Manuela Hărăbor: ‘Vaccinul nu este recomandat într-o pandemie. Virusul este atât de versatil, așa cum se spunea în biologie, nu faci decât să-l întărești’

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Actrița Manuela Hărăbor a vorbit despre măsurile restrictive luate de autorități în pandemie, dar și despre vaccinul anti-COVID- 19:”A fost o bătaie de joc, pentru că nu au fost pregătiți. Oamenilor le este atât de frică de moarte, încât nu mai trăiesc”.

 


Nu știu cât de remediu poate să fie vaccinul. Am învățat și biologie, și chime și există un lucru fundamental: vaccinul nu este recomandat într-o pandemie. Virusul este atât de versatil, așa cum se spunea în biologie, nu faci decât să-l întărești. Nu vreau să pierd jumătate de viață inventând roata. Îmi pare rău că nu s-au încercat medicamentele. Decât să încercăm să inventăm ceva, hai să vedem ce funcționează. În anumitre țări au făcut asta”.

Actrița a povestit că suferă și ea din cauza restricțiilor impuse asupra teatrelor.

„Mă doare când se aruncă vorbe: foacare de infecție. Peste tot, în fiecare comunitate au existat cazuri, a fost un procent foarte mic. Un focar înseamnă că într-o săptămână se îmbolnăvește mai mult decât jumătate. Am vrut să-mi spun of-ul și am postat pe pagina de Facebook, mă doare că suntem îngrădiți în ceea ce privește locul de muncă”, a spus Manuela Hărăbor, în emisiunea lui Marius Tucă.


A fost o bătaie de joc, pentru că nu au fost pregătiți. (…) Cam în toate domeniile. Ei ar fi trebuit ca timp de un an de zile să facă niște statistici: unde au fost focarele, să meargă pe punct ochit și punct lovit”, a mai spus actrița.

Invitata lui Marius Tucă a subliniat că „oamenilor le este atât de frică de moarte, încât nu mai trăiesc”.


A trăi este o asumare. Dacă stau și mă las guvernată de acestă criză sunt atât de deschisă să fac un calcul să-mi dau seama că nu mai am din ce să trăiesc”, conform alephnews.ro.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
DEZVĂLUIRI ŞOCANTE | Ritual „Cosa Nostra” la vârful MAI! Daca asa se procedeaza in tara asta nici nu e de mirare unde s-a ajuns!

Soc! Soc si groaza! Ce altceva poti simti privind aceste imagini terifiante! Mai ales daca faci parte din sistem si...

Un soț bun se dobândește prin rugăciune

Trebuie doar să vă rugați, iar Dumnezeu va face ca toate să se întâmple ca de la sine. Puteți face...

FILM de vazut: IEREMIA- online subtitrat

Un film ce trebuie vazut mai intai pentru cultura generala si apoi pentru faptul ca evenimentele din vremea profetului Ieremia...

Telefoanele mobile cu Android au o aplicatie care trimite imagini din casa dvs. fara sa stiti !

Telefoanele mobile cu Android au o aplicatie care trimite imagini din casa dvs. fara sa stiti ! ATENTIE cei care...

Închide