Medic legist spune ce a văzut la autopsii. “Bacteriile nosocomiale care dau lovitura de grație pacienților COVID pot ajunge în plămânii lor prin aparatele de ventilat contaminate”

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Din experiențele necropsice proprii pe decedați COVID, specialistul în medicină-legală Cristian Stan susține că bolnavii mor din combinația dintre pneumonia virală și bronhopneumoniile bacteriene infecțioase ce apar în timpul spitalizării. Libertatea a prezentat pe 18 septembrie cazul Anei Nagy, femeia de 65 de ani care a decedat după 28 de zile de internare la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj. Pacienta a fost tratată de COVID și, conform documentelor medicale predate de spital familiei și publicate de Libertatea, a contractat în secția ATI trei germeni intraspitalicești, Candida Albicans, Candida Krusei și Acinetobacter.

Fiul Anei Nagy, Ovidiu, are documente care atestă că mama sa a fost infectată cu germeni nosocomiali În timp ce Ovidiu Nagy acuză spitalul că i-a omorât mama, Violeta Briciu, directorul medical al spitalului clujean susține că “nu s-a greșit cu nimic”. “Toate pneumopatiile au avut o etiologie mixtă: bacteriană și virală” La Capitolul “Tanatogeneza în boala COVID-19”, publicat în luna august, medicul Cristian Stan, specialist în cadrul Institutului Național de Medicină Legală Mina Minovici, susține: “Din experiențele necropsice proprii, toate pneumopatiile au avut o etiologie mixtă: bacteriană și virală, în opinia mea contaminarea cu virus SARS-CoV-2 și cu bacterii având loc relativ concomitent”.


loading...

O parte dintre pacienții COVID supraviețuiesc pneumoniei virale, dar mor din cauza bronhopneumoniilor bacteriene. La toate autopsiile pe decedații COVID am constatat și infecție bacteriană în plămâni. Nu am făcut teste ca să determin tulpina bacteriilor, dar mai mult ca sigur erau contractate din spital. Dr. legist Cristian Stan: “Bineînțeles că toți avem în organism bacterii oportuniste, care atacă atunci când avem o scădere severă a imunității și atunci apar suprainfecțiile. Dar la un pacient care este ventilat apare pericolul unei infectări pulmonare cu bacterii nosocomiale care se află în aparatele de ventilat contaminate”, spune el. Medicul atestă că “se întâmplă în toate spitalele din lume”, însă la noi ponderea infecțiilor e mult mai mare și nedeclarată. Știm că pentru sistemul medical românesc problema este la o scară mult mai mare. Numai dacă s-ar face o genotipare a germenului care a infectat plămânul și cel existent în aparatele de ventilat am avea și confirmarea cazurilor reale. Dar nu se face acest lucru. Dr. legist Cristian Stan: Legat direct de cazul Anei Nagy, specialistul în medicină-legală nu dorește să facă comentarii. “Nu pot să spun decât faptul că germenii de Candida și Acinetobacter sunt cunoscuți ca germeni nosocomiali. Toți din lumea medicală știu acest lucru”, a mai spus Cristian Stan. “Când avem infectare virală cu noul coronavirus și suprainfectare pulmonară cu bacterii sau fungi nosocomiali, decesul survine mai frecvent, fiind determinat de boala COVID. Aceasta este cauza principală a decesului”.
Citeşte întreaga ştire: Medic legist spune ce a văzut la autopsii. “Bacteriile nosocomiale care dau lovitura de grație pacienților COVID pot ajunge în plămânii lor prin aparatele de ventilat contaminate”

Citiți și...

SCRISOAREA UNUI TANAR DOCTOR ROMAN CATRE PACIENTI: INTELIGENTILOR, CE O SA MAI PLANGETI VOI DUPA PLIC!
ONG-urile ateilor nu au loc din nou de Dumnezeu in scoli, desi scoala a fost infiintata initial de biserici
Fostul basist al trupei SCORPIONS recunoaste ca a fost la petreceri illuminati unde se sacrificau oameni
După dezvăluirile de ieri, ZIARE.COM a ŞTERS materialele cu Iohannis: „Ştergerea urmelor nu-i absolvă de rușine...”
Cine sunt cei 23 de copii care au murit, conform datelor oficiale, din cauza rujeolei. Centrul European pentru Prevenirea și Controlul Bolilor precizează că decesele au apărut „la persoane care au fost imunocompromise sau au avut alte co-morbidități”
“Eu l-am ucis pe Elvis Presley!” Aşa ar fi spus medicul personal al regelui Rock ‘n’ Roll-ului, George Nichopoulos, pe patul de moarte
REMARCABIL:Nicolae Steinhardt, „ovreiul“ care a găsit CRESTINISMUL
Tamaia superioara chimioterapiei in uciderea cancerului ovarian in stadiu avansat!
Documentar exceptional despre molecula apei, trebuie sa il vedeti!!!
Copilul de 8 ani al unei prezentatoare tv are cancer- Dr. Clark: vaccinurile provoaca cancer, nu fiecare se îmbolnăvește de cancer după imunizare, dar organismul oricum a fost îmbibat cu ingrediente ce pot contribui la dezvoltarea cancerului
Remus Cernea posteaza imagini editate pe Facebook ca sa denigreze crestinismul
Britanicii, REVOLTATI de cea de-a treia SARCINA a lui Kate Middleton, in conditiile in care STATUL nu sprijina MATERIAL cetatenii pentru cresterea celui de al TREILEA copil
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Close
Citește mai multe:
Premierul Ungariei laudă România pentru că îşi păstrează identitatea creştină

O întrebare care revine în actualitate: are România un președinte homosexual? Investigația unui jurnalist sibian în legătură cu Klaus Iohannis

Traieste doar cu apa si lumina! Cum arata femeia care nu a mai mancat nimic de 23 de ani! Este cat se poate de adevarat:

Oamenii de stiinta au ramas uimiti de faptul ca un preot ortodox din Etiopia vindeca SIDA cu apa sfintita!!!! Unor bolnavi le-a iesit testul negativ dupa primul tratament!!!!

10 proceduri medicale despre care si doctorii spun ca sunt INUTILE

Închide