Cum sa ne ferim de manipularea PSIHOTRONICA: cauze si efecte

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

1

 


Dispozitivele de manipulare în masă, sau armele psihotronice, acţionează prin transmiterea asupra unor grupuri de populaţie a unor mesaje subliminale, în general prin intermediul undelor electromagnetice de diverse frecvenţe şi au ca scop controlul mental al grupurilor ţintă. Prin ’89 se zvonea că ar fi fost folosite astfel de tehnologii pentru a crea diversiuni şi panică în rândul populaţiei. De asemenea în relatări în presă sau pe Internet, s-a vehiculat ideea utilizării de către puterile occidentale a armelor psihotronice, pentru a declanşa şi întreţine recentele revolte din statele lumii arabe.

Există un text care circulă de ceva vreme pe Internet şi a fost preluat pe numeroase bloguri şi site-uri, în care se vorbeşte despre armele psihotronice şi despre diverse locaţii din România asupra cărora acestea se presupune că ar acţiona.


 

Armele psihotronice sunt dispozitive de manipulare în masă, realizate pe baza tehnologiei de control a undelor cerebrale. Inducţia este realizată printr-o formă de influenţă subtilă şi nu este deloc uşor de perceput de majoritatea oamenilor care nu-şi observa gândurile zilnic. La nivel de ţară, efectele lor sunt destul de puternice şi afectează mulţimile de oameni atât pe plan subtil, cât şi în plan direct: mass-media (TV, ştiri etc.) şi reviste, ziare… Cu toţii suntem familiarizaţi cu ştirile de la ora 5 de la PRO TV şi nu numai acelea. Toate sunt pline de lucruri odioase, crime, violuri, atacuri, bătăi, accidente, toate menite să seteze mintea umană pe un nivel de vibraţie foarte jos, incapabil să observe armonia din lumea asta. Nedreptăţile, furturile şi justiţia coruptă sunt titlurile cele mai des vehiculate în mass-media, scandalurile de proporţii fiind o altă sursă de manipulare.

Şi totuşi, toate aceste lucruri, ce vor să realizeze în România ? Românii sunt supuşi chimicalelor de pe piaţa alimentară, sunt intoxicaţi zilnic fizic şi mental, emoţional şi verbal, şi pe deasupra, la conducerea ţării sunt doar oameni ce vor să se îmbogăţească fără să conducă poporul undeva. De ce acest haos total ? Pentru că omul nu este stăpân pe fiinţa sa. Pentru că românul este foarte influenţabil şi se lasă dus de conflicte şi agitaţie, de lucruri ce-i stârnesc curiozitatea şi care-l ţin treaz cu acţiune, fără să fie ceva mai profund în spatele lor. Românul se lasă condus de oameni cu o putere mai mare de convingere. Şi toate astea pentru că nu vrea să fie mai atent la gândurile sale.

Oameni precum liderii politici din România, guvernatorul băncii românesti, prim-miniştri şi politicienii inutili, sunt cei care sunt lăsaţi la putere pentru că românul este indiferent şi manipulat zilnic să fie indiferent. I se provoacă indiferenţa cu orice ocazie, este stimulat zilnic să plece capul, crezându-se incapabil să facă ceva. Dar ce poate face românul??? MULTE. Poate să creadă că el poate schimba ceva. Schimbă unul, schimbă doi, şi aşa se adună tot mai mulţi. Schimbă modul său de a gândi şi de a aborda viaţa. Schimbă nepăsarea din acţiunile sale, schimbă gândirea care-l face să fie incapabil să modifice ceva prin jur. Toate astea, vor schimba tot mai mult România. Şi este valabil nu doar pentru ţara asta, ci pentru toată lumea.

Armele psihotronice amplifică toată neputinţa asta a omului. Şi nu este pentru că omul nu ar putea face ceva. Armele astea există pentru că omul poate face atât de multe, încât i-ar arunca pe impostorii de la conducere direct în mizerie şi închisoare sufletească. Omul este capabil de multe, doar să creadă în asta, să creadă că EL SINGUR poate face multe. Că, odată ce se adună mai mulţi, puterea va creşte enorm. Nu vă mai luaţi după ideea că “sunt singur, ce pot face eu…?”. Ce puteţi face ? Gândiţi diferit ! Coordonaţi-vă viaţa altfel şi schimbaţi ceea ce faceţi cu propria voastră viaţă şi fiinţă. Atunci se vor schimba tot mai multe în jur. Credeţi în puterea voastră de influenţare şi veţi modela viaţa voastră mai mult decat aţi crede că puteţi. Nu-i lăsaţi pe alţii să decidă în locul vostru, nu lăsaţi să fiţi trataţi ca sclavi, pentru că PUTEŢI SĂ VĂ SCHIMBAŢI VIAŢA.

