Luptătorul Daniel Ghiţă spune că aşa-zişii membri ai galeriilor i-au recunoscut că sunt plătiţi de partide să spargă protestele: „Vor să ne sperie, să plecăm acasă. Nu trebuie să ne lăsăm intimidaţi!”

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Printre manifestanţii prezenţi seară de seară în Piaţa Universităţii se numără şi Daniel Ghiţă, campionul de K1 care spune că a ieşit în stradă revoltat de corupţie, de ticăloşia clasei politice şi în încercarea de a contribui la schimbarea României.

După întâmplările de sâmbătă seară, când membri ai galeriilor de fotbal din Bucureşti au ocupat zona din jurul crucii de la Piaţa Universităţii şi au scandat diverse lucruri nepotrivite, Daniel Ghiţă a reacţionat pe contul său de Facebook. Sportivul în vârstă de 34 de ani a făcut apel la calm, la un comportament paşnic şi a acuzat partidele că plătesc diverşi indivizi pentru a discredita manifestanţii.


„Trebuie să luptăm pentru drepturile noastre. Dacă rămânem uniţi, sigur vom reuşi!”

Contactat de ProSport, campionul de K1 a intrat în detalii, dezvăluind că ştie despre încercarea partidelor de a sparge manifestaţia chiar de la cei plătiţi să facă asta! „Vreau să menţionez de la început că nu fac parte din niciun partid, din niciun ONG, sunt pe cont propriu şi nu mă interesează niciun avantaj, vreau doar să se termine cu corupţia! Particip la manifestaţii din a doua zi şi voi fi acolo, în piaţă, zi de zi, până când vom reuşi să schimbăm sistemul!“, a menţionat Ghiţă. „Am văzut (n.r. – sâmbătă) 20-30 de participanţi care se dădeau drept membri ai galeriilor de fotbal, dar în realitate sunt plătiţi de anumite partide pentru a discredita mitingul. Am vorbit cu aşa-zişii membri ai galeriilor, au recunoscut că sunt plătiţi. Ştiu asta chiar de la ei, m-am dus şi am vorbit cu unii dintre acei oameni care manifestau agresivitate. Le-am cerut să se liniştească, au făcut şi alţii acelaşi lucru şi, până la urmă, n-au fost incidente. Dar cred că ar fi bine ca să vină şi să ne susţină chiar adevăratele galerii, aşa s-ar risipi toate bănuielile. Să iasă din casă şi să vină alături de noi, să fie solidari! Schimbarea e pentru toată lumea“, spune Ghiţă.


Sportivul spune că scopul politicienilor este de a intimida oamenii cinstiţi care protestează din proprie iniţiativă: „Vor să ne sperie, să plecăm acasă! Nu trebuie să cedăm, să ne lăsăm intimidaţi. Trebuie să luptăm pentru drepturile noastre! Sunt 100% sigur că, dacă rămânem uniţi şi determinaţi, vom reuşi să impunem schimbarea!“.

„Dacă vrea să afle ce are de spus poporul, domnul Iohannis să vină în piaţă, printre noi, cum a făcut şi la alegeri”

În mod evident, Daniel Ghiţă ştie clar ce vrea: alegeri anticipate, Parlament nou, cu un număr redus de membri, aducerea în guvern a unor oameni care nu sunt corupţi. „Solicit să se dea jos guvernul, să vină oameni noi în loc, să se ridice imunitatea parlamentarilor, noul Parlament să aibă 300 de membri. În Germania, care are 80.000.000 de locuitori, sunt 600 de parlamentari. Iar noi, cu numai 20.000.000, avem tot atâţia! E inadmisibil. În Germania de ce nu au imunitate parlamentarii? Sunt absolut sigur că aceşti oameni integri şi competenţi există, trebuie doar aduşi în faţă. Mai cer să se construiască mai multe spitale!”, afirmă Ghiţă.

Ghiţă afirmă că are informaţii direct de la sursă că partidele acţionează şi pe Facebook şi prin intermediul presei pentru a demobiliza opinia publică: „Ştiu sigur că se practică dezinformarea şi manipularea prin media şi cu ajutorul postacilor. Vor să ne destabilizeze, să spargă mitingul, ca să scape şi de data asta. Exact acest lucru nu trebuie să-l facem“.

Ideea consultărilor preşedintelui cu „reprezentanţi” ai societăţii civile nu i s-a părut inspirată lui Daniel Ghiţă: „Nu trebuie să fim reprezentaţi de lideri care să meargă la Cotroceni să vorbească în numele nostru. Domnul Iohannis, când a câştigat alegerile, a venit în piaţă, în mijlocul nostru. Dacă vrea să asculte ce are de spus poporul, să vină acolo, să stea de vorbă cu noi! Nu prin reprezentanţi”.

„Au murit oameni, suntem toţi în doliu. Nu e normal să sărim în sus, să ţipăm, să stricăm protestul”

Iată textul postat de Daniel Ghiţă pe Facebook duminică la prânz:

„Aseară am rămas dezamăgit cum unele partide politice plătesc oamenii să anihileze protestul românilor.
M-am al
ăturat studenţilor, care au venit la manifestare pentru a schimba ceva, jos coruptia! Suporterii echipelor de fotbal au încercat să domine protestul. Piaţa nu e stadion! Au murit oameni, suntem toţi în doliu colectiv… Nu e normal să sărim în sus. Să ţipăm, să stricăm protestul. Am discutat cu ei şi i-am rugat să fie paşnici, fără violenţă. După părerea mea au fost paşnici, solidari cu noi.
Rog conducătorii galeriilor de fotbal şi suporterii să fie alături cu noi, solidari! Noi vrem schimbarea asta şi pentru voi. Toţi sunteţi poporul!
Nu vă lăsaţi manipulaţi de clasa politică şi presa manipulatoare. Vă rog, fără violenţă şi arătaţi solidaritate!
Au murit mulţi oameni, alţii se luptă cu viaţa prin spitalele nedotate şi jalnice din România sau prin străinătate. Noi nu avem spitale, în schimb catedrale! Să arătăm respect şi să ne rugăm pentru ei şi familiile lor.
Nu aparţin de nici o grupare politică, ONG, nu doresc să fiu preşedinte sau lider!
Sunt Daniel Ghita, sportiv de performanţă, care reprezint România cu drag peste hotare, un om simplu, care este solidar cu voi. Am participat şi la protestele împotriva defrişării pădurilor. Am fost anihilaţi, pentru că nu aţi fost uniţi! Pădurile sunt bogăţiile noastre. Noi murim de foame, nu avem spitale, şi alţii fac bani cu bogăţiile noastre. Nedreptatea mă scoate în stradă. Nu aveţi nevoie de niciun lider. Liderii sunteţi voi!
Nu e important ce scrie presa sau postacii de pe FB plătiţi. E important ce simţiţi voi.

Dacă vrei schimbare: ieşi în stradă!“.

Sursa: http://www.prosport.ro/sport-life/special/luptatorul-daniel-ghita-spune-ca-asa-zisii-membri-ai-galeriilor-i-au-recunoscut-ca-sunt-platiti-de-partide-sa-sparga-protestele-vor-sa-ne-sperie-sa-plecam-acasa-nu-trebuie-sa-ne-lasam-intimidati-14878172

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...