Lucian Mîndruţă şochează: Românii sunt defecţi genetic

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Jurnalistul Lucian Mîndruţă reuşeşte să atragă atenţia asupra sa printr-o nouă afirmaţia controversată. După ce i-a blamat pe tinerii români că nu vor să se înroleze pentru a-şi apăra ţara, Mîndruţă a ajuns la concluzia că românii sunt defecţi biologic, iar inferioritatea faţă de occidentali este înscrisă în ADN.

Concluziile lui Lucian Mîndruţă au venit în urma unei vizite în Germania, zilele trecute, la expoziţia de aviaţie generală AERO 2015.


“De doua zile mergem spre Vest cu masina. Incet si cu opriri. Mai intai Banatul, apoi Budapeste, Viena, azi cred ca Munchen…

Sunt cu Mihai, care la 13 ani pune intrebarile corecte. De ce se face tot mai curat? De ce cladirile sunt tot mai bine intretinute? Masinile mai lucioase, chiar daca mai ieftine ca la noi? De ce aici pe autostrada lumea respecta regulile?


Chiar, de ce spre Vest drumul te duce din aproximatie in precizie? Din lipsa de respect pentru rosturile lumii in grija pentru celalalt?

O fi ceva in aer? Pun ceva in mancare? Citesc alte carti?

Sau pur si simplu (si aici o sa se supere toata lumea) sunt alt fel de oameni? Nu, nu educati altfel, nu constransi prin lege sa fie altfel.

Ci pur si simplu altfel biologic.

Si daca treaba asta cu hartia aruncata pe jos e undeva, ascunsa intr-o gena si nu vom scapa niciodata de ea?”, a scris Mîndruţă pe Facebook.

SURSA: http://www.stiripesurse.ro/lucian-mindruta-socheaza-romanii-sunt-defecti-genetic_953309.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...