Mircea Dinescu : “Iohannis va fi nevoit să protesteze el însuși împotriva lui Iohannis”

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cu excepția celor care buzunăresc statul din patriotism și care nu ies decît morți din incinta abatorului, odată cu pelicanii, cu prigoriile și cu căpșunarii, buzunărarii români profesioniști au migrat și ei spre țările calde.

Extrem de rar se mai întoarce în pușcăria natală cîte un mare virtuoz, după vreun recital de excepție prin magazinele de bijuterii de pe Champs-Élysées, fiindcă în rest diribaul nostru național geme de amatori și de găinari, care au absolvit la fără frecvență școala populară de artă a ciorditului prin tramvai.


Marile procese ale rechinilor de pe vremea lui Micky Șpagă (care nu și-a luat niciodată porecla în deșert) sînt din lumea desenelor animate, de vreme ce un prim-ministru a fost priponit pentru cinci termopane, iar un alt mare demnitar fiindcă i-a văruit casa mămicii cu bidineaua din minister.

Normal ar fi ca ciurul Justiției să fie dat o țîră la reșapat, dacă-n locul pepitelor de aur reține, ca rinichiul, doar pietricele și nisip.


Pînă una-alta, se pare că singurul care va striga “liberare” zilele astea va fi Klaus Iohannis, nicidecum amărîții care mai au copii de crescut pe acasă.

Purtat de zefirul unei indignări adolescentine, președintele României a luat la palme clădirea Guvernului, după ce cu două zile în urmă îi călcase-n picioare pe locatari. Ca să demonstreze că nu-i albgardist și că nu iubește doar o parte a poporului român, el va fi nevoit să-i dea un cap în gură și Palatului Cotroceni, cînd ciuma roșie își va scoate progeniturile în stradă, să-l scuipe de deochi.

Abia atunci își va atinge desăvîrșirea acest Savonarola vesel și păzit de bodyguarzi, căci, trăgînd cu nesaț din pipa echidistanței, Iohannis va fi nevoit să protesteze el însuși împotriva lui Iohannis, eliberîndu-se din pușcăria dragostei de sine fără să mai aștepte ordonanța de urgență a grațierii ascunsă de Dragnea în bocanci.

Catavencii 285-03_25 ianuarie 2017-mic_13_001

Mircea Dinescu : “Iohannis va fi nevoit să protesteze el însuși împotriva lui Iohannis”

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Minunea din Coreea: Biserici pline în fiecare dimineață

Parintele Adrian Fageteanu-Despre Vremurile de pe Urma

SECRETELE MARILOR CORPORATII DIN LUME: CUM CONTROLEAZA TOT CEEA CE CITESTI, VEZI SI MANANCI

4 EURO costa productia unui sacou de firma! Fabricile din Romania fac haine pentru cele mai tari branduri din lume! VIDEO

Judecătoarea Mădălina Afrăsinie, mesaj dur pentru Iohannis: Aveți dreptate când spuneți că românii cinstiți își doresc autostrăzi, spitale, educație. Ne spuneți dacă ați plătit impozite pentru meditațiile pe care dv ați declarat că le-ați dat?

Închide