Louis Pasteur si Edward Jenner – „parintii vaccinurilor” finantati de familia Rothschild

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În această lucrare este vorba despre triumful dogmei vaccinării, adică despre credinţa în principiile nedemonstrate ştiinţific ale imunologiei şi ridicate la rang de religie de către doi „profeţi”: Jenner şi Pasteur. Conform acestei dogme, dacă se realizează preventiv o agresiune, sistemul imunitar înregistrează, memorează şi ia măsurile necesare pentru a contracara o altă agresiune.

De unde axioma: Fără vaccinuri nu există salvare ! Fără vaccinuri, „răul” triumfă. Botezul vaccinului este o condiţie sine qua non a salvării. În ceea ce priveşte „profeţii”, unul este Jenner, medic fără a fi biolog şi celălalt, Pasteur, chimist mediocru, fals biolog şi câtuşi de puţin medic. Aceşti fondatori ai noii religii nu posedă, de fapt, nici o noţiune de imunologie.


Louis Pasteur si Edward Jenner

Jenner aplică un principiu stabilit empiric, iar Pasteur falsifică experimentele: între altele, inocularea – la Pouilly-le-Fort – a unui vaccin împotriva antraxului diferit de cel pe care îl anunţase, apoi inocularea tânărului Meister cu un vaccin împotriva turbării, fără ca pacientul să fi contractat această boală.

Pasteur a avut apostolii şi discipolii săi ignoranţi, precum Roux şi Chamberland, Calmette şi Guffin, etc., şi s-a preocupat de formarea „marilor preoţi”. Institutul Pasteur a devenit sediul „bisericii vaccinării”. Afaceriştii, marii „preoţi” au început să formeze noi „preoţi” şi „misionari” şi să-i înveţe noua dogmă.


Corpul medical s-a „convertit” imediat şi fără să comenteze la această
nouă religie din prostie, ignoranţă sau spirit de turmă, cu excepţia unei minorităţi de medici şi profesori inteligenţi, cum ar fi A. Bechamp, Tissot, Deloge, Carrel, etc., care au opus rezistenţă.

Au fost înfiinţate „biserici” pretutindeni in lume, adică alte laboratoare şi institute Pasteur atât în Franţa cât şi în alte ţări. În această lucrare va fi analizată organizarea financiară a Institutului Pasteur şi a
„bisericilor” sale, manipularea pentru impunerea dogmei vaccinării afacerea generată de laboratoarele create în acest scop.

Odata cu evolutia internetului, a blogurilor, site-urilor, site-urilor de socializare, in general a mass-mediei alternative, asa cum este ea denumita, oamenii au inceput sa fie interesati de adevar, dar nu de acel „adevar” al propagandei oficiale a Iluminatilor, asta provocand o panica in randul Iluminatilor, acestia luand masuri disperate, in diverse tari din lume de a vaccina fortat oamenii, in mod special copiii, caci ei trebuiesc distrusi in prima faza.

influenza32_02

Desi in lume exista o serie de cazuri destul de clare si precise, cand copiii vaccinati au murit, paralizat sau dezvoltat diverse boli (de cele mai multe ori autism), autoritatile incearca sa musamalizeze aceste cazuri, prin propaganda mass-mediei, doar ca oamenii, astazi, s-au trezit si nu mai accepta aceasta propaganda agresiva.

In Italia, in noiembrie 2014, a fost retras de pe piata vaccinul FLUAD, dupa moartea a nu mai putin de 11 persoane. In Italia, o familie castiga procesul impotriva corporatiei farmaceutice GlaxoSmithKline, astfel incat Instanta din Italia a condamnat, pentru a doua oara, aceasta corporatie sa plateasca daune familiei, dupa ce copilul lor a dezvoltat autism in urma vaccinarii.

In Romania exista cazuri concrete de copii care au murit in urma vaccinarii, iar medicii iresponsabili se „spala pe maini”, incercand sa fuga de responsabilitati, iar Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, in Mai 2015, venise cu o declaratie socanta, acesta avand un proiect de lege privind vaccinarea obligatorie. In Australia, premierul sustine vaccinarea obligatorie, dar nu si pentru fiica sa. Oare de ce ?

Raul produs de vaccinuri !

In lucrarea lui Juri Lina, „Arhitectii Inselaciunii”[1], acesta ne prezinta o istorie secreta, bine documentata, pe care oamenii ar trebui s-o stie, mai ales ca noi avem toate argumentele si justificarile in a ne opune acestui plan diabolic, care sustine vaccinarea fortata.

In brosura masonica „Pe cerul albastru-auriu”[2] (n.tr. „In Gold and Sky Blue”, 1992, pag. 25), se spune ca, „francmasonii au fost pionierii si promotorii vaccinarii”. De fapt, cel care a inceput, in 1796, sa promoveze vaccinarea „preventiva” a fost doctorul francmason, Edward Jenner, fapt de care francmasonii sunt mandri, dupa cum puteti citi in cartea „Francmasoneria: o glorificare a Fratiei”[3] (n.tr. „Freemasonry: A Celebration of the Craft”, Londra, 1998, pag. 128) scrisa de catre John Hamill si Robert Gilbert.

Edward Jenner, a fost membru al Lojii „Credinta si Prietenie”[4] (n.tr. „Faith and Friendship”, nr. 270 din Berkeley, Anglia, ibid, pag. 235). Publicatiile sale demonstreaza fara dubiu: era constient de faptul ca odata ce a avut o boala, persoana nu devine imuna. Nici vaccinurile nu intaresc imunitatea. Cu toate acestea, Jenner, a sustinut o teorie nenaturala si foarte periculoasa.

Dr. Viera Scheibner din Australia, cel mai cunoscut expert international in bolile produse de vaccinuri, a descoperit o legatura intre vaccinul triplu impotriva difteriei, a tusei convulsive si a tuberculozei, si sindromului de moarte subita la copii. Faptul este acum dovedit stiintific. Multi copii au ajuns invalizi pe viata.

Numerosi alti copii au devenit autisti la scurt timp dupa vaccinare. Conform unui studiu realizat in California, unde astazi se pune in practica vaccinarea fortata si publicat in martie 1999, cazurile de autism au crescut cu 273 % in ultimii trei ani. Numai in 1999, au fost inregistrate 1685 de cazuri, asa cum puteti vedea in titlul de la acea vreme, „Autismul in 1999: o urgenta nationala, Yaz-bak, 1999″[5] (n.tr. Autism ’99: A National Emergency).

In Maryland, cazurile de autism au crescut de cinci ori in aceeasi perioada. Pentru perioada 1991-2004, in Missouri, s-a inregistrat o crestere cu 850%. Un copil din 149 s-a imbolnavit de autism. De multi ani, opinia publica si specialistii au fost avertizati despre legatura dintre autism si vaccinuri, dar doctorii ignoranti continua sa raspandeasca mitul conform caruia, „vaccinurile sunt complet inofensive”.

Adevarul este ca vaccinurile sunt cauza unui mare numar de morti si handicapuri la un pret foarte mare pentru contribuabili. Viera Scheibner a scris o curajoasa carte, intitulata, „Vaccinarea: V100 de ani de cercetari traditionale demonstreaza ca vaccinurile reprezinta o agresiune medicamentoasa asupra sistemului imunitar”[6] (n.tr. „Vaccination: 100 Years of Othodox Research Shows that Vaccines Represent a Medical Assault on the Immune System”, Maryborough, Australia, 1997), in care dezvaluie felul in care am fost inselati si imbolnaviti. Dupa afirmatiile doctorului, Scheibner, nu se poate preveni durerea de cap luand aspirina. Nimeni intreg la minte nu ar face asa ceva. Vaccinurile sunt la fel de lipsite de sens.

Cartea Vierei Scheibner, „Legatura dintre vaccinuri si tulburarile de comportament la copii”[7] (n.tr. „Beteendestorningar i barndomen. Sambanded med vaccination”, Gavle, 2001), ofera numeroasa exemple de copii sanatosi, a caror stare fizica s-a deteriorat la scurt timp dupa ce au fost vaccinati.

De castigat au intr-adevar companiile farmaceutice (n.tr. Big Pharma) care produc vaccinurile. Iar aproximativ 80% din vaccinurile pentru copii sunt fabricate in laboratoare controlate de familia masonica Rockefeller. Doctor in stiinta, doctor in medicina, in chimie si in farmacie, celebrul savant, Antoine Bechamp (1816-1908) este chiar si azi aproape necunoscut. Nu a primit ajutor material pentru cercetarile sale. Si-a concentrat studiile asupra modului cum influenteaza microorganismele trupul omenesc.