Din dorinţa de a informa lumea cât mai bine despre ceea ce se întâmplă în România, şi nu numai, am să postez o listă cu oraşele în care sunt montate instrumente psihotronice sau care sunt influenţate puternic de astfel de dispozitive, orele la care se fac emisii şi mesajul lor. Cei care veţi citi acest post, aveti grijă cât mai mare la mentalul vostru. Fără frică oameni buni! Doar fiţi atenţi la gândurile voastre şi verificaţi de două ori înainte de a accepta ca un anumit gând este al vostru. Multe dintre ele sunt puse acolo, pentru că majoritatea dintre voi sunteţi foarte neatenţi la ceea ce gândiţi.

Oraşele principale afectate de astfel de instrumente:

1. Bucureşti2. Braşov3. Cluj Napoca4. Iaşi5. Galaţi6. Constanţa7. Arad8. Timişoara9. Craiova10. Focşani

Orele de emisie: 00:00, 04:00, 09:00, 12:00, 15:00, 18:00 si 21:00

Mesaje: de natură sexuală, carnală, mesaje de tip propagandist la adresa politicii, mesaje de tip revoltător la adresa comportamentului oamenilor, mesaje cu ură şi furie, crime şi atacuri fizice.

Deci, multă atenţie la gândurile voastre şi emoţiile pe care le emiteţi. De cele mai multe ori nu sunt generate de voi. Influenţa acestor instrumente se face simţită zilnic şi afundă omul şi mai mult în superficialitate, ură, furie, lipsă de armonie şi separare. Asta nu vă scuteşte însă de disciplină. Fiecare e responsabil pentru faptele sale. Astfel, faceţi ce puteţi pentru a evita să fiţi influentaţi subtil şi nu puneţi vina pe nimeni altcineva. Voi puteţi să fiţi vulnerabili sau puteţi să fiţi stăpâni pe gândurile voastre. Este o decizie ce trebuie să o luaţi personal.

  •  Dan Tanasescu

Intoxicarea zilnica cu chimicalele din alimente fara consum de sare si zahar ( mass-media/doctori) duce la eficienta acestor atacuri psihotronice, impreuna cu televiziunea, tigarile si alcoolul, care scad frecventa creierului la o vibratie foarte joasa, ca aceste antene care emit atacurile ( psihotronice) sa loveasca foarte eficient. Anularea acestor unde joase se poate face numai printr-o singura metoda, care activeaza glanda pineala  creand un scut puternic electromagnetic, anume: CREDINTA si RUGACIUNEA. Aceste unde nu mai pot penetra direct in creierul uman, pentru ca unica si singura metoda- credinta – ne pot apara de acestea. Oamenii de stiinta care au inventat aceste arme psihotronice nu au gasit formula de a anula efectele credintei si rugaciunii si vibratia inalta pe care acestea o dau creierului.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Bistriteanul.ro: In acest moment in judetul nostru nu exista NICIUN caz de rujela!!!!!! IATA CAT MINTE MINISTERUL SANATATII!!!!!!

  O adevărată isterie a izbucnit zilele acestea în urma comunicatului Ministerului Sănătății prin care se anunța ieri o epidemie...

Ceea ce medicii corupti nu au CURAJ sa spuna| Dr. Chirurg Adrian Cacovean spune NU vaccinarii obligatorii!

Dr Chirurg Adrian Cacovean spune nu vaccinari obligatorii ! from stalker on Vimeo.

Rușine, mare rușine domnule Iohannis, cel ce trebuia să ne fiți Președinte!

De ce? Pentru că ați aruncat cu noroi tocmai în acei ”infatuați” de care “v-ați folosit” în toată cariera ca să...

DEZVALUIRI-SOC: SRI COORDONEAZA O RETEA DE BORDELURI PENTRU VIP-URI

Serviciul Român de Informații nu se ocupă doar de filaje, ci și de ”cuplaje”. Jurnalistul Cornel Nistorescu aduce acuzații explozive...

Închide