Model de sesizare la Ministerul Sanatatii. Macar faceti copy paste si trimiteti pe mail.

Distribuie!


„Subsemnata…, domiciliata in Bucuresti, str…. nr …, va scriu referitor la proiectul Legii Vaccinarii care a fost publicat pe site-ul Ministerului Sanatatii si doresc sa va aduc la cunostinta ca se incalca multe legi importante inclusiv Constitutia Romaniei. Noi ca parinti vom fi pedepsiti pentru rele tratamente aplicate minorului daca nu il vaccinam ceea ce e aberant: tocmai ca noi nu il vaccinam adica nu ii injectam aluminiu mercur celule de fetusi morti etc. Si nu se poate spune despre cineva care nu ii aplica ceva (care e cel putin discutabil) cuiva ca ii aplica rele tratamente… pentru ca nu aplica nimic!!!

1. ln expunerea de motive spuneti ca statul are obligația de a asigura toate măsurile posibile prin care să prevină
îmbolnăvirea prin boli infecțioase… dar nu si cancerul autismul mortalitatea ?! Pentru ca mai multe morti sunt din cauza vaccinului decat din cauza bolilor eradicate de el conform statisticilor afisate mai jos. Bolile din anii 1950 nu au fost eradicate de vaccin ci de canalizari si civilizatie (De exemplu in 1845 Boston a interzis îmbăierea, cu excepţia prescripţiei medicale deoarece era o concepţie larg răspândită conform căreia dacă te udai te îmbolnăveai.)


19 decese la nivel de tara din cauza rujeolei… dar doar in parculetul de la noi de la bloc sunt 4 autisti… si doar printre rudele mele stiu o fata moarta din cauza vaccinului! Statistica e net defavorabila vaccinurilor! Eu am boli autoimune si asta nu e genetic e din cauza vaccinurilor!

La nevoie plec din tara! Romania e cea mai vaccinata BCG dar are cei mai multi tuberculosi din Europa… pt ca vaccinul aduce virusul care la un moment dat ataca.Cei 3 bebelusi argeseni au fost omorati de vaccin spune Corpul de Control al Guvernului!


„Spre exemplu, în 11 din cele 28 state membre UE vaccinarile sunt obligatorii” adica in majoritatea (17) nu sunt; inclusiv in Germania!!

lnvatamantul este obligatoriu si dreptul unui copil… de ce sa ii luati acest drept in caz ca nu se vaccineaza?!!!!

Printre cele obligatorii vreti sa puneti si tetanosul… dar sunt multe tulpini iar cine a facut boala sau vaccinul poate contacta iar boala pt alta tulpina! Deci vaccinul e facut degeaba!

Scopul legii ar fi acela de a ne informa asupra riscurilor nevaccinarii… care sunt mici … dar pe cei care vaccineaza si au atatea riscuri scrise pe prospect de ce nu ii informati?!

O relatie de incredere intre medic si pacient … cum? … prin fortarea vaccinarii?!

2. ln lege v-ar interesa beneficiile maxime ale copilului… pe ce statistici nationale vaccinati imbolnaviti – nevaccinati imbolnaviti va bazati de sunteti siguri ca sunt mai sanatosi cei vaccinati?! Ca sunt mai sanatosi cei nevaccinati!

Legea s-ar aplica si cetatenilor straini… e ilegal…

„În situații epidemiologice speciale se pot organiza activități de vaccinare și în alte tipuri de unități în afara celor menționate la alin (4), stabilite prin ordin al Ministrului Sănătății.” La fel de speciale ca gripa aviara care nu a existat?! Creati conditii sa ne vaccinati obligatoriu in autobuz sau la plata impozitelor?

„Responsabilitatea părintelui în asigurarea stării de sănătate a copilului-obligația părintelui de a permite personalului medical realizarea actelor medicale necesare menținerii sănătății și dezvoltării fizice și psihice a copilului.” Din contra ! responsabilitatea parintelui e sa se informeze si sa aleaga nu sa faca ce vrea un doctor PLATlT sa faca vaccinuri!

