MANIPULARE: acum apa e de vina, doar vaccinurile nu sunt luate la puricat, desi toti bebelusii au in comun un singur lucru: VACCINAREA!!!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Au terminat de urlat impotriva branzei si a carnii, acum spun ca bebelusii s-au imbolnavit datorita apei, doar vaccinurile nu sunt luate la puricat

 

Sindromul hemolitic-uremic a apărut şi în Bucureşti. O fetiţă de 1 an şi două luni a fost transferată miercuri de la Institutul de boli infecţioase „Matei Balş” la Spitalul „Marie Curie”, fiind diagnosticată cu SHU în formă incompletă. Acest nou caz ridică multe semne de întrebare, mai ales că Ministerul Sănătăţii nu a reuşit să identifice sursa primară care a declanşat criza bebeluşilor. Deşi s-au vehiculat diverse ipoteze, aici fiind incluse carnea „consumată” de bebeluşi sau mult incriminata (fără dovezi indubitabile) brânză „Brădet”, este clar că există un factor comun în toate aceste cazuri. Fiind vorba de copii foarte mici, sub trei ani, toţi consumă lapte, respectiv apă, şi se înscriu în graficul vaccinării obligatorii. Toţi medicii pediatri recomandă părinţilor, cel puţin în Bucureşti, să-şi hrănească copiii cu lapte praf până la vârsta de 3 ani. Laptele praf este preparat, evident, cu apă. Fără a avea pretenţia că suntem specialişti, descoperim că avem un numitor comun: lapte, apă, vaccin. Ceea ce nu se potriveşte în toată povestea asta sunt zonele în care s-au regăsit „focarele” de infecţie, fără nicio legătură între ele. Dacă în cazul Argeş s-a vorbit despre „brânză”, iar în cel din Feteşti „carnea” a fost de vină, în Bucureşti ce a provocat apariţia sindromului? Câteva COINCIDENŢE stranii: 1. Simona Mann, Secretar de stat în Ministerul Agriculturii, publică marţi, pe blogul personal, informaţia potrivit căreia anumite branduri de apă îmbuteliată pică testul analizei de laborator. Mai mult decât atât, demnitarul atrage atenţia că a văzut mai multe buletine de analize, iar în unele apar bacteria escherichia coli şi bacterii coliforme, care pot provoca inclusiv Sindromul Hemolitic Uremic. Trebuie reţinut faptul că apa îmbuteliată nu este apă minerală plată sau carbogazoasă. 2. Aflăm că, miercuri, Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Cristiana Paşca Palmer, a dispus eliberarea lui Victor Sandu din funcţia de director general al Administraţiei Naţionale „Apele Române” (ANAR). Conform unui comunicat publicat pe site-ul ministerului, în locul lui a fost numit Nicolae Bărbieru. 3. Tot miercuri, Dorel Săndesc, unul dintre cei patru secretari de stat din Ministerul Sănătăţii, alege să demisioneze din funcţie fără nicio explicaţie. La mai bine de o lună de la declanşarea crizei bebeluşilor, Ministerul Sănătăţii nu este în stare să iasă în faţa naţiunii cu o concluzie certă în privinţa factorului declanşator al SHU. Se impun câteva demisii şi o discuţie clară, cu toate cărţile pe masă, pentru că până acum s-au tratat efectele bolii fără a se descoperi cauzele. Şi este foarte grav că s-a întâmplat aşa.


Se face orice, ca sa nu se ajunga la vaccinuri, au scos-o pe nora lui Magureanu sa arunce declaratii „bmba2, doar, doar uita lumea de vacinuri.

– See more at: http://www.nasul.tv/si-totusi-ce-provoaca-sindromul-hemolitic-uremic-cateva-coincidente-stranii-si-multe-semne-de-intrebare/#sthash.yPj9VxJQ.dpuf


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...