Klaus Iohannis: Moscheea de la București, în faza obținerii autorizației

Distribuie!by Președintele Klaus Iohannis a spus, miercuri, că moscheea care urmează să se construiască la București este în faza obținerii autorizației. Declarația a fost făcută în Turcia, acolo unde șeful statului s-a întâlnit cu omologul său, Recep Tayyip Erdogan. Informațiile au fost prezentate miercuri, la emisiunea La ordinea zilei, de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Președintele Klaus Iohannis a spus, miercuri, că moscheea care urmează să se construiască la București este în faza obținerii autorizației.

Declarația a fost făcută în Turcia, acolo unde șeful statului s-a întâlnit cu omologul său, Recep Tayyip Erdogan.


Informațiile au fost prezentate miercuri, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Guvernul a adoptat, în 27 mai 2015, o hotărâre în care a prevăzut să ofere Muftiatului cultului musulmanilor un teren de peste 11.000 de metri pătraţi în Bucureşti, pe o perioadă de 49 de ani, pentru construirea unei moschei de mari dimensiuni, cu o capacitate de 2.000 de persoane.


Terenul respectiv este situat lângă Centrul Expoziţional Romexpo, iar valoarea sa ar fi estimată la patru milioane de euro.

Singura condiţie pe care a impus-o Guvernul este ca lucrările de construcţie a moscheii să înceapă în trei ani. Fondurile pentru construcţie vor fi asigurate de către statul turc.

http://www.antena3.ro/actualitate/klaus-iohannis-moscheea-de-la-bucuresti-in-faza-obtinerii-autorizatiei-347860.html

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite