Marius Bodnariu s-a intalnit cu baietii pentru prima oara, dupa aproape trei luni : Tata am avut un vis ca eram impreuna toti. Te iubesc!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ieri a fost o zi importantă pentru Marius și Ruth. După aproape trei luni, pentru prima oară, a putut și Marius să-și vadă băieții, pe Matei și pe Ioan. Până acum, doar lui Ruth i s-a dat voie să-i vadă o dată pe săptămână, timp de două ore. A fost emoționant: două ore pe care Marius le-a anticipat și așteptat cu nerăbdare, asteptare cu atât mai grea ținând cont că i se promisese că-l vor lăsa să-i vadă pe băieți săptămâna trecută. Dar Barnevernet a amânat cu o săptămână întâlnirea, pentru că… nu “reușise” să pregătească toate “aspectele” ce țineau de acea vizită.

Și Ruth s-a bucurat nespus când a văzut cât de fericiți erau băieții să-l vadă pe Marius. Iar Marius s-a bucurat de bucuria copiilor, dar și pentru Ruth, care aproape căzuse în depresie săptămâna trecută, când lui Marius i-a fost anulată și amânată vizita.


Ambi băieții s-au bucurat nespus să-l vadă pe “papa”. Au mâncat împreună hot dogs (dorința pe care băieții au avut-o la întâlnirea anterioară cu Ruth) și în timp ce mâncau, Ioan a spus: “Eu iubesc…” Ruth a întrebat: “Îți place mancarea?”, iar el a răspuns: “Iubesc pe papa!”

Matei le-a spus părinților un vis pe care l-a avut, un vis în care erau din nou împreuna. Marius l-a intrebat dacă în vis erau împreună toți. Matei a răspuns: ”Da, erau împreună Eliana, Naomi, Ioan, Ezechiel, mama, papa și el, Matei!”


Domnul să lucreze și să aducă acea zi cât mai curând! O așteptăm cu toții și, cu atât mai mult, o așteaptă Marius, Ruth și copiii! Un lucru este clar: copiilor le este dor și îi iubesc pe părinți! Dumnezeu protejează mințile lor firave și chiar prin visuri de noapte îi mângâie și îi încurajează!

Bucuria revederii a fost umbrită de câteva aspecte care i-au îngrijorat mult pe părinți. Pentru moment și din motive obiective, nu le vom face publice, dar vă îndemnăm să vă rugați împreună cu noi lui Dumnezeu pentru copii, ca să-i păzească atât psihic, cât și fizic, pentru că știm că numai El o poate face!

Marius și Ruth vă sunt recunoscători pentru dragostea și continuul dumneavoastră suport!

http://www.bodnariufamily.org/articles/marius-bodnariu-s-a-intalnit-cu-baietii-pentru-prima-oara-dupa-aproape-trei-luni-bilingv/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Lacrimile lui Obama sunt și pentru cele 26.000 de BOMBE aruncate de SUA în 2016? Câte țări au bombardat americanii într-un singur an

O romanca venita din America pe litoral s-a speriat ce spitale au romanii: Din cauza acestui spital şi a majorităţilor spitalelor de stat din România, ţara asta este în lumea a treia!

De ce ascund autoritățile cazurile de Sindrom Hemolitic Uremic înregistrate anul trecut?

Prof. univ. dr. George Litarczek: Religia e și ea o doctorie. Se ocupă de suflete. Toată imunitatea organismului ține de CREDINȚĂ.

Coincidență sau conspirație? Un film german din 1979 descrie exact ce se întâmplă astăzi cu pandemia “SINDROMUL HAMBURG”

Închide