lui Iohannis i se rupe de România. Cere salariu de 5000 de euro și taxe mari pentru români

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Lui Santa Klaus de Sibiu i se cam rupe de români și de România. Odată văzut cu sacii în cruță, Iohannis începe să toace banii românilor, să se lăfăie în lux și să-și plimbe soția peste tot prin lume, evident pe spinarea și portofelul românilor.

sebi popescuIohannis vrea pentru el salariu uriaș, privilegii și lux, iar pentru români taxe și biruri cât mai mari. Că așa e în democrație, președintele cu ștaif cu cheltuială mare se ține.


În șapte luni de stat la Cotroceni, stimabilul Președinte care prostea românii în campanie cu texte gen ”România lucrului bine făcut” și ”Fapte.Nu vorbe”, își urmărește doar propriul interes.

De când este președinte, Iohannis a reușit să-și pună în cap atât românii din țară cât și pe cei din Diaspora. A respins Codul Silvic la ”recomandarea” austriecilor pentru ca aceștia să poată toca în voie pădurile din România, a cheltuit două milioane de euro pe modernizarea Vilei Lac 3 în care urmează să se mute și mai nou își dorește taxe mari pentru români.


Dacă pentru el își dorește avion privat de 40 de milioane de euro, elicopter, private charter și limuzină blindată de 120.000 de euro, toate plătite de români, pentru cetățenii acestei țări, Iohannis își dorește doar taxe mari, cât mai mari. Iohannis a refuzat să promulge codul fiscal prin care TVA se reducea la 19%, dispărea taxa pe stâlp și supra acciza la carburanți.

În doar șapte luni, Iohannis a tocat peste 400,000 de euro pe deplasări în străinătate, mai ceva ca Ceaușescu. Nu e săptămână să nu plece în deplasare cu Prima Doamnă. Ba la mare, ba la munte, ba la Sibiu, ba prin țările calde.

Aroganța lui Iohannis este în creștere de la o lună la alta. Stimabilul Președinte tace și face doar ce vrea el. Vorbește dacă are chef și cu cine are chef. Nu se consultă, blamează la fel ca și Băsescu, Parlamentul, o laudă pe Kovesi și pe Livia Stanciu și își pune oamenii de încredere în funcții cheie. Adică îi reactivează pe băsiști.

Pe zi ce trece, Iohannis copiază tot mai mult comportamentul lui Băsescu. Respinge legi doar pentru a face jocurile PNL. Respinge miniștri după trei săptămâni de ”gândire” și arată că are și el patalama caselor și vilelor cât mai luxoase și mai somptuoase.

Iohannis are chef doar de plimbări oficiale, să se simtă important, să se lăfăie în vilele lui Ceaușescu, să nu facă niciun fel de economie și să beneficieze de toate condițiile care i le poate oferi statul român.

În schimb, când vine vorba să se țină de cuvânt și să facă ce a promis în campanie, Iohannis se face că plouă și mai apoi dă vina pe Parlament. Și-a dat mâna cu DNA ca să-l curețe pe Ponta ca să-și poată instala un guvern al LUI. Așa cum a ales să se exprime. De parcă se află în Republica Federală Iohanistă în care el, Regele Neamț își numește Guvernul SĂU.

În realitate, Klaus Iohannis este doar un grandoman arogant și infatuat care habar nu are cu ce se mănâncă funcția de președinte de țară și că trebuie să nu fii opulent și sfidător la adresa propriului popor.

http://www.exclusivnews.ro/editorial/lui-iohannis-i-se-rupe-de-romania-cere-salariu-de-5000-de-euro-si-taxe-mari-pentru-romani.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Soros suparat il ataca pe Trump: are afinitati cu dictatorii lumii, cu care va face intelegeri| elita masonica din SUA nu mai poate de nervi ca a pierdut cu toate canalele media de care dispun tot nu au reusit sa prosteasca lumea!!

NEW YORK - 28 decembrie 2016 Societățile deschise sunt în criză, și diverse forme de societăți închise - de la...

Clubul de la Roma – organizatia care conduce lumea catre Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial

Numele de „Clubul de la Roma” COR nu are absolut nicio legatura cu Roma, cu Vaticanul si nici cu catolicii,...

Guvernul masonic CIOLOS penibil MINTE cu nerusinare ca a platit subventiile APIA AGRICULTORILOR desi sunt in intarziere MAXIMA

Ministerul Agriculturii minte cu nerusinare ca a platit subventiile fermierilor, desi toata tara n-a primit nimic.  Cat mai puteti sa...

Cum a confiscat Hitler Crăciunul

Hitler a încercat înlăturarea referinţelor religioase din sărbătoarea Crăciunului. Mai interesant este faptul că multe dintre schimbările făcute de nazişti...

Închide