MEDICII SUNT SOCATI: TAMAIA E MULT MAI BUNA DECAT CHIMIOTERAPIA, DISTRUGAND CU SUCCES CELULELE CANCEROASE! E ULUITOR!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Tamaia e cunoscuta de mult timp, inca din antichitate. Ea a facut si inca face parte din ceremoniile religioase din Orientul Mijlociu si este considerata a fi una dintre cele 3 cadouri oferite copilului Iisus. Tamaia a fost un ingredient popular in produsele cosmetice antice folosite de anglo-saxoni si egiptenii antici.

Astazi, aceasta rasina parfumata din arborele de Boswellia carteri este utilizata de multi aromoterapeuti si practicieni in sanatatea naturala. S-a constat ca ea este buna impotriva inflamatiilor, infectiilor si imbatranirii premature; de asemenea, ea calmeaza tractul digestiv, stimuleaza imunitatea si imbunatateste sanatatea orala si mentala.


Insa, tamaia mai e buna si intr-un aspect absolut impresionant. Astfel, oamenii de stiinta au constatat ca tamaia poate lupta cu succes si impotriva cancerului. Cercetarea sugereaza ca ar putea fi mai puternica decat chimioterapia, deoarece nu distruge tesuturile sau celulele sanatoase, nu produce efecte secundare si este capabila de a distruge celulele canceroase rezistente la chimioterapie.

Astfel, cercetatorii de la Universitatea din Leicester au constatat ca rasina din care se obtine tamaia contine un compus chimic, acid acetil -11-ceto-beta-boswellic (AKBA), care are potentialul de a distruge celulele canceroase. Cercetatorii spun ca AKBA poate fi foarte de mare succes in tratamentul cancerului de san, de prostata, a cancerului ovarian si a cancerului de colon. AKBA este foarte eficient in tratamentul cancerului ovarian, ultimul stadiu, care este extrem de dificil de tratat.


“Dupa un an de studiere a compusului AKBA, fata de celulele de cancer ovarian in vitro, am fost in masura sa demonstram ca el este eficient in uciderea celulelor canceroase. Aceasta constatare are un potential enorm pentru a fi dezvoltat in viitor un alt tratament pentru cancerul ovarian”, a declarat Kamla Al-Salmani, doctorand la Departamentul universitatii de Studii Oncologice si Medicina Moleculara.

Cercetatorii au descoperit, de asemenea, ca tamaia este eficienta in distrugerea celulelor canceroase care nu raspund la chimioterapie. In timp ce mai multe cercetari sunt necesare pentru a sustine aceste constatari, utilizarea uleiului de tamaie pentru a lupta impotriva cancerului arata rezultate foarte promitatoare.

Medicii sunt socati: tamaia e mult mai buna decat chimioterapia, distrugand cu succes celulele canceroase! E uluitor!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Cum a reusit capitalismul sa omoare una dintre cele mai bogate comune din România, care asigura mii de locuri de munca si DE CE?

Filipeştii de Pădure, situată pe drumul spre Târgovişte, la 20 de kilometri distanţă de Ploieşti, una dintre cele mai bogate...

Revolta unui renumit chirurg clujean, singurul din România care operează metastaze pulmonare. Ce i-a scris ministrului Sănătăţii

Un medic clujean care a susţinut numirea actualului ministru al Sănătăţii şi care a ajuns să fie ultima speranță pentru...

Grindeanu, facut sorosist de sorosista Sandra Pralong!

„Defectarea” premierului Sorin Grindeanu de la linia programului de guvernare al Partidului Social Democrat s-a produs in luna martie, atunci...

Legătura dintre Bivolaru, Patriarhul Daniel, Isărescu, Regele Mihai, Stănculescu, Hurezeanu și anticristul zis și „Nikky”

Nu prea puteți voi rumega din astea .... Bivo are 66 si Dany are 67. Colegi de școala - "Scoala...

Închide