A aratat ca atat timp cat mancam si traim corect, bacteriile vor fi de folos. Dar atunci cand apare un dezechilibru se pierd multe minerale din celule, iar virusii si bacteriile incep sa atace celulele slabite. Bechamp a demonstrat ca toate celulele vii contin mici particule, numite microzime, care au proprietati enzimatice unice si o miscare oscilanta. Prezenta lor in sange este necesara pentru formarea crustei la suprafata unei rani.

Microzimele rezista la temperaturi de pana la 300 de grade Celsius si exista mult timp dupa moartea organismului gazda. Ele se pot dezvolta, creste si genera bacterii, asa cum scrie in cartea sa, „Sangele si cel de-al treilea element anatomic al sau”[8] (n.tr. „The Blood and its Third Anatomical Element”, Philadelphia, 1911).

Bechamp credea ca bolile se dezvolta in trup atunci cand conditiile interioare si echilibrul natural sunt tulburate, iar tensiunea electrica din celule este redusa. O celula sanatoasa are o tensiune intre 60 si 100 mV, in timp ce o celula canceroasa are 20 mV. Aceste lucruri au fost descoperite de catre Dr. Robert Becker in anul 1920, dupa cum scrie si in cartea sa, „Corpul electric: electromagnetismul si fundamentul vietii”[9] (n.tr. „The Body Electric: Electromagnetism and the Foundation of Life”, New York, 1985).

Un alt om de stiinta francez, chimistul si medicul Louis Pasteur (1822-1895) a afirmat insa ca toate microorganismele, atat cele din interiorul, cat si cele din exteriorul trupului, produc boli si trebuie sa fie, de aceea, controlate cu ajutorul vaccinurilor.

Spre deosebire de Bechamp, el a primit subventii imense. Sprijinirea acestei idei a fost un pretext pentru obtinerea unor profituri banesti uriase, chiar daca oamenii aveau de suferit. Princiapala sursa de bani a lui Pasteur a fost familia evreiasca Rothschild din Paris, in special Gustave Rothschild.

Propaganda masonica intensa a facut din Pasteur un nume foarte cunoscut. Pe patul de moarte (pentru cineva crescut intr-o tara catolica, acesta este un moment foarte important), la 28 septembrie 1895, Pasteur, si-a infirmat teoria gresita si simplista prin cuvintele urmatoare: „Microbii nu inseamna nimic, mediul este totul!”

Dar francmasonii n-au facut nimic pentru a raspandi acest adevar fundamental, ca dezechilibrul este cel care ne produce boala. Si din pacate, teoria lui Pasteur este, inca, foarte apreciata in domeniul microbiologiei medicale, folosita pentru a combate bacteriile cu penicilina si alte antibiotice.

La inceputul anului 1900, un numar de patologi si oameni de stiinta importanti au inghiti milioane de bacterii de holera, intr-o incercare disperata de a schimba mentalitatea elitei societatii. Nu s-a petrecut nimic rau, in afara de o usoara diaree, desi s-a demonstrat ca bacteriile au trait cu adevarat in intenstinele cercetarilor. Elita nu a dorit sa ia in seama acest experiment, deoarece era interesata de controlul microorganismelor cu ajutorul vaccinurilor.

Industria farmaceutica, nu are niciun interes sa verifice faptele din spatele versiunii oficiale ca, „vaccinurile sunt foarte eficiente”. Adevarul este ca literatura medicala arata limpede ca, „vaccinurile pot fi ineficiente in prevenirea bolilor, in timp ce vitaminele si mineralele sunt mai sigure din aceasta perspectiva”.

Practicantii ignoranti ai medicinei spun ca, „vaccinurile sunt principala explicatie pentru rata scazuta a bolilor in prezent”. Statisticile arata, totusi, ca rata infectiilor a inceput sa scada inainte de marile companii de vaccinare din anul 1900. Mai mult, bolile comune ale copiilor nu sunt deloc vatamatoare, ci pasi necesari pentru dezvoltarea sistemului imunitar.

Vaccinurile au provocat, de asemenea, o crestere considerabila a aparitiei poliomielitei dupa multi ani de scadere constanta. Astazi, vaccinurile sunt singura cauza a poliomielitei in SUA. De multi ani exista alternative la vaccinare, care s-au dovedit nedaunatoare si eficiente, dar informatii de acest gen nu sunt puse la dispozitie opiniei publice. Lucratorii din sistemul de sanatate primejduiesc viata si bunastarea oamenilor, preferand sa mentina mitul vaccinurilor.

Viera Scheibner a cercetat riguros literatura medicala despre vaccinuri. Iata concluzia ei:

„Nu exista nicio dovada ca vaccinurile au capacitatea de a preveni aparitia bolilor. Dimpotriva, sunt foarte multe dovezi despre efectele lor secundare grave.”[6][7]

Agentia Suedeza a Medicamentelor (Lakemedelsverket) nu a recunoscut in ultimul deceniu, nici macar un singur efect secundar al vaccinarii copiilor. In aceeasi perioada, anumite companii farmaceutice au platit, totusi, milioane de dolari ca despagubire pentru 20 de copii suedezi, grav afectati din cauza vaccinurilor, iar asta se intampla si in prezent.

In Statele Unite ale Americii au fost recunoscute in ultimii ani, mii de cazuri de efecte secundare ale vaccinurilor pentru pojar, oreion si rubeola. S-au platit peste 800 de milioane de dolari din fondurile federale pentru afectiunile provocate de vaccinuri. In perioada 1989-1999, 1.400 de familii care dispuneau de mijloacele financiare pentru a-si permite un proces la tribunal si care aveau informatiile necesare pentru a face anumite corelatii, si a gasi exemple in literatura medicala au ajuns in instanta, si au castigat procesul.

Copiii lor fusesera sanatosi si s-au dezvoltat normal pana in momentul vaccinarii. Au inceput apoi sa aiba febra sau convulsii, iar unii au intrat in coma. Boala lor a devenit cronica si unii dintre ei au ajuns autisti. Dupa Primul Razboi Mondial, intre 1918-1919, cand a inceput vaccinarea impotriva gripei spaniole, au murit cel putin 15 milioane de oameni in toata lumea (in India s-au inregistrat 12 milioane de morti, in Italia 400.000 , in Suedia 38.000).

Tarile care nu-si puteau permite vaccinul american (Grecia, Egipt) au scapat. In aceste tari nu s-a imbolnavit nimeni. Numele de „gripa spaniola” vine de la faptul ca Spania, care a ramas neutra in Primul Razboi Mondial, nu avea cenzura si nu avea niciun interes sa ascunda numarul de victime al epidemiei, in timp ce puterile care erau in razboi au tinut secrete efectele sale.

Adevarata tara de origine a gripei spaniole a fost SUA, unde soldatii fusesera vaccinati impotriva unor posibile boli infectioase. Au fost infectati mai mult de 500 milioane de oameni. Gina Kolata, jurnalist la New York Times, specializata in stiinta, descrie in cartea sa, „Gripa spaniola”[10] (n.tr. „Spanska Sjukan”, Stockholm, 2000, pag. 64) cum au studiat boala medicii din Marima americana:

„Ca experienta sa fie cat mai asemanatoare cu o situatie naturala, cand oamenii sunt pusi expusi la contact apropiat cu bolnavi, medicii au condus zece voluntari in sectia spitalului unde fusesera internati pacienti grav afectati de gripa spaniola.

Bolnavii erau in paturile lor inguste, cu febra mare, intre somn si delir. Cei zece oameni sanatosi au primit instructiuni: fiecare trebuia sa mearga langa un pat, sa stea aproape de bolnav, sa se aplece spre fata lui, sa inspire expiratia lui si sa discute cu el cinci minute.

