Mare putere are rugăciunea soției asupra soțului – o minune povestită de Părintele Cleopa

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

O femeie l-a întrebat ce să facă dacă bărbatul ei este rău și necredincios. Părintele Cleopa a îndemnat-o să se roage pentru el, să postească și să nu îl lase, după cuvântul Apostolului Pavel, care zice: „De unde știi tu, femeie, că nu-ți vei mântui bărbatul? Nu știi tu că se sfințește bărbatul necredincios prin femeia credincioasă, și invers?”

Apoi a povestit o întâmplare minunată, care arată cât de mare este puterea rugăciunii. O femeie avea mari necazuri cu soțul, ei care venea acasă beat și-i amenința pe ea și pe cei copilași.  De multe ori, săraca femeie sărea gardul și dormea cu copii prin vecini.


Nemaiputând să îndure, s-a dus la Părintele Cleopa:

– Părinte, nu mai pot. Înjură, blestemă, se duce pe la muieri, ne amenință că ne omoară. Ce să mă fac, că am patru copii mici cu dânsul?
Dar ai să faci ce ți-oi spune eu?
Fac, până ce-oi muri!, a zis femeia.


Atunci Părintele i-a zis să se ducă acasă și să postească 40 de vineri. Femeia a zis că ea ține și lunea și miercurea.

– Și să citești Acatistul Acoperământul Maicii Domnului și al Sfântului Nicolae. Să vezi ce-ar să facă! Citește unul dimineața și unul seara, și pomenește-l și pe el. Și dacă nu se întoarce de bună voie, Dumnezeu îi pune frâu.

Părintele zicea că dacă cineva nu se întoarce de bunăvoie, Dumnezeu îi trimite necazuri mari ca să-l salveze. „Pune mâna pe bici: Nu vrei de bună voie să vii la Mine? Eu am alte metode să-ți pun frâu. Îi dă necazuri mari, și ala îl întoarce la pocăință.”

Așa s-a întâmplat și cu bărbatul femeii. El era maistru de parchet. Din cauza beției, n-a plătit acolo la niște oameni la lucru, și prinzându-l doi, l-au bătut de i-au sfărâmat oasele, lăsându-l ca și mort. Când l-a văzut abia viu, femeia nu s-a bucurat, gândindu-se că l-a pedepsit Dumnezeu pentru păcatele lui.

Mai departe, spune Părintele că femeia s-a apucat să-l îngrijească. A adus doctori, i-a făcut băi, l-a pansat, a făcut tot ce i-a fost în putință. Făcându-se sănătos, omul a devenit atât de credincios încât nu mai punea nici limba pe rachiu, nici pe vin, nici nu mai înjura,

Deși rămase șchiop de un picior, așa se chinuia și mergea la Biserică, și nu lipsea niciodată, luându-i și pe copii, și pe femeie cu el.

Așa a sfătuit-o Părintele și pe femeia aceasta care venise la el pentru sfat:

„Așa trebuie să faci! Nu, când dai de un necaz, să fugi. Roagă-te pentru el! auzi ce spune Sfântul Nicodim Aghioritul: „În măsura în care tu te rogi pentru cel ce-ți face ție rău, în măsura aceea îi dai sabia în mâna lui dumnezeu de se răzbună pe el.” Și apoi știe Dumnezeu a-i pune zăbală și frâu.

Sursă: „Ne Vorbește Părintele Cleopa”, Volumul 6

Articol relatat de portalul lataifas.ro

 

 

Mare putere are rugăciunea soției asupra soțului – o minune povestită de Părintele Cleopa

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Lamborghini nu isi face publicitate la tv, pentru ca oamenii care isi permit aceasta marca, nu se uita la televizor

AM FOST FURAȚI PÂNĂ ȘI DIN BACȘIȘUL DE 3.5% PE CARE-L LUĂM PE RESURSELE NOASTRE. ANRM a stabilit incorect prețul de referință al gazelor, iar redevențele au fost mai mici cu 4,6 miliarde de lei. Unde a “ANTI-CORUPȚIA” Soroșiștă? NICĂIERI.

Cel Mai Puternic Tratament Impotriva Durerilor de Spate – Iti Trece Durerea Instant!

Institutul de la Aspen si tradarea sefilor SRI-ului: Suntem sub controlul masoneriei din Statele Unite

Ceea ce guvernele va ascund: Uleiul de Cannabis Vindeca Cancerul !!! Nixon stia din 1974

Închide