Motivul sfasietor pentru care acest batranel asteapta la metroul din Capitala. Situatia imposibila in care se afla

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fotografia unui batranel greu incercat de soarta a strans mii de reactii pe Facebook, unde oamenii au facut front comun pentru a incerca sa ii dea o mana de ajutor.

Pe acest batranel il intalnesc din nou la metrou, de data aceasta la Unirii. Tacut de fiecare data, nu intinde mana, nu insista la oameni, nu se plange, ci sta spijinit in carjulita lui cu ochii atintiti spre oameni si asteapta. De data asta ma apropii de el sa ii vorbesc si ma strange in brațe, aproape lacrimand. Am aflat ca locuieste cu chirie impreuna cu sotia sa care e bolnava. Iar el asteapta in statiile de metrou cu speranta ca oamenii ii mai dau cate un banut pentru a putea achita chiria in fiecare luna. Toți cei care doriți și puteți, ajutati-l cu un banut cat de mic… Sau daca nu, cu o vorba buna. Si veti vedea bucuria si seninatatea din ochii unui om atat de simplu”, a scris o utilizatoare pe Facebook.   Postarea a strans peste 3.500 de distribuiri. sursa: stirileprotv.ro


…Copyright (C) http://stiri-virale.com . Read more at http://stiri-virale.com/2016/06/07/motivul-sfasietor-pentru-care-acest-batranel-asteapta-la-metroul-din-capitala-situatia-imposibila-in-care-se-afla/ .

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...