Pentru a fi sigur ca omul sanatos a fost temeinic expus la afectiunea pacientului, trebuia ca bolnavul sa expire puternic, iar voluntarul sanatos sa traga expiratia direct in plamani. La sfarsit, pacientul trebuia sa tuseasca de cinci ori in obrazul voluntarului.”[10]

Niciunul dintre cei sanatosi n-a fost contaminat, iar asta a fost un indiciu ca epidemia de care vorbim avusese, de fapt, alta cauza. Totusi, a fost trecut sub tacere faptul ca gripa spaniola si-a facut aparitia la bazele militare americane. In cartea sa, „Demascarea gripei porcine”[11] (n.tr. Swine Flu Expose, 1977), doctorita Eleanora I. McBean, arata ca gripa spaniola din 1918 a fost provocata. Iata ce spunea aceasta:

„Asa s-a inceput cea mai mare campanie de vaccinare organizata vreodata in SUA. Nici nu se stia despre vreo epidemie atunci, prin urmare, populatia a fost pacalita ca sa se poata justifica masurile luate. S-a afirmat ca soldatii au venit acasa cu tot felul de boli din tari straine si, prin urmare, trebuie utilizate toate metodele posibile impotriva acestora.

Oamenii au crezut aceasta afirmatie pentru ca au vrut s-o creada, si multi soldati s-au imbolnavit cu adevarat. Ceea ce ei nu au stiut insa era ca vaccinurile le-au cauzat boala. Medicii militari nu au spus nimic despre asta.

Multi soldati care s-au intors acasa au suferit de boli cronice datorita acestor vaccinuri. O parte din ei au devenit psihopati ca urmare a encefalitei cauzate de vaccin, dar medicii au denumit-o <<soc de grenada>>, cu toate ca multi dintre acesti bolnavi niciodata nu au parasit teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Inainte de a veni acasa, cativa soldati au fost, poate, in Spania, dar este stiut faptul ca au fost infectati la baza lor militara din SUA. Medicii nostri si astazi intrebuinteaza acelasi truc.”[11]

In cartea lor, „Vaccinarea: ucigasul tacut”[12] (n.tr. Vaccination: The Silent Killer, 1977, pag. 28-32), doctoritele Ida Honorof si Eleanora McBean, au aratat daunele uriase pe care le-a produs vaccinarea. Autoarele prezinta multe fapte care dovedesc pe larg ca, aceea ce a cauzat boala spaniola din 1918 au fost vaccinarile.

Propaganda francmasonilor in ultimii ani a alarmat publicul cu gripa aviara si a incercat sa ne faca sa credem ca singurul mijloc de aparare este vaccinarea. Au inceput sa vorbeasca despre pericolul unei pandemii noi. Dupa medicul german, Stefan Lanka si aceasta este o mare pacaleala, asa cum scrie si publicatia „Stuttgard”[13] despre „Gripa aviara” (n.tr. „Die Vogelgri”, 2006, www.klein-klein-klein-verlag.de).

In Romania este cunoscut cazul in care actorul, Toni Tecuceanu, a murit murit din cauza unei bacterii contractate in spital, nicidecum de gripa porcina, asa cum a mintit cu nonsalanta, Adrian Streinu Cercel, mason, managerul Spitalului „Matei Bals” din Bucuresti, gasit incompatibilitate de catre Agentia Nationala de Integritate, in iunie 2015. Acest individ, dupa moartea lui Toni Tecuceanu, a mintit opinia publica, ca „este nevoie sa se vaccineze „preventiv, pentru a fi in siguranta”.

Vaccinarile au costat, deci, milioane de vieti omenesti si totusi programul de vaccinare continua in mod incredibil. Presedintele Bil Clinton, membru al Grupului Bilderberg, criminal de razboi, traficant de droguri, dar si membru al Organizatiei sataniste „Craniu si Oase” (n.tr. „Skull and Bones”), a recunoscut ca, „vaccinul impotriva tetanosului trimis in lumea a treia, a produs sterilitatea unui mare numar de femei, dupa cum a scris si publicatia „The Idaho Observer”[14] in octombrie 1999.

In cartea sa, „Noii virusi: SIDA si Ebola – naturali, accidentali sau produsi intentionat”[15] (n.tr. „Emerging Viruses: AIDS and Ebola – Nature, Accident or International”, Rockport, MA, 1997), Dr. Len Horowitz a demonstrat cum Departamentul Apararii al SUA a incercat sa creeze o arma biologica eficienta la inceputul anilor ’70.

Arma pe care au reusit sa o creeze cercetatorii este astazi cunoscuta ca SIDA, desi unele voci sustin si au argumente cum ca, „SIDA nu ar exista deloc, fiind vorba de un virus slab, numit Kalaazar”. In mod cinic, chiar numele SIDA (Sindromul Imunodeficientei Dobandite) arata clar ca, este un caz de imunodeficienta dobandita.

Cum a fost dobandita ? Prin vaccinare, sustine Juri Lina in cartea sa, „Arhitectii Inselaciunii”. Documentele oficiale arata ca vaccinul antipoliomielitic infestat cu HIV a fost administrat unui mare numar de oameni in Africa inainte de izbucnirea epidemiei.

Conform informatiilor oficiale, pana in luna februarie a anului 2007, 30 de milioane de oameni murisera de SIDA. In vara anului 2006, 65 de milioane de oameni au fost infectati cu HIV la nivel mondial. Numai in 2002 s-au infectat 5 milioane de oameni. Dr. Horowitz a demonstrat, utilizand un numar mare de documente ca, HIV a fost administrat unui mare numar de homosexuali din New York si San Francisco, ca vaccin impotriva hepatitei B si ei au fost responsabili apoi pentru raspandirea SIDA-ei in America.

Vaccinuri daunatoare sunt trimise in continuu in tarile in curs de dezvoltare, pentru a combate malaria. Francmasonul, Bil Gates, membru Bilderberg si totodata proprietarul Microsoft, fiind considerat, oficial, cel mai bogat om de pe Planeta, a contribuit cu 750 de milioane de dolari la programul de vaccinare a lumii a treia, acesta recunoscand, recent, in public ca, „populatia lumii trebuie redusa prin vaccinuri”.

Intr-un lung articol despre cat de daunatoare sunt vaccinurile, publicat in revista germana„Naturheilpraxis”[16] (nr. 11, 1998), se arata ca efectele secundare sunt o caracteristica a tuturor vaccinurilor. Interactiunea vaccinurilor cu sistemul imunitar este, printre altele, o cauza a diabetului.

Doi copii german din Rheinland-Pfalz au primit despagubiri din acest motiv. S-a aratat ca vaccinul impotriva pojarului provoaca paralizie. Un copil a orbit si a avut convulsii dupa ce a primit vaccinul triplu impotriva difteriei, tusei convulsive si tetanosului, care contine un numar de substante toxice, printre care mercur si aluminiu. Creierul copilului a fost grav afectat.

Efectele daunatoare ale vaccinurilor sunt recunoscute. Copiii au dezvoltat artrita reumatoida cronica, simptome de dementa si scleroza multipla si unii chiar au murit dupa vaccinare. In timpul razboiului din Golf, se testau vaccinuri experimentale pe soldatii americani. Veteranii de razboi spun ca dintre copiii nascuti dupa razboi, unul din trei au diformitati congenitale sau alte afectiuni.

Soldatii nu aveau cum sa se opuna vaccinarii. Sindromul Razboiului din Golf este similar cu cel al SIDA-ei, prin faptul ca distruge sistemul imunitar. Pana acum nu i s-a gasit niciun remediu, caci nu s-a dorit asta.

In cartea „Vaccinarea: ucigasul tacut”[12] (n.tr. Vaccination: The Silent Killer, 1977, pag. 28-32), Ida Honorof si Eleanor McBean, arata imensele daune produse de vaccinuri. Dr. Ghislaine Lanctot, autoarea best-seller-ului, „Mafia medicala”[17] (n.tr. „The Medical Mafia”, 1995), a scris in ziarul medical canadian „Medical Post”[18], in decembrie 1994 urmatoarele:

„Autoritatile medicale mint intr-una. Vaccinurile sunt un dezastru pentru sistemul imunitar. Ele provoaca, de fapt, o multime de boli. Prin vaccinare ne schimbam, de fapt, codul genetic… Peste zece ani ne vom da seama ca, cea mai mare crima impotriva umanitatii au fost vaccinurile.”[18]

Ne puteam astepta la altceva de la Iluminati ?

Louis Pasteur si Edward Jenner – „parintii vaccinurilor” finantati de familia Rothschild

Louis Pasteur credea în “antrenamentul” sistemului imunitar prin injectarea în organism, direct în sistemul circulator, a unei părţi infime a microbului / a virusului / a bacteriei acelei boli, creând astfel o reacţie a sistemului imunitar la acea infecţie.

Astfel el credea că organismul “învaţă” să reacţioneze, pentru a-şi gestiona puterea de combatere corespunzătoare la instalarea adevăratei boli. Teoretic această afirmaţie pare logică şi justă, dar din păcate nu este adevărată, tocmai pentru faptul că sistemul imunitar este mult mai complex decât credea Pasteur.

