Masoneria ( care urmareste asuprirea populatiei prin partide si monarhie) impune: Scumpiri în lanț în 2014. Noi taxe, impozite și cheltuieli pentru fermieri

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

– Procesul de saracire a populatiei se va accelera din 2014.
– Procesul de imbolnavire a populatiei se va accentua din 2014.
– Procesul de alungare a populatiei, se va declansa prin aplicarea Legii -Exproprierii sub falsa motivatie de „interes national”
– Nivelul de viata in Romania va scadea sub limita subzistentei
– Media de viata va scadea la un record minim
– Natalitatea va scadea la un record minim
– Mortalitatea va creste la un record maxim

Orientarea tuturor trebuie sa fie indreptata catre:
– jaful national
– genocidul national
– genocidul mediului
– autorii jafului si al genocidului


Romanii isi vor putea salva neamul, numai daca
– se vor desprinde de manipulari, … daca
– se vor vindeca de neincredere, … daca
– daca vor fi corecti ei cu ei insisi, … daca
– vor gandi logic, … daca
– vor fi intelepti, … daca
– vor inceta sa mai existe „oameni = nulitati” care isi vand constiinta pe doi gologani
(pe ei trebuie sa ii identificam si sa ii facem de tot rasul), … si numai daca

– toata tara va fi UNITA in acelasi gand, nazuind spre acelasi vis:


SALVAREA ROMANIEI, SALVAREA UNUI TRAI DECENT intr-o ROMANIE nedistrusa, nedesfiintata!

Pe fermieri îi așteaptă zile grele anul viitor, în condițiile în care, de la 1 ianuarie 2014, se scumpesc gazele, motorina și benzina, iar guvernul va impune taxe pe sere, silozuri, depozite, stâlpi, ferme și heleştee. De asemenea, proprietarii de terenuri agricole vor plăti contribuții la sănătate.

De la 1 ianuarie 2014, persoanele care înregistrează venituri din arendă vor plăti contribuția la sănătate, chiar dacă au venituri din salarii sau pensii. Deci, dacă un proprietar are un hectar, pe care l-a dat în arendă și ia în contul acelei suprafețe 700 de kg de boabe, el datorează contribuția la sănătate pentru cele 700 de kg de boabe. Contribuția la sănătate este de 5,5% din venituri. Astfel, dacă cele 700 de kg de boabe valorează 350 de lei, la un preț mediu per kg de 0,5 lei, contribușia datorată se ridică la aproape 20 de lei.

Atât impozitul de 16%, cât și contribuția la asigurări de sănătate, vor fi reținute de plătitorul de venit, în cazul de față arendașul, din suma datorată proprietarului terenului și va depune declarația la ANAF, respectiv formularul 112.

De la 1 ianuarie 2014, se modifică modul de calcul al accizelor la carburanţi. Noul mod de calcul este mai puţin favorabil faţă de cel din momentul de faţă şi, în plus, valoarea accizelor va fi ajustată şi cu rata inflaţiei, de unde va rezulta o majorarare a preţurilor de circa 9 bani pe litru la benzină şi motorină, potrivit estimărilor companiilor petroliere. Pentru sectorul zootehnic, un mare consumator de energie, această scumpire nu e de bun augur, dar nici pentru producția vegetală. Scumpirea carburanților de la 1 ianuarie 2014 va însemna nu doar prețuri mai mari la pompă pentru motorina folosită la lucrările agricole, dar și majorarea prețurilor la inputuri, deoarece atât la producția, cât și la transportul acestora se vor folosi carburanți mai scumpi.

Mărirea tarifelor la carburanți va determina scumpiri în lanț la alimente.

Pe lângă aceste scumpiri, de la 1 ianuarie tarifele la gazele natural vor crește cu 4% pentru firme și cu 2% pentru populație, conform calendarului liberalizării pieței, asumat de Guvern în fața FMI.

Tot pentru a da bine în fața finanțatorilor internaționali, Guvernul a decis să introducă o serie de taxe care vor contribui la creșterea costurilor de producțiePractic, operatorii din sectorul energetic vor fi taxați pentru fiecare stâlp care susține cablurile de alimentare cu energie electric. Astfel, taxa pe stâlp va determina scumpirea energiei electrice cu 1%.

Taxa de 1,5% pe construcțiile speciale se va aplica construcţiilor din agricultură, precum sere, silozuri, depozite, ferme de păsări şi animale, heleştee, ceea ce va conduce automat la creşterea preţurilor mărfurilor alimentare, adică o nouă influenţă asupra inflaţiei. Toate aceste taxe se vor reflecta, inevitabil, în preţurile mărfurilor alimentare, nealimentare şi a serviciilor plătite atât de populaţie, cât şi de către agenţiie conomici.

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...