Mihai Gotiu senatorul USR care doarme in Parlament, boscheta si pe la Vama Veche, beat

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Jurnalistul Marius Ghilezan a publicat pe blogul său, în urmă cu doi ani, o fotografie care a născut multe comentarii. Acum ele au fost reluate. Candidatul USR Mihai Goțiu apare într-o fotografie dormind pe o plajă cu un pet de bere lângă el și cu un altul  sub cap ceea ce lasă impresia că ar fi fost după o orgie bahică. Fotografia ar fi fost făcută pe litoralul românesc, mai precis în zona Vama Veche. Iată fotografia:

Marius Ghilezan scrie atunci pe blogul său: “Poetul Mihai Goţiu se pretinde jurnalist independent. Într-un recent comentariu de pe Voxpublica susţine că trăieşte, printre altele, din obscura bursă “Milena Jesenska”. Trebuie să recunoaştem că prozatorul are o calitate remarcabilă. Scrie foarte bine. Are forţă în verb, echilibru între cuvinte, ştie să structureze materialul publicistic şi să-i dea formă. (…)


A fi jurnalist e o meserie în sine. Şi eu am făcut partizanat politic. Dar mi-a trecut demult. În epoca modernă a presei, dacă eşti un jurnalist militant, desigur că devii sluga simbolului sau a celor care ţin sus steagurile. Mihai Gotiu face partizanat în cazul Roşia Montană de mulţi ani. Este evident chiar şi pentru mulţi dintre cititorii lui. Iar atunci când peste 90% dintre articolele pe care le scrii în ultimii cinci ani sunt dedicate unui singur subiect – nu mai eşti nici măcar un jurnalist subiectiv, devii activist. Dar ce e rău să fii activist?

Orice jurnalism părtinitor (vezi cazul Antenei 3) are surse de finanţare certe şi clare. Dacă ştim de ce Badea&Gâdea plâng, nu înţeleg din ce râde la sticlă colegul în ale poeticii Mihai Goţiu? Sursele sale de finanţare rămân neclare. De vreo şase-şapte ani de când a fost dat afară de la un ziar nu scrie decât articole împotriva proiectului minier de la Roşia Montană. Face naveta periodic la Roşia Montană, 150 km dus, 150 întors de la Cluj-Napoca. Stă câteva zile acolo. Se deplasează constant în străinătate, publicând el însuşi articole despre aventurile sale la Viena, Munchen, Paris, Bruxelles. Mobilizează oameni şi organizează proteste. Participă la audieri publice pretinzând că este jurnalist, dar supunându-şi interlocutorii la adevărate interogatorii.  Prin întrebări şi afirmaţii bine ticluite din agenda ecologistă, de multe ori retorice, în majoritatea lor tendenţioase, nu urmăresc decât să inducă “paralizia” nervului vigilenţei, cu scopul de a speria factorul de decizie. Este în mijlocul protestelor anti-Roşia Montană, anti-gazele de şist. De unde bani de ţigări, de deplasări, de hoteluri, mese, spriţuri sau 3G pentru transmisii live?”


(…) Activiştii lui pot crede orice bazaconie.  Mie însă îmi este foarte greu să cred că un asemenea nivel de cheltuieli, atâta trudă şi grea obsesie pe un subiect vin pe burta goală. Pentru mine Mihai Goţiu rămâne un activist, cel mai probabil finanţat din surse nedeclarate sau chiar la negru. Mihai Goţiu, în pofida condeiului lui bun, rămâne un manipulator al opiniei publice sau al celor câţiva care îi mai citesc obsesiile.”

INTEGRAL AICI

Reacția lui Mihai Goțiu a fost clară: “Cu ce a găsit presa locală să mă atace: cu o fotografie trucată (în care, aparent, sunt eu, dormind pe plajă, în Vama Veche) utilizată și de un cianurist din presa centrală acum vreo doi ani. Aaaa… și a mai descoperit presa asta ceva absolut impardonabil: că prietenii și cunoscuți îmi spuneau până acum câțiva ani… Guță (ce nu știu tovarășii ăștia e că Gutza e un pseudonim pe care îl am încă din clasa I, dintr-o vreme în care cunoscutul manelist nici măcar nu apucase să gângurescă…) Și nici asta nu e tot: cică ar fi foarte nasol că am primit una dintre cele mai importante burse europene pentru jurnalism de excelență. Disperarea cu care mă atacă toți cianuriștii ăștia dovedește însă cu totul altceva: ideea că aș putea ajunge în Senat îi sperie la culme, iar intensitatea și virulența atacurilor din ultimele zile îmi dau mari speranțe legate de șansele de a ajunge în Parlament”, a scris Goțiu pe Facebook.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
50 de minute cu Plesu si Liiceanu
Arsenie Boca: Iată de ce vin necazurile asupra ta! Află ce trebuie să faci ca să scapi de ele în 9 pași!

Cum te afecteaza pe tine casatoriile intre homosexuali

Descoperire istorica! Ce se intampla la patru zile dupa ce murim

Intrebarea unui pescar la care un absolvent de Harvard nu a stiut raspunsul

Închide