 

AFACEREA DE MILIARDE A MARILOR CONCERNE FARMA?

După cum ne-am obişnuit cu toţii să aflăm din mass media doar despre “avantajele” vaccinării, avantaje bineînţeles “cosmetizate” de către marile concerne farmaceutice, care îşi vând cu un succes nebun toate produsele lansate pe piaţă – în ideea că prea puţini pot afla despre repercursiunile vaccinurilor asupra sănătăţii – m-am decis să scriu acest articol din viziunea unei mămici care nu-şi va vaccina copii, oferindu-le astfel dreptul la o viaţă sănătoasă de la bun început.

Nu mi se pare echitabilă lipsa de surse de informare, comparativ cu avalanşa de păreri “extraordinare” ale tuturor celor aflaţi în sistemul nostru medical alopat, care merg până într-acolo încât să afirme că vaccinurile sunt obligatorii şi să-i acuze de nebunie pe cei care, după o informare temeinică, îşi asumă decizia responsabilă de a nu-şi mai vaccina copii.

Dar la ce să te aştepţi când ştii că media este guvernată şi susţinută din culise de companii farmaceutice gigantice, care au un interes vădit economic de a nu da informaţii complete. Este ca şi cum şi-ar da singuri cu stângul în dreptul cu o ştire despre adevărul şi nocivitatea vaccinurilor.

Ştiind acestea vă puteţi lesne da seama că o ştire despre nocivitatea vaccinurilor nu va apărea niciodată pe niciun post TV şi în niciun ziar ca şi titlu de primă pagină. Interesul de a nu dezvălui sute de mii de cazuri tragice din rândul celor vaccinaţi este deci evident.

 

De aceea mi se pare vital să vă informaţi cât mai temeinic asupra dezavantajelor vaccinării prin intermediul internetului şi a cărţilor apărute chiar şi la noi în România, înainte de a lua orice decizie. Dacă acest articol nu vă va lămuri sau nu vă va pune nici măcar nişte semne de întrebare, atunci vă rog doar să citiţi cu atenţie ce scrie pe prospectele acelor vaccinuri pe care vreţi să le administraţi copiilor voştri, indiferent de vârstă. De obicei prospectele nici măcar nu ajung în mâna mămicilor care se duc orbeşte să-şi “imunizeze” bebeluşii. Ceea ce veţi citi acolo, vă va mira tare, pentru că scrie negru pe alb că de fapt vaccinul nu conferă protecţie 100% împotriva bolii…atunci, de ce mai vaccinăm?!?

Ştiri ca: “După vaccinare – probleme grave neurologice” sau “30 de pacienţi îmbolnăviţi de epilepsie după administrarea vaccinului – confirmare terifiantă” sau “Scleroza multiplă după vaccinul Hepatitei B în Franta 1997” vor apărea rar şi vor dispărea foarte repede în noianul de informaţii şi vor fi de găsit doar din greseală, scăpate ca printr-o minune de “cenzura” de rigoare.

Rămâne doar o întrebare: Care ar fi interesul Statului Român să participe la campanii de vaccinare în care sprijină de fapt afaceri de miliarde de Euro ale companiilor farmaceutice, în loc să-şi apere populaţia de epidemii provocate prin vaccinuri?

 

EFECTELE REALE ALE VACCINURILOR

Tot mai mulţi părinţi îngrijoraţi de efectele vaccinurilor vor să afle, să se informeze, să ştie de ce şi cum s-a ajuns aici şi vor să decidă singuri asupra sănătăţii copiilor lor. Ei înşişi sunt responsabili şi conştienţi de efectele deciziei proprii, iar doctorii care vor să intervină cu convingeri adânc înrădăcinate şi uneori depăşite nu vor mai putea influenţa decizia lor, chiar dacă vor face acuzaţii la adresa lor de genul: extremişti, criminali, fanatici sau iresponsabili….

 

Nu trebuie să fii un extremist sau un fanatic ca să-ţi dai seama că vaccinurile sunt un subiect fierbinte şi foarte controversat.

Nu trebuie să fii considerat iresponsabil pentru că ai avut curajul să te informezi şi să constaţi că efectele nocive ale vaccinurilor te-au determinat să nu-ţi mai vaccinezi copii din raţiuni pur logice şi corecte.

 

Afirmaţia unui doctor homeopat, care se ocupă de peste 25 de ani de cazurile persoanelor afectate de vaccinuri, Dr. med. Gerhard Buchwald, că:

“nu ştim ce fel de repercursiuni pot cauza vaccinurile din ziua de azi” este înspăimântătoare. Cu o experienţă de mii de cazuri de probleme grave de sănătate după vaccinări, acest doctor a observat reticenţa crescândă a mămicilor, care hotărăsc să-şi “salveze” copii de la vaccinări.

Tot mai mulţi pediatri, chiar şi în sistemul medical românesc, sunt de aceeaşi părere, adică încep să privească vaccinările, până nu de mult incluse într-o schemă “obligatorie”, cu scepticism şi rezervaţi, respectând decizia mamei de a nu-şi vaccina bebeluşul.

 

IMUNITATEA – UN SISTEM MULT MAI COMPLEX DECÂT SE CREDEA

Cuvântul “imunitate” provine din latină şi înseamnă rezistenţa la microorganisme care provoacă boli sau infecţii. Există două sisteme de imunitate: imunitatea specifică şi cea nespecifică.

Imunitatea specifică este dobândită, adică întreţinută de anticorpii sistemului imunitar, care învaţă să reacţioneze la diferiţi agenţi patogeni la o primă infecţie. Ele deţin un fel de memorie, după care reacţionează automat la o lecţie “învăţată” înainte.

Imunitatea nespecifică este imunitatea înnăscută şi întreţinută de organe ca şi: pielea, mucoasele, sistemul ganglionar, săruruile stomacale, sistemul limfatic, ficatul, apendicul etc. Este o imunitate constituţională sau genetică şi este întreţinută automat din punct de vedere fiziologic şi biologic.

Imunitatea sugarului este completă, chiar şi fără “antrenamentul” sistemului imunitar specific.

Nounăscutul este rezistent la o grupă mare de boli, iar anticorpii preluaţi din placenta mamei timp de 9 luni îşi vor îndeplini rolul cu siguranţă, atâta timp cât sugarului i se dă lapte matern.

După încheierea alăptatului bebeluşul va fii capabil să producă singur anticorpi, iar aceştia se vor “activa” din momentul primei întâlniri cu o boală.

Ideea de bază a vaccinurilor este să te fereasca de îmbolnăvirea cu anumite boli, pe care să “alegi” să le experimentezi într-o anumită perioadă mai favorabilă de timp – de ex. bolile copilăriei – dar din păcate acest deziderat nu a fost atins niciodată, pentru că premisa a fost gresită dintotdeauna.

Citind în continuare veţi realiza că teoria “vaccinurilor salvatoare” este şi a fost dintotdeauna un mit irealizabil.

 

PASTEUR – UN MINCINOS CU SECRETE

Louis Pasteur by Pierre Lamy Petit.jpgPasteur în 1881 credea în “antrenamentul” sistemului imunitar prin injectarea în organism, direct în sistemul circulator, a unei părţi infime a microbului / a virusului / a bacteriei acelei boli, creând astfel o reacţie a sistemului imunitar la acea infecţie.

Astfel el credea că organismul “învaţă” să reacţioneze, pentru a-şi gestiona puterea de combatere corespunzătoare la instalarea adevăratei boli.

Teoretic această afirmaţie pare logică şi justă, dar din păcate nu este adevărată, tocmai pentru faptul că sistemul imunitar este mult mai complex decât credea Pasteur.

 

 

VACCINURILE  NU AJUTĂ LA IMUNIZARE

Sistemul imunitar uman nu se reduce la existenţa sau inexistenţa unei aglomerări a anticorpilor în organism. Se ştie din studii făcute că persoane cu foarte puţini anticorpi rezistă la boli grave mult mai bine decât pacienţi cu mulţi anticorpi prezenţi în sistem.

În primul rând aşa zisa protecţie, pe care vaccinul ar trebui să o confere, este eliminată după câteva luni de zile, organismul rămânând cu serul animalic din care a fost creat vaccinul împreună cu toţi conservanţii toxici, rămânând să lupte în continuare cu un şoc anafilactic (şoc alergic) din această cauză. Este o dovadă la ora actuală că acest concept al lui Pasteur este din păcate doar o filozofie pur teoretică, nedovedită ştiinţific şi nici măcar practic.

