LEGEA ANTI LEGIONARA va fi de fapt LEGEA BIG BROTHER, cea mult dorita de SRI. Sa analizam declaratia unui OFITER SRI despre cum va decurge MONITORIZAREA INTERNETULUI pentru aplicarea LEGII ANTI NATIONALISTE

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Dupa cum stiti, a inceput monitorizarea:

CONSILIER PREZIDENTIAL: De 48 de ore a inceput MONITORIZAREA ON LINE. A ideilor fasciste, legionare, rasiste sau xenofobe, a cultului Sfintilor Inchisorilor, Marilor Duhovnici, intelectualilor nationalisti. Si l-au inclus si pe … NICOLAE CEAUSESCU. Institutul ELLIE WIESEL va ACORDA ASISTENTA organelor judiciare. Va fi ca pe vremea lui Silviu Brucan …


In cadrul emisiunii de la B1TV se emiteau ipoteze despre cine va face monitorizarea. Si toti au cazut de acord ca va fi facuta de SRI:

Inregistrarea EXCELENTEI emisiuni de la B1TV pe tema LEGII ANTI LEGIONARE. Moderator: Nadia Ciurlin. Invitati: părintele Mihai-Andrei Aldea, istoricul Mircea Stănescu, Claudiu Târziu, prin telefon istoricul Cristian Troncotă


   Iar foarte repede a venit si confirmarea oficiala. Iata ce putem citi la Scandal pentru Legea „antilegionară” care impune spionarea Internetului:

După promulgarea de către președintele Klaus Iohannis, așa-zisa lege „antilegionară” a stârnit mai multe controverse decât în perioada de dezbatere publică anterioară adoptării ei de către Parlament. Actul normativ interzice organizațiile și simbolurile cu caracter fascist, rasist sau xenofob, precum și propaganda ideilor de acest tip, dar și promovarea cultului persoanelor vinovate de săvârșirea unor infracțiuni contra păcii și omenirii

Pentru ca lucrurile să fie clare, după promulgarea Legii pentru modificarea și completarea OUG 31/2002 privind interzicerea organizațiilor și simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob, consilierul prezidențial Andrei Muraru a anunțat că s-a început urmărirea persoanelor care promovează, în public, cultul persoanelor vinovate de săvârșirea unor infracțiuni de genocid, crime contra umanității și de crime de război, precum și ideile sau concepțiile cu doctrine fasciste, legionare, rasiste sau xenofobe.

Închisoare sau amendă

„Aceste fapte se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 3 ani și interzicerea unor drepturi”, a spus Muraru, la conferința intitulată „Extremism, antisemitism, naționalism – pericolele contemporane ale Europei“.

„Negarea, contestarea, apro barea, justificarea sau minimalizarea în mod evident, prin orice mijloace, în public, a Holocaustului ori a efectelor acestuia, a genocidului, a crimelor contra umanității și a crimelor de război, se pedepsește cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă“, se mai arată în lege.

Legea incriminează inclusiv diseminarea propagandei, prin mijloace electronice

Cultul lui Ceaușescu, interzis

„Din acest moment, autoritățile publice trebuie să urmărească aceste lucruri și să identifice acolo unde există infracțiuni în baza acestei legi. (…) Vă pot spune că, deși nu s-a observat acest lucru, cultul lui Nicolae Ceaușescu este interzis oficial în România, pentru că această lege sancționează cultul persoanelor vinovate de crime împotriva umanității, de crime de război și genocid. După cum știți, Nicolae Ceaușescu a fost condamnat pe 25 decembrie la Tribunalul Militar Excepțional pentru genocid“, a mai subliniat Muraru.

clipboard03

FOTO: Academicianul Dan Berindei s-a opus legii. El spune că mișcarea legionară nu este fascistă

SRI scanează Internetul

Atribuții în aplicarea acestei legi are Serviciul Român de Informații (SRI), care „scanează” Internetul în căutarea persoanelor care tind să devină o amenințare la adresa României. „Sunt unități speciale care caută după cuvinte cheie, pe anumite site-uri sau forumuri. Pe lângă aceasta, se mai poate pleca de la un cerc de persoane și se poate declanșa o anchetă. Se poate avea un control, dar pot exista și scăpări, pentru că sunt supravegheate doar discuțiile publice, nu și cele în privat de pe Facebook sau Whatsapp. Însă, ca și până acum, cei care gestionează site-urile sunt obligați să anunțe autoritățile dacă sesizează ceva dubios”, a explicat un ofițer de serviciu secret, pentru Evenimentul zilei.

Se poate ajunge la extreme

În lege se arată că asociațiile, fundațiile și partidele politice care întrețin și promovează propaganda fascistă sau legionară vor fi dizolvate.

„Institutul Ellie Wiesel, care a fost parte la elaborarea acestui proiect de lege, împreună cu grupul parlamentar al PNL, va avea o misiune foarte dificilă, pentru că va trebui să acorde asistență organelor judiciare, deoarece există pericolul să ne trezim cu cazuri foarte grave, care nu sunt sancționate, la câteva sute de km de București, de către un Parchet și să se ajungă la extreme, în care câteva texte să fie sancționate drept propagandă. Este foarte important ca Institutul să acorde asistență organelor judiciare pentru că acum asistăm cu toții la nașterea unei jurisprudențe în acest domeniu, în România. Legea anterioară nu a avut aplicabilitate în plan juridic. Nimeni nu a fost condamnat definitiv pentru infracțiuni cuprinse în textul acestei legi“, a mai afirmat consilierul prezidențial.

„Instituie o cenzură”

Primii care s-au simțit vizați și într-un fel obligați să reacționeze public au fost istoricii care au considerat că demersurile lor vor fi îngrădite de această lege și că va exista o teamă în libertatea de exprimare. Istoricul Marius Oprea a declarat că nu vede necesitatea acestei legi și că poate duce la abuzuri, catalogând-o drept „extrem de periculoasă pentru democrația din România”. „Instituie o cenzură care nu poate fi benefică pentru cercetarea istorică”, este opinia istoricului.

„Prin promulgarea așazisei Legi Antilegionare, nu mă îndoiesc că se așează temelia unei Instituții nemaivăzute în țara noastră din anii stalinismului, o poliție a gândurilor, a convingerilor, a opiniilor. Se revine, ca în anchetele Securității, la prezumția de vinovăție (…), a scris istoricul pe contul său de Facebook.

Legături ciudate

Institutul Ellie Wiesel este condus de Alexandru Florian, fiul lui Radu Florian, profesor timp de 40 de ani (1950 – 1990) la catedra de marxism-leninism, ulterior socialismștiințific a Facultății de Filosofie a Universității București. Surse din cadrul comunității evreiești au declarat, pentru ziaristionline.ro, că, de fapt, conform cutumelor lor, acesta nici n-ar fi evreu, ci mai mult ungur, pentru că, deși tatăl lui este evreu, mama lui este maghiară. Este vorba de Ilona (Ileana) Ioanid (Coordonatoarea volumului Polirom „Însemnări de la Snagov – Imre Nagy”), lector la aceeași fostă catedră de marxism-leninism și, totodată, mama lui Radu Ioanid, azi cercetător amator la Muzeul Holocaustului de la Washington. Ea este fosta soție a intelectualului evreu Virgil Ioanid, ex-activist comunist de frunte, legat

   Comentariu saccsiv:

   In primul rand trebuie sa intelegem ca vorbim de fapt despre o lege anti nationalista si nu despre una anti legionara:

PE FATA: SRI si EVREI despre cum in Parlament NU TREBUIE sa ajunga NATIONALISTI …

Asadar ofiterul explica:

„Sunt unități speciale care caută după cuvinte cheie, pe anumite site-uri sau forumuri. Pe lângă aceasta, se mai poate pleca de la un cerc de persoane și se poate declanșa o anchetă. Se poate avea un control, dar pot exista și scăpări, pentru că sunt supravegheate doar discuțiile publice, nu și cele în privat de pe Facebook sau Whatsapp. Însă, ca și până acum, cei care gestionează site-urile sunt obligați să anunțe autoritățile dacă sesizează ceva dubios”

Si cum au stabilit ei care sunt acele “anumite site-uri sau forumuri”? Ca n-a zis ca vor cauta site si forumuri, ci vor cauta pe anumite site-uri si forumuri. Deci exista deja listele cu ele. Adica monitorizarea a inceput demult. Noi o stiam tot demult, insa acum doar s-au dat de gol.

Interesanta e si recunoasterea “se mai poate pleca de la un cerc de persoane”. Dar nu pot pleca decat daca au un om in acel cerc de persoane. Vorbim deci despre intrusi.

Se vaita ca nu pot supraveghea discutiile particulare. Dar asta e o minciuna, caci de fapt le pot supraveghea si chiar le supravegheaza. Vorbim insa despre o ticalosie, caci legea se refera la spatiile publice. Ce treaba au deci despre ce vorbesc intre ei doi oameni? Vom ajunge precum scrie in profetii:

Fiecare persoană va fi pecetluită; fiecare amănunt sau element al muncii sale şi al vieţii acesteia, ba şi fiecare cuvânt, fiecare mişcare a facultăţilor mintale va fi sub supraveghere neîncetată, astfel încât ea [persoana] nu va mai avea obiceiul de a cugeta la sine, de teamă ca nu cumva înfăţişarea feţei să reflecte fără voia sa ceva nepotrivit cu autoritatea conducătorului lumii, adică a Antihristului. Toată lumea va purta „măşti de piatră”. Toată munca, fiecare metru pătrat de pământ, fiecare bob de grâu va fi sub controlul lui Antihrist.

O EXCEPTIONALA PROFETIE din secolul XV descrie lamuritor cum va fi in timpul ANTIHRISTULUI. Vor pricepe macar acum adormitii ce e cu eGuvernarea, internetul obiectelor si documentele cu cip?

Desigur insa ca nu se vor limita doar la a cauta cuvinte cheie pe site-urile de pe listele lor. Vor vrea evident sa stie si despre tot ceea ce apare nou. Si cum vor putea face asta? Evident prin MONITORIZAREA TOTALA A INTERNETULUI. O militie a gandirii.

LEGEA ANTI LEGIONARA va fi de fapt LEGEA BIG BROTHER, cea mult dorita de SRI. Sa analizam declaratia unui OFITER SRI despre cum va decurge MONITORIZAREA INTERNETULUI pentru aplicarea LEGII ANTI NATIONALISTE

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...