Necronomicon (Cartea Numerelor Moarte) – cea mai oculta carte de pe Planeta !

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sinteti pregatiti ? Aceasta lucrare reprezinta una dintre cele mai teribile lucrari din domeniul ocultismului. Chiar si la ora actuala, anumite aspecte din interiorul acestei lucrari au ramas necunoscute, dar le vom afla. Ocultistii il considera ca fiind „un document exceptional”, fata de toate celelalte, chiar si fata de „Codurile Enohiene” sau „Cheile lui Solomon”.

Ce este Necronomicon ?


Pe scurt, aceasta carte se refera strict la niste fiinte care au trait pe aceasta planeta inaintea omului. Acestea ar fi evoluat in planul eteric in cel fizic, dupa cum mai sint descrisi reptilienii. „Entitatile”, despre care se vorbeste in aceasta carte (in realitate reptilieni), ar avea o alta gandire fata de noi, gandire asa cum am vazut-o prezenta si in cadrul descendentilor Iluminati, orientata spre distrugere. Entitatile din carte sint exact aceleasi si au exact aceleasi caracteristici comportamentale precum „ingerii” (reptilienii) din Cartea lui Enoh, numiti drept „Privitori”. Practic vorbim de aceleasi fiinte, doar ca denumirile lor difera.

n1op452x600wi2

necronomicon-evildead

Necronomicon este nelipsita din cadrul ritualurilor sataniste ale oamenilor care practica Voodoo, o inalta magie neagra, in care cel care conduce ritualul este coordonat si controlat de niste entitati reptiliene din dimensiunea inferioara noastra, entitati care il ajuta sa obtina ceea ce doreste, fiind astfel un pact magic intre cei doi, cel in cauza oferind un sacrificiu uman, la schimb, drept multumire.


De pe site-ul lovendal.ro aflam alte informatii:

„Cei Vechi pot pune stăpânire din nou pe Terra…

Entităţile descrise de Al-Hazred există şi în prezent, după cum afirmă el în lucrare, dar pe un alt plan alt realităţii noastre. Cei Vechi nu aşteaptă decât un semn, o invocaţie, pentru a se reîntoarce în realitatea omenească, punând din nou stăpânire pe Terra.

Celebrul scriitor şi ocultist britanic din secolul al XIX-lea, Aleister Crowley, numeşte incantaţia respectivă „Blestemul Creaţiei Originare”. „Pare scrisă de Dumnezeu însuşi! De ce? Poate pentru că i-a părut rău că a creat omul…”, explică ocultistul într-unul dintre studiile sale. La fel ca Nostradamus, „Arabul Dement” s-a folosit de magie şi droguri ca să „vadă” viitorul sumbru. Convins că i-a contactat pe Cei Vechi în perioada delirului produs de prafuri halucinogene, Al-Hazred descrie o nouă Apocalipsă: un război mondial din care Fiara iese victorioasă, iar Pământul este distrus aproape total.

Traducătorii acestei cărţi, arşi pe rug

Necronomicon2Tradusă în secolul al X-lea de greci, cartea „Arabului Dement” a primit numele de „Necronomicon”. Copiile au fost arse un secol mai târziu, dar câteva au scăpat de flăcări.

În secolul XIII, un preot traduce în latină una dintre aceste copii. Ajunsă în mâna Papei Grigorie al IX-lea, acesta le-a interzis cu desăvârşire. Mai mult, Sfânta Inchiziţie a dat ordin ca atât traducerile existente, cât şi autorul lor să fie arşi pe rug. Ca şi în prima situaţie, câteva copii scapă, fiind păstrate în pivniţele Vaticanului.

Necronomicon-ul, un secret şi în zilele de azi

În secolele care vor urma, apar noi şi noi copii. Dar nici măcar după apariţia tiparniţei lui Gutenberg, nimeni nu a avut curajul să le multiplice sub formă de volum tipărit. „Necronomiconul” a circulat mult timp prin toată Europa, dar mediile în care era lecturat au păstrat secretul informaţiilor primite din carte. Abia la începutul secolului XX, scriitorul american de SF Howard Phillips Lovecraft a scris o istorie a „Necronomiconului”, ajungând chiar să-şi aroge dreptul de autor asupra lui şi explicând că totul este doar o fantasmagorie literară.

