Media de viata a homosexualilor este de 42 de ani in SUA, 51 in Europa. Iar dupa moarte nu ii asteapta lucruri bune pe homosexuali, din relatarile oamenilor intorsi din moarte clinica.

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

lungimea vieții homosexualilor
Acest studiu a fost realizat de Family Research Institute, cu privire la vârsta medie a persoanelor care duc un mod de viață homosexual comparativ cu cele care sunt heterosexuali. Mai jos este oferită traducerea în limba română a acestui studiu, cât și concluziile personale.

Necrologuri din SUA  timp de 13 ani

  • 6737 necrologuri din 18 reviste homosexuale, comparativ cu necrologurile din 2 ziare naționale principale
Vârsta medie la deces % decedați la vârsta de 65+
Bărbați heterosexuali căsătoriți 75 80%
Femei heterosexuale căsătorite 79 85%
Bărbați homosexuali, decedați de SIDA 39 1%
Bărbați homosexuali, decedați nu de SIDA 42 9%
Lesbiene 44 20%

Statistici din Danemarca, 1990-2002

  • Rata decesurilor oficiale – Indivizi vreodată căsătoriți vs. Indivizi care au avut vreodată un partener homosexual
  • 561 gay, 91 lesbiene
Vârsta medie la deces % decedați la vârsta de 65+
Bărbați vreodată căsătoriți 74 79%
Femei vreodată căsătorite 78 85%
Bărbați care au avut vreun partener homosexual 51 22%
Femei care au avut vreo parteneră lesbiană 56 24%

În concluzie: SIDA este cel dintâi argument care determină lungimea vieții unui homosexual. Anume Gaëtan Dugas a fost declarat pacientul 0 infectat cu SIDA. Acesta era homosexual, iar stilul lui de viață demonstra o continuă promiscuitate. Fiind însoțitor de bord, el a avut 2500 parteneri homosexuali doar în America de Nord, foarte mulți însă au fost și din alte părți ale lumii. Lungimea vieții lui Gaëtan Dugas a fost de 31 ani!


Dar SIDA nu este singura cauză care provoacă decesul homosexualilor. Cum a fost arătat în studiul de mai sus, diferența dintre vârsta medie a homosexualilor infectați cu SIDA și cei care nu au murit din această cauză este doar 3 ani. Dr. Paul Cameroon, în unul din articolele sale a menționat: ”Viața unei persoane implicate în relații homosexuale este redusă cu 24 ani, pe când viața unui fumător este redusă cu 7 ani. De ce atunci copiilor noștri li se spune în școli cât de periculos este fumatul, dar nu li se spune nimic despre mai marele pericol pe care îl prezintă homosexualitatea?”

Centrul de informare ”Gender-Doc-M” din Republica Moldova ar trebui să informeze pe deplin despre ce include modul de viață homosexual. Mă întreb dacă în vreo cărțulie, broșură sau buclet informațional oferit de ei este scrisă și informația cu privire la lungimea vieții unui homosexual?


 

 

 

1

https://moldovacrestina.md/lungimea-vietii-homosexual/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Scandalul cu mici si Kaufland a fost creat ca sa se acopere invazia uriasa de refugiati in Romania, pe care occidentul nu ii mai primeste ci obliga Romania sa ii retina

Supravietuitor Colectiv: persoane de langa stalp au aruncat cu lichide

Gavril Barnutiu – intoarcerea la credinta dupa moarte clinica

Jurnaliștii italieni văd „Umbra lui Soros peste România”. Rolul jucat de Klaus Iohannis și Sandra Pralong în ceea ce ar putea fi o nouă „primăvară”. Nu arabă, ci românească!

Cercetatorii britanici au comparat actiunea uleiului obtinut din oregano cu actiunea a 18 antibiotice dintre cele mai populare. S-a dovedit ca oregano, prin continutul de carvacrol, actioneaza mai eficient decat antibioticele, distrugand si bacteriile rezistente la unele antibiotice.

Închide