Misterul numărului 33. De ce sunt masonii obsedati de el?

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Biblia relateza ca Lucifer cand a fost izgonit din dimensiunea ingerilor, a tras dupa el a treia parte din ingeri. A treia parte din 100% este 33,33. Nu mao e niciun secret, cel putin de la Albert Pike incoace, mason in gradul 33, ca seful arhitect al masoneriei este Lucifer sau Satan.

Numerologia ascunde foarte multe secrete. Unele dintre ele sunt la îndemâna tuturor, în timp ce altele par să fie învăluite într-un mister, care pare ca niciodată nu va fi descifrat. Așa se întâmplă și cu numărul 33, care are nu doar o însemnătate specială pentru întreaga planetă, ci pare să stea la originea vieții.


Analiza acestui număr este una complexă, iar existența sa este regăsită în cele mai importante evenimente sau fapte care s-au petrecut de-a lungul anilor pe această planetă.

Sunt o mulţime de referinţe la numărul 33 şi în Biblie: 33 de zile de purificare (Levitic 12:4), 33 de fii şi fiice ale lui Israel (Geneza 46:15) şi 3300 de ofiţeri ai regelui Solomon ( Regi 5:16). Regele David a domnit în Ierusalim timp de 33 de ani. (Regi 2:11). Sunt exact 33 de capitole în Vechiul Testament despre anticrist şi 13 în Noul Testament. Cel mai important, Isus a fost botezat la 30 de ani, şi-a început slujirea sa de 3 ani apoi a fost crucificat la 33 de ani.


Mai mult de atât, o altă legătură impresionantă se poate face între Soare și Iisus. Culmea este că această legătură este definită de numărul 33. Soarele intră la 30 de grade, dar este vizibil abia atunci când atinge cele 33 de grade. Conform Bibliei, Iisus și-a început iluminarea la 30 de ani și a terminat-o la 33. Acest număr este sinonim cu inițializarea Soarelui, care traversează întreg zodiacul.

De asemenea, 33 este considerat un număr masonic extrem de important. În masoneria de tip scoțian sunt 33 de grade. Vulturul, un simbol masonic, este reprezentat pe dolarul american deține 32 de pene pe aripa stângă și doar una pe dreapta.

Numărul 33 este prezent și la Vatican, unde se regăsesc 32 de arcade în curtea interioară și un obelisc în mijloc. Îmbrăcămintea Papei are 32 de nasturi, iar capul său îl reprezintă pe cel de-al 33-lea.

Cele două emisfere ale planetei dețin două paralele de 33 de grade. La prima vedere, acestea par lipsite de importanță, dar lucrurile sunt mai complexe de atât. De exemplu, celebrul oraș american Roswell se află pe paralele 33. John F. Kennedy a fost asasinat în orașul Dallas, care culmea se află pe paralela 33. Se spune că acest asasinat a avut o însemnătate importantă în dezvoltarea Noi Ordini Mondiale și ar fi fost comandat de lideri masonici.

Prima explozie nucleară din istorie s-a petrecut pe paralela 33, în Alamogordo, New Mexico. Un alt fapt incredibil este că cel de-al 33-lea președinte american, Harry S. Truman, a emis ordinul ca armata americană să arunce bombele atomice în cele două orașe japoneze, Hiroshima și Nagasaki, care bineînțeles că se află pe paralela 33.

Ţări precum Iranul și Afganistanul sunt traversate de paralela 33. Oare este o coincidență că aceste două ţări au fost atacate de armata americană?

Triunghiul Bermudelor este străbătut de paralela 33. De asemenea, cea mai mare piramidă de pe Terra, Marea Piramidă Albă din China, se află, surprinzător sau nu, pe paralela 33.

http://www.efemeride.ro/misterul-numarului-33-coincidente-stranii-sau-un-adevar-ascuns-de-ochii-nostri

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Dosar istoric la DIICOT: Abdicarea Regelui Mihai în 1947 va fi anchetată de procurori | urmeaza si rejudecarea procesului Ceausestilor?

Vor sa il scoata pe regele tradator basma curata, facandu-se ca uita faptul ca din cauza regelui au fost deportati...

Iisus nu era de acord cu divortul. Nicaieri in Biblie nu a permis asta. Iata ce transant era si ce sfatuia sa faci in cazul unei despartiri!

11 El le-a zis: „Oricine* îşi lasă nevasta şi ia pe alta de nevastă preacurveşte faţă de ea 12 şi...

Suferinţele ţăranului român din Ardeal sub „papucul“ austriacului şi biciul nobilului maghiar: de la prinderea în jugul vitelor, la mersul pe „calea vacii“

Regimul de obligaţii ale ţărănului român faţă de stăpânul de pământ a fost fixat de Dieta Transilvaniei în 1714. Suferinţele...

Semnificatia oculta a zilei de 1 mai si ce fac ocultistii si satanistii in luna mai

Luna mai este cea de a cincea luna in calendarul iulian, numita dupa zeita greaca Maia, zeita fertilitatii, fiica zeului...

Închide