Magazinul din Constanța unde clienții NU trebuie să plătească!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pantaloni pentru copii, tricouri, rochițe, fustițe, toate se găsesc într-un magazin din Constanța unde clienții nu plătesc nimic pentru a le lua acasă.


Este vorba despre o inițiativa ce aparține Asociației Mămicilor din Constanța și care le este dedicată familiilor nevoiașe și celor cu venituri mici.

Scopul acestuia este să-i ajute pe cei din familiile cu venituri mici. Părinții pot veni să ia hăinuțe pentru cei mici – pantaloni pentru copii, tricouri, rochițe sau fustițe – fără să plătească nimic. În același timp, și adulții își pot face „cumpărături” de la acest magazin.


„Am luat două perechi de blugi, am luat treninguri la copii, pentru cel mic am găsit pantalonași”, a povestit pentru Digi 24 Carmen Eșanu, o mama care crește cinci copii și are un venit de doar 800 de lei pe lună.

Cei mai mulți oameni care trec pragul acestui magazin o fac pentru a căuta hăinuțe pentru cei mici. Ideea funcționează simplu. Stocul magazinului este refăcut din donațiile constănțenilor dornici să întindă o mâna de ajutor și aduc aici tricouri, pantaloni pentru copii, rochițe, dar și haine pentru cei mari.


Mai departe, cei ce provin din familii defavorizate vin la magazin și își aleg ce au nevoie.

http://www.reporterntv.ro/stire/magazinul-din-constanta-unde-clientii-nu-trebuie-sa-plateasca

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...