KOVESI E TERMINATA – Inregistrari bomba din interiorul DNA o incrimineaza pe Laura Kovesi cum ordona subalternilor sa faca dosare penale premierului Romaniei si altor persoane care sunt “libere” desi au inceputa urmarirea penala. Kovesi turbase ca inculparile au scazut fata de anul anterior, de la 673 la 270, si ordona mai multe rechizitorii. Potrivit art. 99 din Legea 303/2004 poate fi exclus din magistratura cel care se imixtioneaza în activitatea altui judecător sau procuror (Audio)

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Inregistrarea contine fragmente care au fost rostite de procurorul sef in mod public ori la sedintele de lucru cu procurorii unei sectii operative. Intre fragmentele respective au fost intercalate o serie de sintagme care nu ii apartin si care sunt menite sa distorsioneze grav continutul celor spuse

——–


Cutremur la Directia Nationala Anticoruptie! Jurnalistul Victor Ciutacu de la Romania TV a difuzat duminica, 18 iunie 2017, in exclusivitate o inregistrare audio in care procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi ii da indicatii procurorului anticoruptie Jean Uncheselu despre cum sa lucreze dosarul cu „domnu’ premier” la care „trebuie sa ajungem” „in dosarul ala cu casele”. Din continutul inregistrarii, se poate deduce ca ordinele Laurei Kovesi au fost date extrem de recent, in urma cu aproximativ o luna, iar cel vizat de ancheta lui Uncheselu este actualul premier al Romaniei Sorin Grindeanu.


Pe langa aceasta, Laura Codruta Kovesi ii cearta pe procurorii DNA, probabil dupa intalnirea avuta la Cheile Gradistei, pentru slaba activitatea de la Directia Nationala Anticoruptie.


Afirmatiile facute de Laura Codruta Kovesi in cuprinsul inregistrarii audio prezentate de Romania TV sunt de-a dreptul incredibile si le prezentam mai jos:

Uncheselu stii ce imi doresc, sa ‘decapati’ institutional in dosarul ala cu casele si sa ajungem la domnu’ premier care a semnat contractele alea.

Nu stiu ce se intampla. Si am avut o discutie la Cheile Gradistei si tot nu am auzit ce s-a intamplat. Poate acum ca suntem toti ne lamurim si ce s-a intamplat.

Doamne, m-am uitat si eu pe datele statistice unde parca toata lumea ne banuia de dimineata pana seara si am facut asa un pic o…

DNA-ul asa, adica anul trecut pe vremea asta erau 673 de persoane invinuite la 270. Adica e o discrepanta foarte mare. Posturi in plus avem, politisti in plus avem, specialisti in plus avem, dosare avem. Inseamna ca sunt alte cauze si am vrut sa stam un pic de vorba sa vedem. M-am uitat putin pe situatiile astea. Sunt unele chestiuni ingrijoratoare : sunt dosare mai vechi de 6-7 ani cu urmarire penala inceputa si care nu e solutionata.

Au venit si la acelasi procuror si a mai venit cineva sau alt dosar. Urmarirea penala inceputa. La fiecare stiti ce aveti in lucru.

Dar altceva ma ingrijoreaza, ca la astia cu dosrele vechi, fiecare stiti ce aveti. Ma ingrijoreaza de ce nu-i inhatam! De doua luni, unii din ei liberi, nu iese niciun rechizitoriu. Numa’ unii si aceiasi fac dosare. Unii s-au incurcat cu legea si-au facut trei rechizitorii anu’ trecut, mama, ce mult am lucrat, suntem tari. Cu trei rechizitorii nu facem treaba.”

Click aici pentru a asculta inregistrarea.

Iata inregistrarea Audio prezentata de Romania TV:

https://www.dcnews.ro/inregistrari-cu-laura-codru-a-kovesi-de-ce-nu-ii-inha-am-pe-cei-cu-dosarele-vechi_546617.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...