Neturei Karta – organizatia evreilor religiosi care lupta impotriva Sionismului si a Israelului

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Neturei Karta – organizatia evreilor religiosi care lupta impotriva Sionismului si a Israelului

Neturei Karta este o parte din diaspora evreiască formată din evrei ortodocși antisioniști. Majoritatea grupului trăiește la New York și o mică grupă la Ierusalim. Site-ul lor oficial este www.nkusa.org, iar acolo veti regasi argumente impotriva Sionismului, dar si un activism impresionant acestia protestand in fata Casei Albe, in Israel, in Parlamentul European sau chiar la ONU impotriva existentei Sionismului, pe care il acuza de crime impotriva umanitatii.


Rabinii ortodocși din mișcarea iudaică Neturei Karta au pus anatema pe sioniști. Rabinul Yisroel Weiss din Jews United Against Zionism a declarat într-un interviu acordat chiar Fox News-ului, că:

„Transformarea Iudaismului din spiritualitate, dintr-o religie, în materialism, cu scopul naționalist de a deține o bucățică de pământ, toate autoritățile rabinice au zis că aceasta este în antiteză cu tot ceea ce reprezintă Iudaismul – și este în mod explicit interzis de Tora pentru că noi suntem în exil din poruncă dumnezeiască.”[1]

Acestia sunt tipul de evrei care nu conduc lumea, ei fiind tocmai impotriva celor care exercita puterea pe plan mondial. Nici sionistii lui Rothschild nu stau cu mainile in san atunci cand vine vorba de evreii religiosi, iar istoria ne arata ca unii au fost asasinat, iar altii sunt persecutati sub diverse forme.


1405119544-orthodox-jews-from-neturei-karta-back-gaza-and-palestine_5232985Neturei Karta impotriva Sionismului11234809_984157224989879_7830190955642489402_n

Jack Birnstein a fost asasinat de catre Mossad, dupa ce a publicat cartea „Viata unui evreu american in Israelul marxisto-sionist”, unde expune pe larg cum functioneaza sistemul „democratic” din Israel si abuzurile la care sunt supusi atat cetatenii evrei (khazari), dar mai ales strainii (negrii).

Organizatia Neturei Karta sustine ca lupta impotriva Sionismului pe care vor sa-l inlature pe cale pasnica. De asemenea, Neturei Karta sustin eliberarea Palestinei de sub dominatia sionista, iar evreii sa traiasca, asa cum cum au facut-o de-a lungul timpului, sub dominatia arabilor, pe care sionistii si americanii incearca sa-i transforme in teroristi.

Palestina a fost ocupata de catre sionistii lui Rothschild in urma Declaratiei Balfour de la data de 2 noiembrie 1917, atunci cand Arthur Balfour impreuna cu Alfred Milner, liderul Mesei Rotunde, i s-au adresat lordului Lionel Rothschild, liderul comunitatii evreiesti din Marea Britanie, spunandu-i ca, Monarhia Britanica este de acord cu infiintarea unui Camin Evreiesc in Palestina.

La data de 24 iunie 1922 a intrat in vigoare Mandatul britanic pentru Palestina, care a intrat in vigoare la data de 26 septembrie 1923, Palestina fiind ocupata de fortele britanice. Pentru a scapa de influenta Imperiului Otoman, sionistii si britanicii si-au unit fortele pentru a distruge Imperiul Otoman, acesta fiind un ghimpe pentru colonizarea Palestinei.

Ofiterul britanic de informatii, T.E. Lawrence („Lawrence al Arabiei”) s-a ocupat de crearea Revoltei Arabe, iar in cele din urma acestia au reusit sa infranga Imperiul Otoman. Odata ocupate, Palestina si Siria au ramas sub administratie militara britanica.

David Ben Gurion a publicat o volum de corespondență, care conținea o scrisoare din 1937 în care se exprima în favoare împărțirii. El scria: „Ceea ce dorim noi nu este ca țara să fie unită ca un întreg, ci ca țara unită și întreagă să fie evreiască”. El explica în continuare că doar o armată evreiască de primă clasă ar permite sioniștilor să se stabilească oriunde în Palestina fără să aibă nevoie de aprobarea arabilor.

Benny Morris afirmă că atât Chaim Weizmann cât și David Ben Gurionconsiderau împărțirea Palestinei ca o fază necesară în procesul de preluare a întregii Palestine. Fostul ministru de externe izraelian și istoric Schlomo Ben Ami a scris că anul 1937 a fost cel în care Yitzhak Sadeh, comandantul „batalioanelor de câmp”, a conceput „Planul Avner”, care a anticipat și a trasat liniile directoare pentru ceea ce avea să devină în 1948 Planul D. Acest plan prevedea înaintarea peste liniile de demarcație propuse în cadrul planului de împărțire și propunea cucerirea Galileei, Cisiordaniei și Ierusalimului.

În urma adoptării planului de împărțire a Palestinei din 1947 al Organizației Națiunilor Unite, pe data de 14 mai 1948, odată cu expirarea Mandatului britanic pentru Palestina, David Ben-Gurion, președintele Organizației Sionisteși al Agenției Evreiești pentru Palestina, a proclamat independența Statului Israelîn cadrul liniilor de împărțire teritorială cuprinse în decizia ONU.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Harta enclavizării economice a României

Concentrarea business-urilor în jurul marilor oraşe din România riscă să declanşeze o adevărată bombă socială pe piaţa muncii, asta deşi...

Dr. Biofizician: Aflați aici cum să evitați moartea dacă vă îmbolnăviți de COVID. Care sunt primele semne și cu ce tratament trebuie început

Este Covid-19 o boală aducătoare de moarte? Răspunsul nu este nici „da”, nici „nu”, ci „după cum este abordată această...

Barbara Deppert Lippitz, cel mai mare expert în aur din Europa: România e singura țară din Europa care își are scrisă istoria în propriul ei aur!!!

Piticii culturii românești de genul unui Boia sau Patapievieci, primul remarcându-se prin faptul că îi consideră pe români un popor...

CRUCIADA COPIILOR. 2.123.685 de elevi (90%) şi familiile lor le-au dat cu flit anticreştinilor reţelei Soros, în frunte cu “dreptacea” Monica Macovei şi stângaciul Remusică Cernea (ca să nu mai vorbim de barosana Alina Mungiu Pippidi)

2.123.685 de cereri de participare la ora de religie, înregistrate până vineri, 6 martie, ora 18:00 06.03.2015 Prima victorie a...

Închide