Pasteur ştia de ipoteza sa pornită într-un mod greşit, dar a continuat să înfrumuseţeze şi să ascundă studiile care dovedeau exact contrariul tezei lui. Frauda lui Pasteur a fost demascată doar în 1993 de către Dr. Gerald L. Geison de la “Institutul Istoric al Universităţii din Princeton” SUA, după un studiu anevoios care a durat peste 20 de ani, studiu care a analizat manuscrisele lui Pasteur, însemnări de peste 10.000 de pagini ale studiilor sale de laborator, care atesta în cele din urmă neveridicitatea a ceea ce afirma Pasteur şi falsitatea teoriei lui.

Chiar şi Edward Jenner, să-l numim “tatăl” vaccinurilor, care şi-a pierdut fiul la 21 de ani, cu un grav handicap cerebral din cauza vaccinului contra rubeolei, iar soţia sa care a trăit trauma pierderii fătului tot din cauza vaccinului făcut în timpul sarcinii, a constatat că pacienţii lui vaccinaţi contra rubeolei făceau boala în cele din urmă. Pe la sfârşitul vieţii lui îl mustra conştiinţa, făcând următoarea afirmaţie antologică: “Nu ştiu dacă nu cumva am făcut o greşeală îngrozitoare şi am creeat astfel ceva atât de înspăimântător.”

Dar la timpul acela nimeni nu mai asculta de un bătrân senil…şi astfel teoriile din capul locului greşite ale lui Pasteur, Jenner şi Virchow dăinuiesc şi acum bazându-se pe concepte total greşite.

Este exact ca şi în matematică:
daca premisa este greşita, atunci rezultatul n-are cum să fie corect, indiferent cât am calcula.

 

SECHELE ALE VACCINURILOR

Nu trebuie să fii un împătimit împotriva vaccinărilor, ci doar un atent observator, ca să vezi reacţii “adverse” la copii vaccinaţi cu orice tip de vaccin şi să observi că cel puţin starea lor generală se modifică drastic imediat după administrare.

De la reacţii “de niciun fel”

(de preferat ar fi să fie reacţii vizibile, pentru că cele “invizibile” ascund boli mult mai grave care pot fi depistate doar ani mai târziu) până la ;
– encefalită cu urmări de demenţă
– febră, dureri
– hiperactivitate şi agresivitate la copii
– până la deficienţe în dezvoltarea generală de urmărit ani mai târziu, deficienţe ale creşterii normale
– legastenie, greutate la vorbire şi deficit de atenţie
– dermatite
– astm
– alergii diverse
– defecte ale sistemului respirator, auditiv şi vizual
– paralizii
– reumatism
– tulburări de comportament până la criminalitate
– ţipete isterice la bebeluşi, colici, sudden infant death syndrome
– boli autoimune
– epilepsie
– hipotonie musculară
– autism
– diabet
– şi din păcate şi cazuri de moarte infantilă sau prematură

………iar lista aceasta de groază poate continua……

 

Din păcate prea mulţi medici homeopaţi observă aceste multiple reacţii îngrozitoare la pacienţii lor în urma vaccinării, iar prea puţini medici din sistemul alopat sunt în stare să vadă sau să recunoască că ideile pe care le susţin şi în care cred sunt fundamentate total greşit şi provoacă adevărate drame în vieţile oamenilor, distrugându-le imunitatea înnăscută.

 

REACŢIILE SUGARILOR LA VACCINURI

Un sistem imunitar fragil, cum este cel al nounăscutului, va fi slăbit de atâtea intervenţii agresive din afară (multiple vaccinări, chiar şi câte 3-4 dintr-o dată) şi nu va putea face faţă şi componenetelor unui vaccin, componente toxice care provoacă foarte uşor alte complicaţii care apar sub forma unor infecţii chiar şi mortale.

Reacţiile la vaccin nu trebuie să apară pe moment, ci se pot prelungi şi de-a lungul câtorva luni sau chiar şi ani, acesta fiind cel mai periculos lucru. Chiar şi lipsa reacţiilor la vaccinuri poate fi de mare importanţă la sugari. Mulţi părinţi greşesc teribil în aceste cazuri şi repetă unele vaccinuri,la care cred că copii lor nu au avut nici un fel de reacţie.

Este mult mai periculos faptul că corpul sugarului nu reacţionează vizibil, ci subtil şi mult mai adânc în interior, suprimând efectele şi transmiţându-le unui alt organ care va fi serios atacat, putându-se transforma într-o “vaccinoza cronică”, care va apărea la un moment dat în viaţa copilului sau mai târziu a adultului.

La nounăscuţi şi copii sistemul nervos este încă nedezvoltat, mielinizarea nervilor nefiind încă completă până la vârsta critică de 3 ani. De aceea cele mai mari sechele se înregistrează la ei, pentru că reacţiile corpului la acea vârstă nu pot fi recunoscute şi nici semnalate de către aceştia.

Creierul aflat în plină dezvoltare până la vârsta de 3 ani la copii, nu poate reacţiona, semnalând în vreun fel problema, ca de exemplu printr-o inflamaţie, iar acest fapt duce la întârzierea reacţiei de encefalită postvaccinală, care va apărea mult mai târziu, peste ani, manifestându-se sub forma de:
– hiperactivitate
– autism
– dezvoltare retardată
– deficienţe de inteligenţă
– agresivitate excesivă
– vorbire la o vârstă târzie
– predispoziţie la răceli frecvente etc.

Chiar şi Coulter afirma în cartea sa: “Vaccinarea – atacul vădit asupra creierului şi sufletului” că cele mai multe sechele la copilaşi apar după vârsta de 3 ani, adică din momentul încheierii dezvoltării creierului. Culmea este că nu trebuie să fi avut o reacţie puternică imediat după vaccin, această reacţie fiind posibilă chiar şi dupa ani întregi, când va apărea perturbarea neurologică atunci “vizibilă” cu ochiul liber.

Este ca şi cum ai observa un defect la “hardware-ul” computerului după o intervenţie care declanşează totul. În principiu există o cauzalitate comună în toată lista sechelelor mai sus enumerate: demielinizarea unor părţi ale creierului în momentul dezvoltării acestuia, adică până la atingerea vârstei de 3 ani. Singura diferenţă ar fi gravitatea cu care s-a produs acest proces ireversibil şi ce zone ale creierului au fost afectate de această “scurtcircuitare”.

 

REALITATE: COPII NEVACCINAŢI SUNT MAI SĂNĂTOŞI

Tot mai multi cercetători independenţi au realizat că de fapt vaccinurile nu te feresc şi nici nu te scapă de boala contra căreia ai fost vaccinat. În cazul unei infecţii cu boala contra căreia ai fost “imunizat”, aceasta se va manifesta mai urât şi mai agresiv decât dacă ai face această boală pe cale normală, iar repercursiunile asupra creierului sau aspura unui organ sunt mult mai frecvente.

Acest lucru este confirmat şi de acei pediatrii care au sistat vaccinările la pacienţii lor, observând că apar mult mai puţine cazuri ale bolilor împotriva cărora se vaccinează de regulă în alte cabinete.

Vă pot da doar câteva exemple mai mult decat concludente:
– În şcoli din SUA există încă epidemii de pojar, unde 99% dintre elevi au fost vaccinaţi contra pojarului, fapt confirmat de “Center of Disease Control”.
– Sau să luăm cazul epidemiei de pojar din Marseille din 1828, când din 40.000 de bolnavi de pojar, 30.000 erau vaccinaţi împotriva pojarului.

– Să nu mai vorbim de adevăratul genocid din Africa, unde au fost vaccinaţi copii subnutriţi al căror sistem imunitar era oricum precar din cauza multiplelor cauze potrivinice.

Astfel prin vaccinare mor mai mulţi copii decât ar fi provocat boala însăşi în rândul lor.

De cele mai multe ori, prin vaccinare, bolile copilăriei sunt suprimate şi activate mult mai târziu, declanşând procese de îmbolnăvire mult mai grave la vârste mai avansate, adică la pubertate sau chiar în viaţa adultului.

 

SĂ ÎNŢELEGEM BOALA!
CE ROL ARE ACEASTA ÎN DEZVOLTAREA NORMALA A COPIILOR NOSTRI?

