Ministrul indian al Sănătății: Faza pandemiei s-a încheiat în Delhi și se pare că ne îndreptăm spre faza endemică / India a deschis țara încă din octombrie

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Lucrurile au luat o turnură neașteptată în India, țara „miracol” a pandemiei. Țara cu peste 1,35 de miliarde de locuitori a reușit o performanță incredibilă – vara, în 2020, avea cel mai mare număr de infectați cu Covid-19, cu peste 6 milioane de cazuri și pese 100.000 de morți; în prezent, se află într-o stare de endemie (prezența bolii infecțioase într-o comunitate, prin apariții sporadice, acestea putând să nu dispară niciodată, precum gripa) și oferă din ce în ce mai multă libertate cetățenilor.

„Faza pandemiei s-a încheiat în Delhi și se pare că ne îndreptăm spre faza endemică. Delhi a avut un focar de gripă porcină în urmă cu 10 ani, dar încă unele cazuri sunt raportate în fiecare an. Covid-19 nu se va termina complet, dar va trebui să învățăm să trăim cu el.”, a declarat Ministrul indian al Sănătății, conform The Indian Express.


Iată cum a doua cea mai populată țară din lume, cu o densitate în orașele mari unde nu se poate discuta despre distanțare fizică, reușește să depășească obstacolele. A început cu o carantină ceva mai severă anul trecut, iar mai apoi a relaxat treptat restricțiile. Ce este și mai interesant este faptul că agențiile mari de presă din România nu discută despre situația Indiei.

Imunitatea de turma si kiturile cu ivermectina se pare ca si-au facut treaba….


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Homosexualii pedofili nemți care racolau minori la Gara de Nord s-au logodit în arest preventiv. Ei au scăpat de pușcărie în luna februarie și locuiesc împreună

Multi parinti nu sunt de acord cu religia in scoli, biserica, preotii, insa sa isi machieze copiii de HALLOWEEN DA!

Televiziunile nu va vor informa despre reusitele Islandei- informati-va singuri

Tehnocrații vor să dea CEC Bank-ul pe mâna familiei Rothschild!

Groaznic: Ce a pățit un britanic la 14 ore după ce a primit vaccinul anti-Covid de la Oxford

Închide