Ministerul Sanatatii: gripa a omorat 10 oameni! pe bune? Nu cumva spitalele voastre infecte cu dezinfectanti Hexipharma? Cine mai are incredere in ce spun cei din sistemul sanitar dupa ce nu au fost in stare sa depisteze ani de zile problema dezinfectantilor!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sa ai incredere in ceva ce afirma Ministerul NEsanatatii ar fi cea mai mare prostie de pe planeta dupa ce ei au lasat ani de zile, in cardasie cu cadrele medicale sa moara lumea datorita dezinfectantilor Hexipharma. Cu ce garanteaza ei acum ca vaccinurile nu sunt otrava de soareci, sau apa de ploaie, din moment ce ei au cazut testul la capitolul dezinfectanti in mod barbar? Stiti cate sute de mii de oameni au murit in urma anilor de Hexipharma in Romania? Nu? Niciodata Ministerul Sanatatii nu va va dezvalui acest genocid, insa calculul il puteti face si singuri, incepand cu anul in care Hexipharma a intrat in schema Ministerului Sanatatii.

Mai nou presa corupta si sistemul bolnav incurajeaza vaccinarea oamenilor cu vacinul antigripa TAMIFLU, insa nimeni nu v-s spus efectele secundare ale acestuia. iata ce scrie pe un prospect din strainatate:


Vaccinul Tamiflu poate duce la moarte, halucinatii, spasme, poate sa auda voci, sa vada lucruri care nu exista, sa aibe probleme de vorbire etc.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...