Muzica de astăzi nu este nimic altceva decât un laborator monstruos al Nimicului

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Muzica de astăzi nu este nimic altceva decât un laborator monstruos al Nimicului

Societăţile oculte, cele care doresc să guverneze lumea, în afară de a-şi propaga minciunile şi ideile lor prin intermediul mass-mediei (TV, ziare, reviste, Internet etc.), au găsit, încă de acum jumătate de secol, un alt instrument perfect prin care pot manipula minţile oamenilor: muzica. De ce? Pentru că muzica este unul dintre cele mai eficiente instrumente…prin intermediul ei, anumite mesaje precise pot ajunge foarte uşor în subconştientul celor vizaţi.


Tinerii cred greşit că se revoltă împotriva instituţiilor prin muzica pe care o ascultă.

Se difuzează pe toate canalele audiovizualului muzică, numai în limba engleză, ce o putem numi pe drept cuvânt zgomot electronic, leşin şi miorlăit pe douăsprezece tonalităţi.

„Muzica de astăzi nu este nimic altceva decât un laborator monstruos al Nimicului”, spune Jean Cau.

Politic, ni se prezintă pe tavă: Vladimir Putin este rău, Obama, Bush şi Clinton etc. sunt buni,sex-filme, Coca Cola, toate sunt bune pentru tineret etc… Astăzi, dacă ai o părere proprie rişti să fii luat în derâdere.

Prin filme în care, spre exemplu, apare (pe fond printr-o tehnică fotografică specială) o cutie de Coca Cola, care este invizibilă pentru ochiul liber, dar subconştientul o înregistrează, se obţine stimularea consumului acestei băuturi. Strategii o numesc „subliminal messages”. În muzică şi în industria de discuri se lucrează cu sistemul „backward masking”, unde se înregistrează anumite mesaje pe frecvenţă înaltă, atât de sus, încât urechea nu o aude, dar subconştientul o percepe, înregistrează şi integrează!

Câteva exemple:

Formaţia Cântecul Mesajul
Kiss God of Thunder – Demonul este Dumnezeul tău
Madonna Like a Virgin – Eu mă cufund în păcat
Police Every Little Thing She Does Is Magic – Răul se combate cu violenţă
Queen Crazy Little Thing Called Love – La naiba cu Biblia, eu vreau magie!
Rolling Stones Tops – Te iubesc, spune Satana
Prince Purple Rain – Îndată bombardăm cerul!
Cindy Lauper The Bop – Eşti neputincios în faţa răului, ha, ha, ha!

John Todd, directorul firmei Zodiaco, o fuziune grandioasă a industriei de discuri, cu societăţi de înregistrare a concertelor din SUA, spune că fiecare disc original, fiecare matriţă a oricărei muzici (clasică, country, rock, melodramatic, meditativă, disco, heavy), era prelucrată de 13 persoane, care foloseau magia neagră. Ei nu o fac din spirit comercial, ci din dorinţa de a stăpâni şi controla psihicul oamenilor.

Deverul industriei de discuri este de milioane: în spatele ei se află unii dintre cei mai bogaţi oameni din lume. Aceşti manipulanţi care s-au îmbogăţit, şi-au câştigat atâta putere, atâta influenţă asupra tineretului în general şi asupra fiecărui auditoriu în parte.

Într-adevăr, noi toţi vom fi liberi, dacă nu ne vom lăsa niciodată manipulaţi de nimeni.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...