caviezel cel care a interpretat rolul lui Iisus in filmul „Patimile lui Hristos” in regia lui Mel Gibson, a acordat recent un interviu-marturie in biserica „Rock Church” din San Diego.

El a spus ca in timpul inregistrarii unor scene din film, „L-a vazut pe Dumnezeu”, dezvaluind totodata ca „s-a simtit nedemn sa joace un asemenea rol.”


Filmul „Patimile lui Hristos” a fost nominalizat la trei premii Oscar cand a fost lansat in 2004 si a avut incasari de peste 600 milioane dolari, dar Caviezel a recunoscut ca nimic din toate acestea nu se compara cu rolul deosebit pe care l-a interpretat in aceasta super productie.

„Am luat un bici pe spate, care mi-a provocat o rana foarte adanca”, a spus el, referindu-se la scena biciuirii din film care a fost extrem de solicitanta fizic. „Mi s-a taiat respiratia de durere si am cazut la pamant. In acel moment L-am vazut pe Dumnezeu”, a marturisit actorul.


Mersul pe jos spre Golgota, dealul unde Iisus a fost crucificat, a fost la fel de dificil din punct de vedere emotional pentru Caviezel: „Am simtit o prezenta malefica in urma mea, care-mi repeta mereu ca sunt un om mort. M-am inspaimantat, insa m-am gandit la Iisus si atunci am stiut ca daca voi muri, voi ajunge in cer”. 

Actorul a povestit, de asemenea, ca in timp ce turna scena cand era atarnat pe cruce, a fost lovit de fulger: „Oamenii au vazut o lumina in jurul corpului meu si o aura in jurul capului. Pentru o clipa am avut senzatia ca am parasit corpul”, a povestit Caviezel.

Vorbind la Biserica Rock, Caviezel a incurajat oamenii prezenti in biserica sa-si predea viata Lui Hristos, relateaza WND, citat de Actualidad Cristiana.

„Trebuie sa-L avem pe Isus Hristos in viata noastra in fiecare zi. El este cel care ne incurajeaza sa ne pocaim si sa ne rugam mereu, nu doar o data pe saptamana. Evanghelia este adevarata, nu e doar teorie”!

De asemenea, el a cerut persoanelor care au facut sau platit pentru avort sa se pocaiasca.„Multi oameni sunt partasi la acest mare pacat in tara asta. Insa Dumnezeu doreste ca toti copiii Lui sa vina acasa. Acum doreste sa ii ia acasa”, a incheiat Caviezel.

http://afirmativ.com/2016/03/20/jim-caviezel-actorul-din-patimile-lui-hristos-evanghelia-este-adevarata-nu-e-doar-teorie-video-2/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...