Din punct de vedere homeopatic, în perioada de sănătate a organismului, sistemul nervos autonom fluctuează între cele două componente ale sale: nervul simpatic şi cel parasimpatic.

Nervul simpatic este responsabil pentru stările de alertă, de stress, în care reacţionează ca atare cu fugă sau combatere pentru a câştiga orice “luptă”.

Nervul parasimpatic este responsabil pentru starea de calm, regenerare şi relaxare a corpului după alerta de dinainte. În această stare organele vitale îşi pot îndeplini din nou funcţiile de a regenera organismul pentru se întoarce la starea de sănătate de dinaintea “furtunii”.

În momentul îmbolnăvirii corpul uman este “setat” să rămână doar sub influenţa nervului simpatic, fără să mai alterneze la starea de relaxare, fapt care va provoca o stare generală de stress continuu, în care trecerea la starea de relaxare nu mai este posibilă.

Cum recunoaşteţi această stare de alertă la copii, înainte să se prefigureze adevărata boală în corp?


– mâini şi picioare reci
– lipsa de poftă de mâncare
– somn deranjat
– plâns fără motiv, ţipete prelungite
– dispoziţie generală proastă
– indispoziţie generală.

În momentul relaxării, adică în faza a 2-a a bolii, copii vor deveni somnoroşi şi apatici, vor face febră.
Deja putem spune că au trecut la faza de vindecare, care este de fapt deja starea de regenerare, revenire şi vindecare preluată de sistemul nervos parasimpatic.

Orice boală, până şi cancerul, se manifestă sub acest aspect al celor 2 faze de stress şi de vindecare, centralizate şi coordonate de către “baza centrală”, adică creierul nostru. Deci doar în a 2-a fază a bolii se manifestă de fapt microorganismele care de fapt nu sunt declanşatoarele bolii ci indicatorii ei.

Accepţiunea generală că microorganismele patogene ar fi cauza bolilor este deci falsă, microbii sunt doar indicatorii că există boala. Aceşti microbi sunt activaţi şi direcţionaţi de către creier să îndeplinească anumite munci de “curăţenie” a unor organe afectate de boală

.

Astfel viruşii, bacteriile, ciupercile şi microbii se află în interiorul nostru, activate şi coordonate de către creier la nevoie, şi au rolul de a restaura starea de sănătate a corpului uman.

După cum observaţi, ele au un rol bine stabilit şi precis în revenirea fiziologică a corpului la starea de sănătate.

Gândirea noastră de până acum că: microbii ne-ar ataca organele este total eronată, după cum afirmă cel care a iniţiat şi desoperit acest adevăr: Dr. med. Hamer în conferinţele sale, “Noua Medicina Germanica”.

Deci nu există microbi “răi”, care trebuie eradicaţi, pentru că aceştia dispar automat în momentul în care problema a fost rezolvată, şi când nu mai este nevoie de acţiunea lor.

Acest lucru este realizat în momentul rezolvării misiunii, cu ajutorul anticorpilor şi al leucocitelor. În principiu apariţia acestor microbi deja semnifică apariţia fazei a 2-a, adică a procesului de vindecare automat al corpului.

De aceea nu este bine ca noi să suprimăm simptome de febră cu antibiotice, cortizon sau alte supresive, pentru că atunci boala nu va dispărea, ci doar se va disloca în alta zonă, mai adânc, provocând acolo peste un timp disturbări mult mai mari.

Şi, iată cum noi, în loc să vindecăm o boală, o agravăm cu una mult mai serioasă şi periculoasă, până ajungem la boli autoimune şi chiar boli “incurabile” din punct de vedere al medicinei alopate.

 

VACCINURILE NU CONFERĂ IMUNITATE, CI O DISTRUG !

Sunt deja atâtea dovezi care atestă aceste noi accepţiuni, încât medicina clasică ar trebui să-şi schimbe în totalitate sistemul de gândire privind apariţia bolilor şi factorii care o provoacă. Este clar că nu obişnuinţa cu un anumit tip de microb inoculat printr-un vaccin provoacă imunitate! Un vaccin care provoacă apariţia anticorpilor în număr mare, nu conferă imunitate!

Corpul uman nu este pregătit pentru o invazie, adică un vaccin, în primul rând pentru ca, de exemplu un copil nu se va îmbolnăvi niciodată de difterie, tuse convulsivă, tetanos, meningită şi poliomielită în acelaşi timp şi un vaccin nu va fi niciodată un “antrenament” pentru sistemul imunitar, ci din contră va cauza un haos general, devastator în sistemul imunitar uman, indiferent de vârstă.

 

BOLILE COPILARIEI !

DE CE NE ESTE ATÂT DE FRICĂ DE ACESTEA?

Bolile copilăriei, atât de rău famate de către medicina alopată, sunt de fapt o încercare pozitivă a naturii de a elibera organismul uman de o miasmă cronică.

În homeopatie boala poate fi redusă la o cauză subtilă aflată în corp, cu anumite predispoziţii pentru anumite miasme, cum ar fi:
– miasma sifilitică cu boli ca difteria;
– miasma tuberculoasă: tuse convulsivaă pojar, rubeolă;
– miasma sicotică: oreion, vărsat de vânt.

Homeopatia tratează aceste boli cu succes eliminând treptat boala şi simptomele ei, care dacă ar fi tratate inadecvat – adică cu medicamente chimice alopate – ar suprima boala în loc să o lase să se manifeste până la dispariţia totală, transferând-o în altă parte, la un alt organ care va fi serios afectat.

Astfel corpul care trece prin aceste boli cu un tratament homeopat, va fi eliberat de această miasmă cronică, care suprimată ar creea alte boli grave şi pe parcursul vieţii alterând sănătatea individului.

Înţelegem că anumite boli, ca bolile copilăriei, sunt necesare pentru propria dezvoltare sănătoasă mai departe în viaţă. Şi nu orice copil trebuie să treacă prin toate bolile copilăriei, ci doar prin acelea care i sunt necesare ptr. eliminarea miasmei proprii ereditare. Deci aceste boli ar trebui lăsate de la “Dumnezeu”, cum s-ar zice, pentru a ajuta la dobândirea însănătoşirii şi dezvoltării organismului uman. Înţelegând astfel mecanismul, vom privi altfel aceste boli şi le vom trata cu mai mult “respect”, pentru faptul că sunt efectiv “ajutătoare”.

Acest lucru este însă valabil doar dacă bolile copilăriei nu vor fi tratate cu medicamente care scad sau inhibă febra, cortizon, antibiotice sau alte medicamente alopate care suprimă efectiv simptomele bolii, ci vor fi lăsate să se desfăşoare, apelându-se doar la remedii homeopate. Să nu uităm că orice boală este de natură energetică şi manifestările bolii sunt de fapt procesul de curăţare şi vindecare a organismului de acea boală.

Exemple concludente de suprimarea bolilor prin administrarea de medicamente alopate sunt multe:
în ziua de azi nu se mai face febră decât în jur de 38grade C, ceea ce este acceptat în general ca şi normal. Din contră, o febra puternică de 40grade C este febra sănătoasă din punct de vedere natural, prin care organismul poate fi “curăţat” eficient şi în scurt timp. Prin febra mare se asigură microbilor o temperatură optimă pentru “job-ul” lor atât de important de a reinstaura faza stării de sănătate.

Studii ştiinţifice ale “Institutului German de Cercetare al Cancerului” au confirmat în 1987 că febra reprezintă un proces foarte important în vindecarea oricărei boli. S-a observat că pacienţii care în tinereţe nu au făcut febră sau nu au fost lăsaţi să facă febră (suprimând-o cu paracetamol sau antibiotice) erau de 8 ori mai predispuşi să facă cancer la o anumită vârstă, decât cei care au lăsat febra să-şi facă “treaba”, iar sistemul imunitar nu a avut de suferit din această cauză.

 

VACCINURILE – O CRIMĂ ÎNDREPTATĂ ÎMPOTRIVA COPIILOR NOŞTRI

“Vaccinul îi conferă pacientului în cel mai bun caz o fază cronică a unei boli, fază care duce treptat mai devreme sau mai târziu la complicaţii inevitabile”, afirmă expertul francez pentru microbiologie Prof. Jean Tissot. “Vaccinarea este pentru mine acelaşi lucru cu infectarea contagioasă.”

