Masonul Stanculescu nu a rezolvat nimic ca a tradat tara si pe Ceausescu. Sotia lui s-a sinucis ritualistic in 2003- 22 decembrie numarul actului de deces 1989 | Coincidenta?

Distribuie!by In vara anului ’89, el si sotia sa si-au petrecut concediul la Balaton, in Ungaria, unde, conform unor surse, s-ar fi aflat in compania ministrului ungar al a-pararii si a unui comandant al Armatei Forta Sud a URSS. Potrivit unor surse ungare, citate de presa anilor ’90, generalul Stanculescu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In vara anului ’89, el si sotia sa si-au petrecut concediul la Balaton, in Ungaria, unde, conform unor surse, s-ar fi aflat in compania ministrului ungar al a-pararii si a unui comandant al Armatei Forta Sud a URSS. Potrivit unor surse ungare, citate de presa anilor ’90, generalul Stanculescu s-ar fi angajat atunci ca armata romana nu va interveni in cazul unor actiuni anticomuniste. s-a ocupat de detaliile tehnice ale executiei sotilor Ceausescu.

Potrivit apropiaţilor, Stănculescu a avut o casă de vacanţă la Săftica (pe care a vândut-o ca să-şi plătească avocaţii) şi o vilă cu două etaje în cartierul Băneasa (în spatele Ambasadei Chinei), unde a locuit mult timp după ce s-a mutat din Primăverii şi unde, în 21 decembrie 2003, prima lui soţie s-a sinucis aruncându-se de la etaj. Se pare că şi acea casă a vândut-o, având nevoie de bani pentru procese. Alţii spun că fiica lui, cu care nu s-ar fi înţeles prea bine, l-ar fi forţat să o vândă. Mai există un zvon, neconfirmat însă din surse sigure, potrivit căruia în respectiva vilă ar locui fiul femeii cu care generalul şi-ar fi petrecut ultimii ani din viaţă. Cert este că, înainte să moară, Stănculescu locuia în cartierul Dorobanţi, într-un apartament modest cu două camere. Avea o pensie peste medie, în jur de 50 de milioane (lei vechi).


Dacă beneficia de o asigurare substanţială, dacă avea bani în conturi, nimeni nu spune deocamdată. Aşa cum nimeni nu spune dacă a lăsat sau nu un testament, mai scrie www.ziarulring.ro. E posibil ca, după ce generalul va fi petrecut pe ultimul drum, să înceapă “războiul” pe avere. La un moment dat, în cartea “În sfârşit, adevărul…”, chiar Victor Atanasie Stănculescu, în dialog cu istoricul Alex Mihai Stoenescu, declara că nu este un om bogat.

“Mi-au lansat aceste procese ca să mă blocheze din punct de vedere financiar. M-au blocat mai întâi aici (n.r. – în procesul «Motorola»), pentru că a trebuit să-mi dau demisia de la banca pe care am înfiinţat-o (n.r. – Robank). Când a început celălalt proces, «Timişoara», m-am dus şi mi-am dat demisia de la Bali. Le-am spus: «Nu pot să iau banii de la Bali în timp ce sunt judecat pentru crime». Alţi bani nu am avut. Bani înainte de evenimentele din 1989 au avut oamenii de culoare din România”, spunea generalul în cartea apărută în 2009.


A făcut afaceri cu arme, echipamente şi tehnică militară şi strategică înainte şi după 1989, scrie www.ziarulring.ro. Victor Atanasie Stănculescu a ocupat funcţii importante şi în regimul comunist, şi în cel postrevoluţionar. După 1990 a fost, pe rând, ministrul apărării şi ministrul industriilor. A înfiinţat o bancă prosperă, iar la un moment dat, presa vremii titra că generalul este cel mai bogat român. Femeia în braţele căreia a murit generalul, doamna Elena P., nu vrea, deocamdată, să vorbească despre modul cum a apărut în viaţa celui care, la un moment dat, era cel mai puternic şi, zic unii, cel mai bogat om din România. Copiii generalului – o fată din prima căsătorie şi un băiat, care-i seamănă leit, dintr-o căsătorie extraconjugală – sunt departe de Bucureşti.

Ca o stranie coincidență, certificatul de deces al Elenei Stănculescu a fost emis pe 22 decembrie și avea numărul… 1989

Pe 21 decembrie 2003, la ora 7.20, un bărbat sună la poliție și anunță că soția sa s-a omorât. Dă și adresa, din strada Nicolae Caranfil, în spatele Ambasadei Chinei.

Era Victor Atanasie Stănculescu. Audiat de polițiști chiar în acea zi de duminică, generalul a povestit că în seara dinainte, sâmbătă, au stat acasă. La televizor erau dezbateri despre Revoluție. Și-a amintit că, la un moment dat, Elena i-ar fi spus că „este uitat” rolul jucat de el în Decembrie 1989.

Femeia a scris două bilete de adio. Primul a mai fost publicat, la vremea respectivă. Al doilea, mai personal, a fost trecut cu vederea.

După ce generalul s-a culcat, Elena s-a îmbrăcat – procesul verbal spune că și-a pus geacă, vestă, pantaloni de piele și cizme lungi. A lăsat pe pernă unul dintre bilete. Pe celălalt l-a luat cu ea.

Soții Stănculescu ocupau parterul unui bloc cu numai două etaje. De pe terasă, ea s-a aruncat pe betonul din curtea interioară. Medicii legiști aveau să spună că moartea a fost instantanee.

Familia a ridicat trupul și, în aceeași zi, 22 decembrie, l-au incinerat. Ca o curiozitate a datei ce amintește de Revoluție, certificatul de deces purta numărul de înregistrare 1989.

http://www.click.ro/news/national/cine-mosteneste-averea-lui-victor-atanasie-stanculescu

http://www.libertatea.ro/stiri/sotia-generalului-stanculescu-si-a-luat-viata-77714

http://www.evz.ro/nevasta-generalului-s-a-omorat-pe-21-decembrie-2003-strania-poveste-a-sinuciderii-sotiei-generalului-victor-atanasie-stanculescu-nu-regret-nimic-nu-te-urasc.html

Editare drepturi cocoon, preluarea doar in limita a 500 de caractere cu link activ!!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite