Mafia piețelor din București: O bătrână vinde zilnic pe jos, între mașini, pentru că nu a avut bani și nici “pile” pentru a obține o tarabă în Piața Obor

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

O bătrână de 88 de ani vinde zilnic în București legume din propria grădină. Femeia din Mihăilești, județul Giurgiu, face naveta de ani de zile pentru a-și câștiga traiul.

Pentru că nu a avut bani și nici “pile” șici pentru a-și scoate certificate de producător, femeia vinde ascunsă după amșinile parcate în zona Obor din Sectorul 2 al Capitalei.


Problema nu este căldura sau frigul pe care le îndură, ci poliția comunitară. Oamenii legii o alungă de câte ori o văd vânzându-și cele câteva produse pe care mai reușește să le cultive la vârsta ei.

Mai mulți bucureșteni care au aflat de această situație revoltătoare încearcă acum să se organizeze pe rețelele de socializare pentru a o ajuta pe femeie. Să meargă de câte ori au timp, să o caute și să-i cumpere produsele. Să o ajute să-și vândă cât mai repede cele câteva legume pe care le cară de departe pentru a se putea întoarce cât mai repede acasă, scrie acktual24.ro.


http://www.b1.ro/stiri/eveniment/mafia-pietelor-din-bucuresti-o-batrana-vinde-zilnic-pe-jos-intre-masini-pentru-ca-nu-a-avut-bani-si-nici-pile-pentru-a-obtine-o-taraba-in-piata-obor-120190.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...