Este o măsura invazivă care va disturba până la a distruge echilibrul fiziologic şi natural al organismului, şi pe lângă asta este şi un risc pentru cei din jur, pentru că de obicei cel vaccinat poate transfera boala împotriva căreia a fost vaccinat, fără ca el să se îmbolnăvească de ea în acel moment. Şi totodată există destule dovezi în cifre care atestă faptul că cei vaccinaţi sunt mult mai bolnavi decât cei nevaccinaţi.

 

CE MAI CONŢINE UN VACCIN ?

1. Viruşi sau bacterii active, adică vii, care se pot înmulţi lesne în organismul în care sunt injectaţi.

Pericolul constă la aceşti viruşi că se pot combina cu alţi viruşi şi bacterii şi pot forma astfel mutaţii care pot deveni chiar şi mortale pentru organismul uman.

2. Pentru că viruşii pot apărea doar în organisme vii, aceştia se cultivă pe animale vii, în celulele acestora sau în circuitul sangvin. Exemple: creier de iepure; ţesut de rinichi de câine, iepure, maimuţă sau cobai; embrioni umani sau animalici; sânge de cal, porc; puroi de variolă la animale; etc.

3. Pericolul la aceşti viruşi creaţi pe corpuri de animale vii, este că se pot combina, trecând în organismul omului şi pot forma mutaţii genetice realmente periculoase, pentru că viruşii reacţionează diferit în corpul uman faţă de corpul animal. Aceste mutaţii care au loc în corpul uman vaccinat nu au fost studiate niciodată, aşa că nu ştim ce pot provoca ele exact.

4. Un alt pericol îl constituie faptul că pe culturile de celule vii pe care se cultivă viruşii pentru vaccinuri pot apărea alţi viruşi necunoscuţi, care pot contamina vaccinul. Riscul ca vaccinul să fie infestat cu alţi viruşi patogeni este de 99 %, fapt ştiut şi de virologi, care ştiu de existenţa viruşilor nestudiaţi şi nedescoperiţi în culturile vaccinurilor produse. Acest fapt este cunoscut mai cu seamă la culturile pe rinichi de maimuţă, maimuţă care este purtătoarea a numeroşi viruşi necunoscuţi de cercetători. Acei viruşi nu sunt periculosi la maimuţe, dar trecând prin vaccin la oameni, se pot transforma în adevărate pericole mortale.

5. În vaccinuri găsim chiar şi antibiotice, care ar trebui, conform afirmaţiilor cercetătorilor din domeniul vaccinurilor, să contracareze efectele nocive provocate de viruşii necunoscuţi şi să calmeze reacţii adverse severe în urma vaccinării. Aceasta dovedeşte din nou aberaţia prin care unii chiar cred că antiboticele nu “pun pe butuci” întreg sistemul imunitar, inducând astfel stingerea “butonului de autoreglare” a sistemului imunitar şi făcând ravagii în organism, ajungându-se astfel foarte lesne la boli autoimune.

6. În vaccinuri se pot găsi o gamă largă de stabilizatori şi conservanţi, pe care în mod normal organismul uman nu le ingerează cu nici o altă ocazie. Este vorba de formaldehida, mercur, fosfat de aluminiu, acetonă, fenol (foarte otrăvitor) şi lista poate continua. Iar toate aceste substanţe pur toxice şi foarte nocive organismului uman sunt introduse în corp direct în circuitul sanguin, fără să mai aibă vreo “barieră” naturală (cum ar fi pielea, ganglionii, mucoasele, ficatul sau stomacul) care să mai estompeze sau să combată acest “cocktail” de otrăvuri în vreun fel. Ca şi urmare organismul se va simţi efectiv copleşit şi depăşit de această intervenţie abuzivă, dându-se peste cap cu totul, creând haos general în sistemul imunitar. Iar efectele sunt devastatoare.

VACCINUL ANTITETANOS
După cum ştiţi, eficienţa unui vaccin este măsurată, de către susţinătorii vaccinurilor, prin numărul anticorpilor prezenţi imediat după inocularea vaccinului. Ei presupun că imunitatea împotriva acestei boli ţine atâta timp cât ţine prezenţa acestor anticorpi în organism. Din acest punct de vedere, vaccinul împotriva tetanusului prezintă o mare problemă imunologică nerezolvată: şi anume că boala în sine aparută prin contact direct cu elementul patogen nu provoacă imunitate. Deci persoane vaccinate cu acest vaccin au murit, chiar dacă aveau în organism un număr ridicat de anticorpi, iar cei care au fost infectaţi prin contact natural cu bacilul Tetanusului (Clostridium tetani) nu s-au îmbolnăvit deloc. În plus s-a dovedit că acest bacil este unul anaerob, adică se poate dezvolta doar într-un mediu privat de aer. Astfel orice rană care va fi ţinută în contact cu aer nu va prezenta niciun pericol de infectare, pentru că nu prezinta un mediu propice pentru dezvoltare din starea latentă a acestui agent patogen găsit cu precădere în fecale de cal, pământ, metale ruginite şi aşchii de lemn. Totodată s-a dovedit că incidenţa asupra persoanelor în vârstă este mult mai mare decât la copii, astfel încât şi acest vaccin este “un mit”.

VACCINUL anti TUBERCULOZĂ
Apropos de vaccinuri ca tuberculoza şi tetanusul: aceste vaccinuri nu lasă în urmă nici un fel de imunitate celui vaccinat, ceea ce atestă faptul că vaccinarea este în continuare privită ca şi variantă salvatoare, când de fapt aceasta este chiar opusul ei. Nici în natură nu există garanţia că nu te vei îmbolnăvi şi a doua oară de aceeaşi boală (în cazul acestor 2 boli). Acelaşi lucru pe care l-am pomenit mai sus despre vaccinul antitetanus se poate aplica şi la cel contra tuberculozei. Vaccinul nu conferă imunitate celui vaccinat, aşa cum nici boala în sine contactată pe cale naturală nu va feri pacientul de noua îmbolnăvire. Trageţi singuri concluziile….

VACCINUL CONTRA HEPATITEI B
În America anilor 1945, când 600.000 de americani au fost vaccinaţi împotriva Hepatitei B, au fost dezvăluite cazurile incredibile chiar şi de moarte instantanee după vaccinare, meningită şi paralizie. Doar că aceste dezvăluiri au ieşit la iveală doar după 42 de ani!

 

RECOMANDĂRI PENTRU PĂRINŢI

“Îndoiala creşte odată cu informarea”, zicea J. W. Goethe.

După acest dicton este clar că fiecare părinte trebuie să se informeze temeinic asupra acestei teme atât de controversate, pentru a lua cea mai bună decizie cu care să fie împăcat. Tot mai mulţi parinţi sunt tot mai deschişi să afle şi să cerceteze despre necesitatea vaccinărilor. Informarea trebuie să meargă într-atât de departe, încât parinţii copiilului care nu va fi vaccinat, să poată trăi cu această decizie atât de importantă, fără să aibă mustrări de constiinţă. Acest lucru este de fapt cel mai important. Nu vă sfiiţi să puneţi sub semnul întrebării chiar şi părerea unui medic, care vă va mustra până chiar şi a vă jigni, încercând să vă facă să vă răzgândiţi.

Dacă totuşi nu puteţi decide să vă “scăpaţi” copilul de vaccinuri, atunci ar trebui să aveţi în vedere următoarele sfaturi:

1. vaccinaţi doar pe cineva care este complet sănătos, iar asta include o analiză chiar meticuloasă a stării generale de sănătate (recomandarea ar fi sa vindecaţi orice miasmă existentă, latentă în corp printr-un tratament homeopat – pentru că homeopatia vindecă în întregime organismul şi nu doar la “suprafaţă”)

2. nu vă vaciinaţi copilaşul în perioada de dentiţie, pentru că în acea perioadă vulnerabilî sechelele cronice pot fi de importanţă majoră

3. nu vă vaccinaţi copilul înaintea vârstei de 3 ani, în primul rând pentru că sistemul de mielinizarea nervilor nu se încheie înaintea acestei perioade, iar “scurtcircuitarea” sistemului nervos poate duce la grave probleme şi boli cerebrale, şi în al doilea rând pentru că de la 3 ani în sus copilul vă va putea spune ce simptome va avea şi ce simte

4. înainte de primul vaccin ar trebui analizată toată istoria sănătăţii întregii familii, de către un medic homeopat, pentru a descoperi incompatibilităţi observate la unele vaccinuri şi în general orice fel de boli cronice manifestate în arborele genealogic

