Minunea lui Moise de pe insula Jindo! Marea se retrage și se formează un drum imens

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un fenomen extraordinar, comparabil cu minunea lui Moise atunci când a despărțit apele Mării Roșii, se petrece de două ori pe an în Coreea de Sud. Între zonele Kogun-men Hvedon-ni și Iisin-men Modo-ri, timp de o oră, apele se retrag și se formează un drum, lat de circa 40 de metri, pe o distanță de 2.8 kilometri.


La prima vedere, fenomenul este de-a dreptul miraculos și comparabil cu minunea descrisă de Biblie, când Moise a reușit să despartă apele Mării Roșii. Fenomenul din Coreea de Sud nu intră în sfera minunilor, iar oamenii de știință îl explică precum unul natural, care se formează în urma fluxului și refluxului apelor.

În acest fel, apele se retrag și se formează un drum imens de aproape 3 kilometri lungime, pe o lățime de 10 metri. Drumul unește insulele Jindo și Modo. Zeci de mii de turiști vin anual pentru a admira cum apele se retrag și pentru a parcurge drumul dintre cele două insule.


Oamenii de știință susțin că evenimentul se petrece atunci când Luna se află în punctul ei maxim față de Pământ și din acest motiv se petrece doar de două ori pe an.

Însă majoritatea turiștilor sosesc în Jindo la începutul lunii mai, nu doar pentru a vederea Minunea lui Moise, dar și pentru a se plimba cu plăcere pe drumul din mare în perioada caldă.


Fenomenul despărțirii mării a devenit cunoscut în toată lumea după ce ambasadorul francez Pierre Randi a vizitat Jindo în 1975 și a scris despre acesta într-un ziar franțuzesc. Cel mai important este mersul pe apă. Pe „Calea lui Moise” se poate trece de la țărm până la insulă.

MINUNEA LUI MOISE DIN BIBLIE

„Iar Moise şi-a întins mâna sa asupra mării şi a alungat Domnul marea toată noaptea cu vânt puternic de la răsărit şi s-a făcut marea uscat, că s-au despărţit apele. şi au intrat fiii lui Israel prin mijlocul mării, mergând că pe uscat, iar apele le erau perete, la dreapta şi la stânga lor. Iar Egiptenii urmărindu-i, au intrat după ei în mijlocul marii toii caii lui Faraon, carele şi călăreţii lui. Dar în straja dimineţii a căutat Domnul din stâlpul cel de foc şi din nor spre tabăra Egiptenilor şi a umplut tabăra Egiptenilor de spaimă. şi a făcut să sară roţile de la carele lor, încât cu anevoie mergeau carele. Atunci au zis Egiptenii:

23 1 - Minunea lui Moise de pe insula Jindo! Marea se retrage și se formează un drum imens

„Să fugim de la faţa lui Israel, că Domnul se luptă pentru ei cu Egiptenii!” Iar Domnul a zis către Moise: „întindeţi mâna asupra mării, ca să se întoarcă apele asupra Egiptenilor, asupra carelor lor şi asupra călăreţilor lor”. şi şi-a întins Moise mâna asupra mării şi spre ziua s-a întors apa la locul ei, iar Egiptenii fugeau împotriva apei. şi aşa a înecat Dumnezeu pe Egipteni în mijlocul mării. Iar apele s-au tras la loc şi au acoperit carele şi călăreţii întregii oştiri a lui Faraon, care intrase după Israeliţi în mare, şi nu a rămas nici unul dintre ei. Fiii lui Israel însă au trecut prin mare ca pe uscat şi apa le-a fost perete la dreapta şi stânga lor.” (Facere 14, 21-29)

https://www.efemeride.ro/minunea-lui-moise-de-pe-insula-jindo-marea-se-retrage-si-se-formeaza-un-drum-imens

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Mărturiile unui fost ofiţer al serviciilor secrete sovietice în legătură cu operaţiunea de înlăturare a lui Ceauşescu

VIDEO |Satanistul BOB DYLAN a recunoscut ca si-a vandut sufletul diavolului

Ne căsătorim ca să ne mântuim împreună!

Cum prepari un deodorant solid natural. Reteta usoara si sanatoasa

Depresia, dragii mei, este un duh. De aceea medicii nu-i găsesc leac și oricite dovezi i-ai aduce, nu se lasă convins

Închide