NASA le interzice angajaților să folosească numele Iisus

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

NASA are o lungă istorie de respectare, și chiar în unele instanțe de promovare, a valorilor religioase ale angajaților săi. Nimeni nu va putea uita că, în 1986, astronauții misiunii Apollo 8 au făcut cu rândul ca să citească din cartea Genezei, în timp ce nava lor orbita în jurul Lunii, în ajunul Crăciunului. Evenimentul a fost difuzat, iar faimoasa atee Madalyn Murray O’Hair a dat în judecată agenția pentru promovarea religiei și, în final, a pierdut. În secolul XXI însă, lucrurile par să stea cu totul altfel.

Liberty Institute, una dintre cele mai mari firme de avocatură specializată în apărarea drepturile religioase din Statele Unite, a făcut publice informații despre un nou caz care implică discriminarea religioasă din partea NASA, îndreptată împotriva angajaților săi. În iunie 2015, avocații NASA Johnson Space Center (JSC), din Houston, le-au comunicat unor angajați care au format clubul religios Praise and Worship că nu mai au voie să menționeze numele lui Iisus în anunțurile publice pe care le fac prin serviciul de newsletter al companiei. Avocații NASA susțin că altfel ar încălca primul Amendament al Constituției, întrucât apariția numelui respectiv face ca anunțul să capete o natură „sectară” sau „denominațională”, scrie FoxNews. Pe 8 februarie 2016, avocații Liberty Institute au răspuns cu o scrisoare care amenință NASA cu un proces federal dacă cenzura nu va fi corectată.


Încă din 2001, respectivii angajați se strâng în timpul pauzei de masă pentru a citi din Biblie, a se ruga și a cânta imnuri religioase, iar până anul trecut nu au avut nicio problemă cu angajatorii. Clubul nu este exclusivist și nu ține de nicio confesiune religioasă. Întâlnirile sunt deschise pentru orice angajat, scopul clubului fiind acela de a constitui un suport pentru comunitate prin rugăciune și încurajare. Ca orice alt club de angajați de la JSC, și acest club transmite în mod obișnuit informații despre organizarea întâlnirilor tuturor angajaților JSC, printr-un serviciu de newsletter zilnic. Anunțul cu pricina preciza locul și ora întâlnirii, dar și tema sesiunii, care se intitula „Iisus este viața noastră”.

„Suntem șocați că NASA va cenzura numele lui Iisus din anunțurile clubului Praise and Worship. NASA are o lungă istorie de a le permite angajaților săi să aibă un discurs religios, deci de ce ar face asta?”, se întreabă angajații vizați. „Este ilegal ca guvernul să cenzureze numele lui Iisus din e-mailurile angajaților. Cenzurarea anunțurilor unui club religios este discriminare religioasă evidentă. Administratorii NASA nu sunt deasupra legii”, au declarat avocații de la Liberty Institute. Pentru moment, NASA a refuzat să își ceară scuze sau să revină asupra deciziei luate.


„NASA nu interzice folosirea niciunui nume religios în comunicarea internă între angajați. Agenția permite ca organizații civice profesionale, religioase sau de altă natură, constituite de angajați, să se întâlnească pe proprietatea NASA, în timpul liber al angajaților. Conform legii federale, NASA încearcă să echilibreze drepturile angajaților de a-și exersa credințele religioase cu obligația de a ne asigura că nu există niciun sprijin din partea guvernului al unei anumite religii. Credem în și încurajăm dialogul deschis și divers între angajați și în cadrul agenției.”

NASA le interzice angajaţilor să folosească numele „Iisus”

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Fiul lui Liviu Dragnea intra in afaceri in Bucuresti, sustinut de ”prietenul lui tati”| doar ei au noroc sa nu fie angajati?

Stiati ca inainte de atacurile 9/11 proprietarul a incheiat o asigurare care prevedea in mod special atacuri teroriste? Apoi proprietarul a dat in judecata compania de asigurari, solicitand sa fie platit dublu deoarece au existat doua atacuri teroriste! A castigat 4,5 miliarde de dolari

Reprezentant al BILDERBERG în spatele Barnevernet, instituția care răpește copiii în Norvegia?

Ce s-a ales de „perla“ zahărului românesc. Cum a ajuns la fier vechi Bucecea, una dintre cele mai importante fabrici de zahăr din estul Europei

CUM SA SCAPI INSTANTANEU DE MIGRENA FOLOSIND SARE! FUNCTIONEAZA CA PRIN MAGIE!

Închide