Minunile care au loc in corpul uman. Cum isi transmit informatia organele intre ele!?

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Corpul tau este o masinarie complicata, dar bine pusa la punct si unsa cu toate alifiile, cum s-ar zice. Adevarate minuni au loc in organismul nostru, fara ca noi sa fi avut habar de ele.

Rinichii gusta, la propriu, urina pentru a depista toxinele. Receptorii gustului nu se afla doar la nivelul fetei. In ultima decada, oamenii de stiinta au descoperit, chiar si spre surpriza lor, ca aceste celule specializate in descoperirea gustului se afla in tesuturile diferitelor organe, printre care si rinichii, splina, inima, caile respiratorii si in globulele rosii.


Initial s-a crezut ca este vorba despre o anomalie in organism, insa acum teoria devine tot mai interesanta: intregul corp gusta si miroase mediul care il inconjoara.

In cazul rinichilor, receptorii se afla intr-un grup de celule numite macula densa. Aceasta zona regleaza rata de filtrare si, implicit, productia de urina, insa prezenta acestor receptori sugereaza ca, de fapt, acestia, miros sau gusta urina ca intr-o analiza chimica a toxinelor.


Creierul tau are mai multe sinapse decat stele in galaxie. O buna perioada de timp, oamenii de stiinta au estimat ca in creierul uman se afla aproximativ 100 de miilarde de neuroni. Teoria a fost demontata cu un studiu recent care a presupus punerea uneor creiere intr-un belnder si apoi analizarea microscopica a acestora. Cifra rezultata in urma analizei a fost de numai 86 de miliarde de neuroni. Asa ca, potrivit teoriei respective, am fi cam o adunatura de idioti.

Dar specialistii au mers mai departe cu analiza si au observat sinapsele – conexiunile dintre neuroni, care formeaza o retea deosebit de complexa. Numarul acestor sinapse este ametitor – 100 de trilioane, spun specialistii, o cifra de 1000 de ori mai mare decat totalul stelelor care formeaza galaxia Calea Lactee.

Sursa: antena3.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Răbdarea începe abia atunci când ţi s-a terminat răbdarea

Un discipol şi-a întrebat într-o zi maestrul: „Ce trebuie să ştiu pentru a ajunge într-o zi acolo unde îmi doresc?”...

Destinul Floricăi Sass din Aiud: Fosta sclavă în harem a devenit Lady Baker

Florica Sass sau Sass Flóra s-a născut în Aiud, Transilvania și a rămas orfană la doar 7 ani, după ce...

Un Remediu Puternic Ce Va Opri Tusea Dupa Prima Utilizare

Un articol deCristian Iacov Ai prieteni apropiati sau ai un membru din familie care nu se mai opreste din tusit?...

Toți, cu excepția soției sale, îl considerau nebun. O să fii uimit când vei afla numele acestui bărbat!

Probabil fiecare dintre noi are propriile răspunsuri la întrebarea: ce este cel mai important în viața familială. Sunt sigur că...

Închide