Madalyn Murray O’Hair, fondatoarea grupării Ateilor Americani a fost ucisa tot de atei, intr-un mod barbar. Fiul ei a devenit un mare CRESTIN care se lupta sa repare ce a distrus mama sa!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Femeia aceasta a reusit sa scoata rugaciunea din scoli,in 1963 printr-un proces castigat la Curtea Suprema a Americii. Ea a scos ceea ce se chema citirea din Biblie, la scoala, lucru decretat prin lege pana la acea data.

A avut doi copii, ambii din relatii fara casatorii si fara ca acesti copii sa fi erecunoscuti de tatii lor. In 1960 Madalyn a dat statul american in judecata pentru faptul ca fiul ei cel mare, William Murray sa nu mai fie nevoit prin lege sa participe la orele de religie si la rugaciuni in scoala publica din SUA. A castigat, iar acest lucru i-a adus o faima uriasa, fapt ce a condus la aparitii televizate unde denigra crestinismul si unde se confrunta cu diversi predicatori crestini, facand show-uri in care se incasau sume de bani. Practica ei favorita era arderea Bibliei, insulte la adresa Creatorului, a Fecioarei Maria si a lui Iisus Hristos.


Dupa aparitii in aproape toate publicatiile faimoase si-a creat organizatia Atei Americani, care i-a adus numeroase fonduri din donatii, o televiziune si un radio privat, care emiteau in peste 140 de agentii de cablu.

In anul 1980 fiul cel mare, William Murray s-a crestinat iar fiica lui a fost acaparata, de catre bunica Madalyn, care a indepartat-o de tatal ei.Madalyn Murray a numit aceasta separare, „un avort postnatal”, intrerupand orice legatura cu fiul ei cel mare si continuand afacerea organizatiei impreuna cu fiul cel mic Garth, cat si cu nepoata ei Robin Murray, asupra careia castigase custodie completa. Viata lor parea perfecta, mergeau in vacante impreuna, isi petreceau timpul impreuna si conduceau organizatia cu multi angajati, care se extinsese in intreaga lume. Fondurile din donatii erau doar partial declarate, iar o mare parte mergeau in conturi off-shore, secrete despre care un angajat, contabil era constient.


La data de 27 august 1995, O´Hair, fiul ei si nepoata au disparut fara urma, dupa care si sume de peste 600.000 de dolari fusesera extrase din conturile lor. S-a descoperit ca David Roland Waters, fost angajat al ateilor americani, ii rapise si i-a ucis dupa ce i-a tinut sechestrati mai mult timp. Waters fusese la inceput angajatul preferat al lui O´Hair dar cum incepuse sa fure bani din organizatie si-a atras antipatia sefei, care stia ca fusese condamnat chiar si de crima in trecut. Corpurile lor au fost taiate cu fierastraul si ingropate pe teritoriul unei ferme si au fost gasite abia dupa ani de zile, la confesiunea ucigasului din inchisoare.

O’Hair a fost o feminista convinsa si ironia sorii a facut ca dupa ce s-a chinuit sa scoata religia din scoli si sa introduca orele de sexologie, fiul ei cel mare, sa se lupte acum sa reintroduca religia si rugaciunea in scoli. William, fiul „pierdut” al ateei, a scris si o carte „Viata mea fara Dumnezeu”.

Organizatia ateilor americani, are astazi filiale in toate tarile lumii si nu si-a incetat activitatea de a „lupta” pentru cauzele ateismului, desi se ignora aspectele vietii dezordonate ale intemeietoarei sale.

Madalyn a fost o femeie careia i-a placut sa bea, sa schimbe barbati, sa isi blasfemieze propriul tata, care era crestin, sa blesteme, sa injure, sa denigreze orice avea legatura cu Biblia si cu crestinismul, iar ateii in care a avut cea mai mare incredere, neavand „niciun Dumnezeu”, au lichidat-o intr-un mod barbar.

Fondatoarea ateismului in SUA, Madalyn Murray O’Hair, cea care a reusit sa scoata prin decret judecatoresc rugaciunea si Biblia din scoli, a fost desfiintata de catre fiul ei cel mare, in clipa in care acesta s-a pocait. Fondatoarea ateismului a fost si promotoarea feminismului si al homosexualitatii si a avut un sfarsit tragic. Ea care dadea foc Bibliei in emisiuni televizate, care arunca cu Biblia dupa tatal ei, ea care a castigat faima si bani si a fost in glorie, in anii 60, 70, a fost rapita de ateii ei, sechestrata impreuna cu nepoata si fiul ei cel mic, omorati si taiati bucati, de proprii lor atei…. nu mai spunem de fraudele financiare pe care le-au facut, este vorba de milioane de dolari, subventii pentru organizatia ateilor….organizatie care functioneaza si in Romania prin Remus Cernea, Lucian Mndruta, Moise Guran, sorosistii din Romania….

Orice partid, organizatie, lucrare a omului, in care nu este inclus Dumnezeu, nu rezista. Orice lucrare in care este respins Dumnezeu cum sunt partidele LGBT, organizatiile de atei, lojele masonice, sectele sataniste, aduc prapad in randurile membrilor ei si mai ales in randul familiilor lor, tragedii uriase. Uitati-va la filmul despre viata intemeietoarei ateismului in America. Se cheama „Cea mai detestata femeie din America”, filmul e facut sa ii faca lobby femeii, caci pelicula incearca sa ii arate partile bune, insa viata ei in realitate a fost mai dezastruoasa decat ce se spune…..organizatia ateilor la nivel mondial ascunde aceste aspecte…insa exemplul femeii este evident, ce se intampla cu oamenii care nu au niciun Dumnezeu. Pai trebuie sa fii nebun sa aderi la astfel de organizatii fara sa cercetezi cine la conduce, cine le-a intemeiat!!!! Fiti binecuvantati!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...