5. următoarele probleme apărute prezintă contraindicaţii la vaccinarea sugarilor: sângerări în timpul sarcinii, nepoziţionarea copilului înainte de naştere, strangulare cu cordonul ombilical, displazie lombară şi naştere prematură

6. daca aţi mai făcut vaccinuri, atunci atenţionaţi doctorul asupra reacţiilor la vaccinurile făcute până atunci

7. vaccinurile contra bolilor copilăriei recomand să nu se facă deloc, atâta timp cât vreţi să ţineţi cont de părerea atâtor homeopaţi, care văd în spatele bolii manifestarea miasmei proprii şi prin apariţia bolii o şansă spre vindecare a întregului organism

8. nu faceţi vaccinuri “la pachet”, adică câte 3 în 1 (de ex. difterie, tuse convulsivă şi tetanus)

9. nu faceţi vaccinul pentru tuse convulsive ”Pertussis”, pentru că la momentul actual acesta este considerat cu cea mai mare rată de mortalitate

10. nu vă vaccinaţi copilul dacă acesta se află în perioada de incubaţie a unei boli contra căreia vaccinaţi

11. dacă aţi vaccinat copilul, nu-l lăsaţi o perioadă de timp în apropierea persoanelor care sunt bolnave de boala contra căreia l-aţi vaccinat, pentru că reacţia va fi şi mai puternică, iar pericolul este mult mai mare la astfel de reacţii

12. la fiecare vaccin rugaţi să vi se dea eticheta de pe vaccin, cu data şi seria, precum şi datele producătorului

13. faceţi pauze de cel puţin 6 săptămâni între vaccinurile administrate copilului şi nu faceţi în nici un caz mai mult de un vaccin odată

14. vaccinaţi-vă copilul dimineaţa, pentru că în acest interval de timp este mai rezistent la durere

15. vaccinaţi-vă copilul doar când luna este în creştere, pentru că atunci forţa vitală este mai mare

16. vaccinaţi-vă copilul doar dacă consultaţi un homeopat în prealabil, care să vă ajute cu remedii adecvate pentru a contracara efectele atât de nocive ale oricărui vaccin

17. atâta timp cât alăptaţi copilul la sân, este cea mai bună metodă de a-l imuniza în mod natural, fără vaccinuri

18. nu vă imunizaţi în timpul sarcinii, este foarte riscant

19. când treceţi de la alăptare la hrană normală, folosiţi cât mai des hrana “vie”, adică mâncare cât mai neprocesată, care să-şi păstreze proprietăţile naturale nutritive şi un meniu lacto-ovo-vegetarian. Evitaţi zahărul, făina albă şi alimentele încărcate cu e-uri, conservanţi, stabilizatori şi mai ales glutamatul de sodiu – adică întăritorul de gust care este aproape nelipsit dintr-o mulţime de alimente procesate (evitaţi hrănirea copiilor de la restaurante gen fast-food)

20. evitaţi folosirea pentru prepararea mâncării sau chiar şi pentru încălzirea lichidelor a cuptorului cu microunde, care distruge tot ce mai este “viu” în hrană

21. faceţi cât mai multe ieşiri în aer curat şi profitaţi cât mai mult de soare, beţi apă de izvor – cel puţin 2 litri pe zi, evitaţi alcoolul, fumul de ţigară şi cafeaua.

22. evitaţi medicamentele şi mai ales cele care
-scad sau suprimă febra, gen paracetamol, nurofen, panadol etc
– tratamentele cu corticoide – adică cortizon
– laxativele – pentru că acestea slăbesc foarte tare sistemul imunitar prin infestarea cu otrăvuri a organismului,
– chiar şi profilaxia cu vitamina D combinată cu Flor – informaţi-vă pe internet asupra nocivităţii florului…închiderea înainte de vreme a fontanelelor, calcifierea oaselor şi multe altele grave….
– evitaţi sarea iodata, folosiţi sarea grunjoasa fara antiaglomeranti (ferocianuri)

Şi, pentru sfârşit doar câteva întrebări retorice pentru cei care nu se pot decide:

– Sunt vaccinurile utile, sau periculoase ptr. însăşi viaţa celui vaccinat?

– Dacă vaccinarea ar fi ceva bun, atunci vaccinările s-ar recomanda singure prin utilitatea lor intrinsecă, şi nu s-ar face atâtea campanii care induc panică şi frică în rândul populaţiei?

– Dacă s-a dovedit că copiii nevaccinaţi sunt mult mai sănătoşi decât cei vaccinaţi, de ce se continuă campaniile de vaccinare?

SURSE

1. Juri Lina in cartea sa, „Arhitectii Inselaciunii”.

2. In brosura masonica „Pe cerul albastru-auriu”[2] (n.tr. „In Gold and Sky Blue”, 1992, pag. 25)

3. John Hamill si Robert Gilbert in cartea lor „Francmasoneria: o glorificare a Fratiei”[3] (n.tr. „Freemasonry: A Celebration of the Craft”, Londra, 1998, pag. 128)

4. „Credinta si Prietenie”[4] (n.tr. „Faith and Friendship”, nr. 270 din Berkeley, Anglia, ibid, pag. 235)

5. „Autismul in 1999: o urgenta nationala, Yaz-bak, 1999″[5] (n.tr. Autism ’99: A National Emergency)

6. Viera Scheibner a scris o curajoasa carte, intitulata, „Vaccinarea: 100 de ani de cercetari traditionale demonstreaza ca vaccinurile reprezinta o agresiune medicamentoasa asupra sistemului imunitar”[6] (n.tr. „Vaccination: 100 Years of Othodox Research Shows that Vaccines Represent a Medical Assault on the Immune System”, Maryborough, Australia, 1997)

7. Cartea Vierei Scheibner, „Legatura dintre vaccinuri si tulburarile de comportament la copii”[7] (n.tr. „Beteendestorningar i barndomen. Sambanded med vaccination”, Gavle, 2001)

8. Doctor in stiinta, doctor in medicina, in chimie si in farmacie, celebrul savant, Antoine Bechamp in cartea sa, „Sangele si cel de-al treilea element anatomic al sau”[8] (n.tr. „The Blood and its Third Anatomical Element”, Philadelphia, 1911)

9. Dr. Robert Becker in anul 1920, dupa cum scrie si in cartea sa, „Corpul electric: electromagnetismul si fundamentul vietii”[9] (n.tr. „The Body Electric: Electromagnetism and the Foundation of Life”, New York, 1985)

10. Gina Kolata, jurnalist la New York Times, specializata in stiinta, descrie in cartea sa, „Gripa spaniola”[10] (n.tr. „Spanska Sjukan”, Stockholm, 2000, pag. 64)

11. Eleanora I. McBean in cartea sa, „Demascarea gripei porcine”[11] (n.tr. Swine Flu Expose, 1977)

12. Ida Honorof si Eleanora McBean in cartea lor, „Vaccinarea: ucigasul tacut”[12] (n.tr. Vaccination: The Silent Killer, 1977, pag. 28-32)

13. „Stuttgard”[13] despre „Gripa aviara” (n.tr. „Die Vogelgri”, 2006, www.klein-klein-klein-verlag.de)

14. Bil Clinton despre sterilizarea provocata de vaccinul anti-tetanos trimis in lumea a treia, „The Idaho Observer”[14] in octombrie 1999

15. Dr. Len Horowitz in cartea sa, „Noii virusi: SIDA si Ebola – naturali, accidentali sau produsi intentionat”[15] (n.tr. „Emerging Viruses: AIDS and Ebola – Nature, Accident or International”, Rockport, MA, 1997)

16. Revista germana „Naturheilpraxis”[15] (nr. 11, 1998) intr-un lung articol arata cat de daunatoare sunt vaccinurile.

17. Dr. Ghislaine Lanctot, autoarea best-seller-ului, „Mafia medicala”[17] (n.tr. „The Medical Mafia”, 1995)

18. Dr. Ghislaine Lanctot a scris in ziarul medical canadian „Medical Post”[18], in decembrie 1994

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Socata, băutura copilăriei- efecte nebanuite asupra corpului!

Articol de combatere a ecumenismului şi de ȋnştiintare a ierarhilor B.O.R. faṭǎ de implicaṭiile participǎrii la sinodul bisericesc de la Constantinopol, din 2016.

Colegiul Medicilor din România, admite că vaccinurile pot cauza autism!

Evitati cu toata puterea mintii voastre gandurile, afirmatiile si situatiile negative

Marturii: Cu ochii mei am vazut iadul de acolo, cu droguri la vedere si chestii nasoale

Închide