MASONUL KLAUS IOHANNIS A ANUNȚAT CĂ ÎN CAZ DE RĂZBOI TINERII DIN ROMÂNIA SUNT OBLIGAȚI SĂ PARTICIPE LA RĂZBOI.

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

TINERI! MASONUL KLAUS IOHANNIS, PREȘEDINTELE ACTUAL AL ROMÂNIEI, ÎN CARE AȚI CREZUT ORBEȘTE, VĂ TRIMITE LA RĂZBOI! CHIAR DACĂ SUNTEȚI PLECAȚI DIN ȚARĂ, VĂ VA CĂUTA ȘI VĂ VA PUNE CU FORȚA LA AVION! TOATE ACESTEA, CA SĂ APĂRAȚI INTERESELE SPURCATEI UNIUNI EUROPENE CONDUSĂ DIN UMBRĂ DE EVREII KAZARI, BANCHERI, CE DEȚIN REZERVA FEDERALĂ A STATELOR UITE ALE AMERICII! NOI V-AM AVERTIZAT DE ACEST INDIVID DE NEAM NAZIST!
Vă mai amintiți ce spuneam despre acest individ înainte să se termine campania electorală? În timp ce, toată lumea spunea că, el, va aduce schimbarea, că va da, românilor, țara înapoi. Parcă aud, și acum, în memorie cum striga, o duduie, pe la realitatea TV, în timpul unei emisiuni televizate:  „Să vină schimbarea că ne-am săturat, hai cu schimbarea, că suntem săraci și oropsiți aici în diaspora!” Altă dată, am întrebat-o pe o fostă colegă, de facultate ce părere are de noul președinte al României, Klaus Iohannis, iar ea, mi-a spus că e sigură de faptul că el va schimba tot, va face mult bine țării, și am întrebat-o: „Ce te face să crezi asta? Faptul că e de origine germană?” La care ea îmi răspunde pe un ton impunător: „Da”. Așa am concluzionat, că cei care l-au ales pe acest individ, cei care și-au pus și își pun încă încrederea în acest individ, au niște convingeri extremiste, naziste, rasiste. Dovada pură că, mentalitatea românului, nu a evoluat cu nimic față de cea din 1925-1945. Dacă nu suntem dispuși să învățăm din trecut și să ne dăm seama că, politica de tip nazist, amestecată cu rasism, nu a dat și nici nu va da roade bune niciodată înseamnă că, românii, sunt un popor super-înapoiat, sadic, și de țărănoi. Germanii, fac parte din G20, de aceea, o duc mai bine decât celelalte popoare din UE, nu pentru că ar fi inteligenți. Sau, cât aur au cărat din România, în al doi-lea război mondial, naziștii, atunci când românia era sub dominație germanică? Zeci de vagoane plecau spre Germania, încărcate cu aur românesc. Dar românii, sunt un popor de umili, lingăi umili, care tot timpu au pupat în fund alte popoare, pentru că mereu li s-a părut că, vecinii lor sunt mai deștepți decât ei, pentru că au capra cea mai grasă. Acuma, începe să se vadă adevărata față a lui Iohannis, săptămâna aceasta, a apărut o lege în monitorul oficial, prin care sunt obligați toți tinerii să se prezinte la război, în cazul declanșării unui război. Ba mai mult, Iohannis, vrea ca să trimită tineri din România în Ucraina, pentru ca să lupte pentru interesele americanilor, de acaparare a puterii asupra statului Ucrainean, care este aliat cu Rusia. Pe această cale, doresc să-i adresez, în încheiere, un mesaj, d-lui Iohannis: Să îți fie rușine, jegule! Eu unu prefer să dezertez decât să lupt în războaie și la fel așa ar trebui să gândească și ceilalți tineri, ca mine! România nu mai este țară independentă, este țară aliată cu SUA, deci nu există nici un interes al româniei față de războiul din Ucraina. De pe urma războaielor, oamenii de rând, n-au câștigat niciodată nimic! Au murit, și atât! În timp ce Rockefeller, Rotschild, Windsor și alți bancheri, își făceau planuri și manipulau totul, din umbră!

Sursa: http://comunitatea.stampenet.com/2016/07/03/masonul-klaus-iohannis-anuntat-ca-caz-de-razboi-tinerii-din-romania-sunt-obligati-sa-participe-la-razboi/


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...