„Vaccin–medicament care conţine virusuri sau bacterii vii atenuate sau inactivate,fragmente antigenice de virusuri, bacterii sau obţinute prin inginerie genetică şi care produc o reacţie de apărare a organismului fără să producă îmbolnăvirea.” Va anunt ca nu exista un astfel de vaccin pt ca toate au dat imbolnaviri unor persoane.

„O reacţie adversă nu este totdeauna un efect advers. Efectele adverse sunt efecte secundare efectului dorit în urma actului medical.” Prin urmare efecte adverse sunt toate deci si reactiile adverse… ceea ce contrazice prima fraza.

„Reacţie adversă postvaccinală–reacţie nedorită apărută în urma vaccinării şi care se poate datora fie vaccinului fie particularităţilor persoanei vaccinate.” ln felul asta nu exista nici o reactie adversa pt ca se da vina pe persoana… ea e particulara si ea e de vina.

” Sunt excluse reacţiile adverse datorate modului de administrare, dozei administrate şi altor condiţii care ţin de actul medical. ” Sunt excluse… de ce? daca un copil moare ca doctorul pune o doza mai mare… de ce parintele sa nu primeasca compensatii? trebuie sa il verifice el pe doctor ce doza ii pune?!

„Statul român, prin Ministerul Sănătăţii și Ministerul EducațieiNaționale asigură pregătirea studenților facultăților de medicină, a medicilor rezidenți în specialitățilemedicină de familie, pediatrie, boli infecțioase, epidemiologie, microbiologie medicală,medicina muncii, precum și a asistenților medicali, în însușirea noțiunilor de vaccinologie.” De unde se iau informatiile? Din manualele de acum 50 de ani? Ce studii nationale s-au facut?!

„Boli care pot fi prevenite prin vaccinare-boli infecţioase care pot fi evitate prin instalarea imunităţii față de acestea în urma vaccinării” aceleasi boli pot fi si aduse prin vaccinare.. sunt cazuri in istorie.

Orice om intra cel putin in una din aceste categorii:

„1. vaccinarea persoanelor care prezintă afecţiuni cronice și la care apariţia bolilor infecţioase, care pot fi prevenite prin vaccinare, ar putea duce la decompensarea acestora şi ar pune în pericol viaţa.

2. vaccinarea persoanelor care, prin natura profesiei sau formării profesionale pe care o urmează, sunt expuse suplimentar la sau pot reprezenta surse de infecție care ar putea pune în pericol sănătatea publică.

3. Vaccinarea persoanelor din categorii de vârstă care prezintă un risc crescut de apariţie a anumitor boli infecţioase detaliate prin ordin al Ministrului Sănătății.”… vreti sa ne vaccinati pe toti?!

Clar nu sunt de acord cu acest proiect de lege.
Solicit sa fiu anuntat si invitat la dezbaterea publica.
In speranta ca acest proiect de lege nu va fi niciodata votat, va multumesc!

nume

20.04.2017

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite

Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
De ce în unele țări se conduce pe dreapta, iar în altele în stânga? Cum s-a schimbat traficul în lume de-a lungul istoriei

Când unii vin, alții se duc, iar când unii pleacă, alții se apropie! Haideți să ne concentrăm puțin și să...

Un trib amazonian şi-a făcut singur dreptate: i-a bătut pe cei care taie ilegal pădurea! Utilajele cu care defrişau au fost incendiate

Sătui să aştepte reacţia autorităţilor, tribul Ka’apor a decis să îşi facă dreptate şi să îi pedepsească pe cei care...

MAUSOLEUL HALICARNASSUS – Ce nu stiai?

Mausoleul din Halicarnassus este un monument magnific al arhitecturii grecești, recunoscut drept una dintre cele șapte minuni ale lumii antice....

Manifestații de amploare în Brazilia – două milioane conform organizatorilor

Aproape 900.000 de brazilieni - două milioane conform organizatorilor -, nemulțumiți de corupție și de situația economică dificilă a țării,...

Închide