Marele castigator la Oscar: o poveste de dragoste intre o pamanteanca si un reptilian! De ce sunt promovati reptilienii atat de mult in ultimele decenii?

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In Geneza aflam ca ingerii decazuti au coborat pe pamant si s-au impreunat cu pamantencele, creand linia de sange care este astazi Casa Regala- monarhia, linie care apare si la conducatorii Babilonului, la faraoni, la sumerieni, la rasa galbena, la arabi, cat si la merovingieni si Plantageneti ( plant a genetic), cat si la casele regale europene. Sangele albastru, ca de aceea se numesc ei altfel, afirmand ca sunt mai presus decat pamantenii, deoarece nu au sange de pamantean ci sange „nobil”, adica sange extradimensional, este sangele ingerilor decazuti si este inferior sangelui de pamantean, care este creatia pura a Creatorului.

Acestia sunt reptilienii. Anul acesta la Oscar a castigat o poveste de dragoste dintre o pamanteanca si un reptilian, sau cum o numesc ei, o fiinta extraterestra, sau extradimensionala. Nu a mai castigat o poveste de dragoste intre homosexuali, sau teme despre pedofilie, au trecut la nivelul urmator, de a prezenta entitatile demonice drept fiinte pline de iubire.


Filul se numeste: The Shape Of Water- Forma apei

Hollywoodul trece la nivelul următor. La Oscaruri n-a mai câștigat un film care ar putea avea legătură cu acuzațiile de homosexualitate sau pedofilie. Ci „o romantică fantezie întunecată” despre relația dintre o îngrijitoare și un reptilian persecutat și chinuit de oameni.
Vai, cât de emoționant!
Ce va mai urma? Proteste pentru drepturile reptilienilor sau apeluri de genul „Adoptă și tu un repltilian?”


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...