Mass media a transmis FAKE NEWS, cu publicul la inaugurarea lui Trump, incercand sa insinueze ca nu ar fi fost la fel de multa lume ca la Obama, dar ei au vehiculat poze cu multe ore inainte si dupa eveniment si au editat fotografiile!!!

Distribuie!by Iata cu ce mizerii se ocupa mass-media controlata de Soros, iar acest lucru nu va mai trece nesanctionat din partea Casei Albe, raspandirea de FAKE NEWS, stiri false. Cum minte si suceste mass-media stirile pentru a va denatura punctul de vedere catre ce vor ei sa credeti. Mass-media a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Iata cu ce mizerii se ocupa mass-media controlata de Soros, iar acest lucru nu va mai trece nesanctionat din partea Casei Albe, raspandirea de FAKE NEWS, stiri false.

Cum minte si suceste mass-media stirile pentru a va denatura punctul de vedere catre ce vor ei sa credeti.
Mass-media a folosit fotografii cu lumea adunandu-se la evenimentul de inaugurare a presedintelui Trump, apoi cu multe ore dupa inaugurare, pentru a face o comparatie cu inaugurarea lui Obama, la care aratau ei sfidator cat de multa lume s-ar fi adunat. Realitatea a fost cu totul alta, dupa cum veti vedea in partea de jos a fotografiei de mai jos. A fost exact la fel de multa lume, sau chiar mai multa lume decat la inaugurarea lui Obama, desi a plouat. Insa mass-media a incercat sa minta intr-un mod grosolan publicul, raspandind stiri false.


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite