Loteria Română, ACUZATĂ că a INVENTAT un câștigător pentru a pune deoparte trei milioane de euro

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Loteria Română a inventat un câștigător pentru a pune deoparte trei milioane de euro. Acuzația extrem de gravă îi aparține fostului consilier al Loteriei Române, Sorin Constantinescu.
”Jocurile de noroc sunt pură matematică și probabilistică. În momentul în care am auzit la TV în decembrie, pe 30, că ar fi doi câștigători la o agenție mică, în provincie, am afirmat public că nu există așa ceva și că nu se poate, pentru ca s-ar încălca toate legile probabilisticii. Deci sunt, după părerea mea, două posibilități: una este că a fost eroare de soft, pentru că softul pe care îl au a fost preluat de la greci, grecii au plecat în niște condiții nu tocmai prietenoase și s-ar putea să fi lăsat niște blank-uri în soft. Este clar nu este al doilea câștigător. A doa posibilitate – să fie o rea-intenție din partea Loteriei, că să-și mărească veniturile care oricum sunt extrem de slabe, înspre faliment”, a declarat Sorin Constantinescu, într-o intervenție telefonică pentru Știrile B1 TV.
Astfel, banii ar intra ilegal în conturile Loteriei, spune fostul consilier al Loteriei române.
”În aceste condiții banii se fac venit la bugetul Loteriei, vor intra în fondurile Loteriei, contrar legislației în vigoare, care spune că cel puțin 40% din banii luați de la jucător trebuie să meargă în premii. În momentul când celr trei milioane intră înapoi în buget, deja nu se mai respectă procentul de câștig. Adică se încalcă flagrant legea jocurilor de noroc”, a mai spus Constantinescu.
Într-o intervenție telefonică la postul B1 TV, Liliana Mincă, fost director al Loteriei Române, a declarat că, din punctul său de vedere, pur și simplu, unul dintre câștigători nu și-a revendicat premiul, acest lucru fiind normal, uneori.
„Pe site-ul Loteriei există comunicatele de presă și normal ar fi fost ca purtătorul de cuvânt sau directorul general să explice totul jucătorilor. Eu cred că nici una dintre cele două variante nu este adevărată”.
Aceasta a spus că cele două premii de la Găești s-au jucat în zile diferite, iar câștigătorii au la dispoziție 90 de zile până să își ridice premiul.
„Unul dintre cei doi s-a prezentat cu biletul și și-a ridicat premiul, iar celălalt nu s-a prezentat încă.”
http://www.activenews.ro/economie/Loteria-Romana-ACUZATA-ca-a-INVENTAT-un-castigator-pentru-a-pune-deoparte-trei-milioane-de-euro-131622

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...