Medicul Adrian Marinescu, după ce Slovacia a aprobat Ivermectina ca tratament COVID-19: „Poate fi folosit şi în cazurile grave”

Distribuie!by Adrian Marinescu, medic la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București, a declarat joi, 28 ianuarie, după ce Slovacia a aprobat Ivermectina ca tratament COVID-19, faptul că a fost o decizie „logică”. Specialistul Adrian Marinescu a subliniat, în cadrul emisiunii „Adriana Nedelea – La fix”, faptul că există […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Adrian Marinescu, medic la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București, a declarat joi, 28 ianuarie, după ce Slovacia a aprobat Ivermectina ca tratament COVID-19, faptul că a fost o decizie „logică”.

Specialistul Adrian Marinescu a subliniat, în cadrul emisiunii „Adriana Nedelea – La fix”, faptul că există șanse mari a acest medicament să fie folosit și în România pentru tratarea bolii COVID-19.


Adrian Marinescu, despre Ivermectină:

„E o decizie logică ce s-a întâmplat în Slovacia. S-a făcut un pas important şi în România în acest sens. Comisiile de specialitate din Ministerul Sănătăţii l-au avizat favorabil pentru a fi folosit uman în studiile clinice şi urmează să vină cu avizul şi Agenţia Naţională a Medicamentului. Dacă este sigur va putea fi folosit ulterior. În Europa era folosit ca deparazitar. Sunt şanse mari ca acest medicament să fie folosit şi la noi pentru tratarea COVID. Vorbim de un efect antiviral. Medicamentele antivirale au ca rol împiedicarea virusului de a intra în celule umane. Va împiedica îmbolnăvirea. Poate fi folosit şi în cazurile grave. Eficienţa maximă este atunci când e luată încă de la primele simptome. Nu ştiu dacă vorbim de zile până la aprobarea pentru tratarea COVID. Probabil va fi un interval scurt dacă lucrurile se vor mişca la nivel european”, a explicat Adrian Marinescu.

De asemenea, acesta susținut că există „date bune” despre medicamentul care are puține efecte adverse, însă a punctat faptul că un medicament nu trebuie luat dacă nu este aprobat.

„Trebuie să avem un pic de răbdare. El nu ar trebui să se găsească fără prescripţie medicală. Toţi ne dorim ca acest medicament să fie eficient, sigur şi ieftin”, a mai susținut medicul.

Prima țară europeană care aprobă Ivermectina pentru tratarea pacienților COVID-19

Ministerul Sănătății din Slovacia a aprobat folosirea Ivermectinei în scop terapeutic pentru tratarea pacienților COVID-19. Ivermectina, un medicament utilizat pentru tratarea mai multor tipuri de infestări cu paraziți, poate fi acum utilizat pentru tratarea pacienților bolnavi de coronavirus, internați în spitalele din Slovacia. De asemenea, medicamentul poate fi obținut de la farmacii, dar doar cu prescripție medicală.


Medicul Adrian Marinescu, după ce Slovacia a aprobat Ivermectina ca tratament COVID-19: „Eficienţa maximă este atunci când e luată încă de la primele simptome” / „Sunt şanse mari ca acest medicament să fie folosit şi la noi”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite