MUZICA ROCK, EXPERIMENT CIA al proiectului MKULTRA

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

The Zodiac Productions și Atlantic Productions sunt marii producători ai muzicii rock. Se spune că între acești producători și o biserică satanică există o legătură.

Se spune că muzica lor produce iritabilitate, revoltă, blasfemie, limbaj obscen, tendințe de sinucidere. Ozzy Osbourne a făcut parte din grupul Black Sabbath și a declarat că toată muzica pe care a compus-o a fost realizată atunci când era în transă. El a mai declarat că diavolul l-a inspirat în muzica sa.


Gary Newman a făcut parte din grupul The Strangles și a spus că nu putea compune muzică rock dacă nu era sub o piramidă.

Elton John și membrii formației Led Zepelin au declarat că vrăjitoria i-a inspirat în multe din cântecele lor.
Mick Jager, Rolling Stones, a avut în preajma sa două vrăjitoare care îl inspirau în compunerea unor melodii.


Celebrul cântăreț Alice Cooper declara că în urma ședințelor de spiritism l-a care a participat a compus majoritatea cântecelor sale. El a mai declarat că este posedat de demon.

Muzica rock a fost o revoluție socială, culturală, economică, morală și spirituală. Cine a susținut această mișcare?
Sunt voci care susțin că puterea din umbră, iluminaţii au susținut-o financiar dar și manipulând tinerii. Iluminaţii au finanțat agenția WICCA care a avut primele studiouri de înregistrare și producători de muzică rock.

Se mai spune că muzica rock a făcut o ruptură între tânăr și societate, familie, morală, religie. În acest sens sunt date ca exemplu primele două albume ale formației Beatles, Sergent Pappers și White Album sau formația Led Zepelin cu melodia Stairway to Heaven, care conține mesaje subliminale privind puterea satanică. După lansarea acestei melodii, în California a fost interzis prin lege difuzarea melodiilor cu astfel de mesaje.

Rolling Stones a dominat anii 70, iar melodia Symphathy for the Devil a devenit imnul revoluționar al sataniștilor.
Melodiile formaţiei The Who incită la anarhie, vandalism și blasfemii la adresa lui Christos.

În culisele celebrului festival Woodstock s-a aflat CIA care a manipulat tinerii americani spre consumul de droguri și spre o muzică care dădea o iluzie în ceea ce privește libertatea și morala. Se mai spune că CIA a făcut experimente pe acești tineri, în cadrul proiectului MK-ULTRA.

Revista Time a publicat un articol în care afirma că peste jumătate de milion de tineri au participat la festivalul Woodstock, iar manipularea și sugerarea de a consuma droguri, de a deveni violent și anarhist au fost evidente.

După acest consum masiv de droguri, companiile farmaceutice au avut de câștigat prin medicamentele pe care le-au pus la dispoziția consumatorilor de droguri. Cine a câștigat și cine a pierdut?

SURSA: https://www.efemeride.ro/muzica-rock-experiment-cia/?fbclid=IwAR3aV_5bMRE7vwCoJ4aWRQdR5mkFq8RJPozXygpPwIOIT2Se-zVVVe0bq9U


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
EXCLUSIV. Milioane de euro pentru UDMR de la Guvernul României și în 2017. DOCUMENT

Dr. Virgiliu Gheorghe: Halloween este o sărbătoare care promovează un comportament violent, specific vrăjitoarelor și monștrilor pe care îi invocă. Efectele asupra copiilor se vor vedea în timp

Genialul Tesla inventatorul mileniului II

“Eu l-am ucis pe Elvis Presley!” Aşa ar fi spus medicul personal al regelui Rock ‘n’ Roll-ului, George Nichopoulos, pe patul de moarte

Acel club financiar falit numit Uniunea Europeană

Închide