KOVESI a absolvit Facultatea de DREPT cu media 6. Vezi notele lui BĂSESCU, COLDEA, BICA!

Distribuie!

Kovesi a absolvit Facultatea de Drept cu media 6,41. Nici Florian Coldea nu a strălucit în facultate, cam ca Traian Băsescu. Despre Alina Bica, fosta șefă a DIICOT faceo dezvăluire interesantă, a avut note mai mari în facultate decât Laura Codruța Kovesi.


La 30 de ani, Laura Codruța Kovesi era propulsată de Traian Băsescu ca Procuror General al României. Terminase Dreptul cu o medie puțin peste 6. La fel în cazul generalului SRI Florian Coldea, repetent în Facultate, și care a terminat Academia de Informații cu o medie de 7. Spun notele ceva despre caractere? Cum a ajuns Nota 6 să o aresteze pe Nota 9? Ce relevanță au studiile în cazul elitei care conduce?


Potrivit scriitorului Ioan Buduca, într-un articol publicat în Cotidianul, nu este vorba de caractere, ci despre calificare!

Ioan Buduca: „Traian Băsescu nu e un prost, dar n-a absolvit şcoala superioară de marină comercială cu note mari. Media sa generală a fost sub 7 (şapte).


Florian Coldea, la fel. Sub şapte. Colegul său de promoţie cel mai bine notat de profesori (n.n. Daniel Dragomir) a fost arestat de SRI – DNA după ce ajunsese subalternul cel mai eficient al lui Coldea.

Kovesi a absolvit şcoala superioară de Drept cu media generală 6,41. 

Alina Bica a absolvit Dreptul cu o medie peste 9. 

Nota 6 (şase) a arestat, mai târziu, nota 9 (nouă).

Nu vorbim despre caractere aici, ci despre calificare.”

Ioan Buduca mai face o apreciere de natură statistică în finalul articolului său, intitulat „Elita celor cu note mici și mijlocii”

„Alte asemenea statistici:

– media generală a liderilor politici după 1990: 7,4; – media generală a liderilor sindicali: 8,3; – media generală a moderatorilor de televiziune: 8,1; – media generală a redactorilor-şefi din presă: 7,8; – media generală a şefilor de inspectorate de poliţie: 7,2; – media generală a şefilor judeţeni ai SRI: 7,1.”

http://evz.ro/kovesi-absolvit-dreptul-media-6.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite

Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
FILM de vazut: IEREMIA- online subtitrat

Un film ce trebuie vazut mai intai pentru cultura generala si apoi pentru faptul ca evenimentele din vremea profetului Ieremia...

„Populaţia lumii trebuie REDUSĂ cu 50%. Numai aşa naţiunile vor intra în Noua Ordine Mondială”. Declaraţiile care te vor şoca

Citate ale unor oameni celebri, respectaţi de întreaga omenire ridică multe semne de întrebare. Teoriile conspiraţiei cu privire la viruşii...

Medicii regali au considerat-o pe Prințesa Diana un ”dezastru dinastic”, din cauza problemelor sale psihice

Sir John Batten, fostul medic al Reginei Elisabeta a II-a, care a tratat-o și pe Diana în primii ani de...

Dr. Zev Zelenko SUA: „Treziți-vă! Este Al Treilea Război Mondial, este genocid planetar

Vă voi împărtăși pe scurt experiența mea. Echipa mea a tratat în mod direct 6.000 de pacienți. Am format sute...

Închide