Moment emoţionant în Australia. Un urs koala opreşte un biciclist pentru a-i cere … APĂ – FOTO+VIDEO

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un grup de biciclişti au fost zilele acestea protagoniştii unui moment mai puţin obişnuit

Din cauza căldurii insuportabile din Australia în această perioadă, un urs koala a ieşit la marginea drumului în căutare de apă.
O imagine inedită, care îl prezintă pe ursuleţ urcându-se pe roata unei biciclete pentru a bea apă din sticla unui tânăr, a devenit virală pe Internet.
Merridy Montarello, coordonator al Salvării Faunei din Sudul Australiei, spune că o astfel de întâmplare nu este o noutate: “Urşii koala au foarte multă încredere în oameni şi un simţ al mirosului foarte bine dezvoltat. Ei pot mirosi apa şi acesta este motivul pentru care s-au apropiat de noi”.
Bicicliştii au urmărit uimiţi cum micul koala a băut apă timp de 30 de minute, apoi au hotărât să sune la un număr dedicat îngrijirii acestor urşi.
Merridy Montarello a declarat că, la început, s-a temut ca animalul să nu fie bolnav, deoarece un consum prea mare de apă poate însemna că el ar avea probleme la plămâni, însă s-a dovedit că acesta era în stare perfectă de sănătate, fapt pentru care a fost eliberat înapoi în sălbăticie, scrie Daily Mail.
Sursa: Gândul
 http://www.descopera.ro/natura/15095220-moment-emotionant-in-australia-un-urs-koala-opreste-un-biciclist-pentru-a-i-cere-apa-fotovideo

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...