Dar este contrazis de versiunea germană a lucrării din secolul XV, din care se mai păstrează câteva fragmente la British Museum, şi de ediţia spaniolă din secolul XVII, din care mai există exemplare la Universitatea din Buenos Aires, la Biblioteca Naţională din Paris şi la Widner Library a Universităţii Harvard.

Şi în prezent, „Necronomiconul” este foarte puţin cunoscut de public, pentru că deţinătorii consideră că nu este bine ca publicul larg să afle teribilele secrete pe care le conţine.

Abdul Al Hazred, un Nostradamus arab

Există foarte puţine date despre Abdul Al Hazred. Se ştie că era un călător neobosit, vizitând tot ce se putea din Alexandria Egiptului şi până în îndepărtata provincie indiană Punjab. Talentul său în descifrarea dialectelor antice i-a dat posibilitatea de a lectura manuscrise de neînţeles pentru cercetătorii epocii. Metodologia sa de cercetare îmbina erudiţia cu ritualurile magice, „asortate” cu opiu şi haşiş.

Poate şi din acest motiv, Necronomiconul a fost discreditat sistematic de istorici. Poate fi comparat cu filosoful neoplatonist Proclus (sec. al V-lea î.H.) care, deşi stăpânea foarte bine astronomia, matematica şi filosofia, era pasionat şi de magia teurgică, invocând-o pe zeiţa greacă a Lunii, Hecate, pentru a o vedea în forma ei materială.”[1]

In Cabala, se face referire la schema arborelui Sephirotilor, arborele vietii, care descrie diferite sfere prin care necunoscutul face sa emane deplin din el ansamblul creatiei. Acesti Sephiroti, in numar de zece, au rolul lor in arborele distrugerii (compus din zece sfere, Kliphtote, mai putin cunoscute, insa foarte active in zilele noastre). Sunt fortele tenebrelor din acest arbore al distrugerii. Dar ritualul lui Necronomicon, care a fost in intregime realizat la 13 octombrie 1946 la Zona 51 de langa Roswell a activat sferele negre prin care au putut sa se infiltreze E.S.T.!!

Aceste entitati provin dintr-un sistem de lumi care au precedat propria noastra Manvantara (ciclu cosmic al duratei unui univers). Nu au avut decat sa strapunga zona care desparte cele doua cosmosuri si sa intre in lumea noastra, cu planul exact de a cuceri mentalul uman spre a le deveni sclavi. Reptilienii nu opereaza numai sub forma fizica ci si sub forma eterica, forma de spirit, carora le permite sa indeplineasca mai multe actiune decat daca ar avea corp fizic, asa cum spunea si Arizon Wilder in documentarul „Revelatiile unei Mari Preotese a Intunericului”, realizat de David Icke.

Dupa cum am vazut mai sus, „Arabul Dement”, a fost contactat in stare de transa de catre „Cei Vechi”, care ii vorbea despre un razboi mondial din care „fiara” ar iesi victorioasa, iar Pamantul ar fi aproape distrus. Suna similar cu planul Iluminatilor pentru aceasta Planeta, plan definit ca Noua Ordine Mondiala.

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
STIATI CA Ceausescu a fost cel mai tânăr conducător politic din Europa, recunoscut totodată pentru politica externă puternică

A fost cel mai tânăr conducător politic din Europa, recunoscut totodată pentru  politica externă puternică  Ceauşescu a fost singurul lider...

Cum plm n-am murit eu cand eram copil nu stiu…

- nu-mi puneam centura de siguranta… ca copil!!! stateam si in fata, fara airbag!!! - gradinița in limba engleza… o...

România dementă: dacă ai cazier nu poţi fi paznic, dar poţi fi la cârma ţării

Întoarcerea României în Evul Mediu - adică într-o „reţetă” socială în care au fost create, imoral şi abuziv, categorii sociale...

Cat a fost primar la Sibiu, Iohannis nu participa la Ziua Nationala a Romaniei, dar la cea a Austriei era nelipsit!

Cât a fost primar la Sibiu, Klaus Werner Iohannis nu participa la Ziua Națională a României, dar de la cea...

Închide