New York Times rade de prostii Europei-romanii voteaza primari penali!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Presa internațională reacționează la alegerile de ieri când majoritatea primarilor cu probleme penale au fost realeși fără nicio problemă în funcții. Lucru de netolerat într-o societate civilizată.

Din păcate românii nu au înțeles și nu înțeleg că politicienii corupți nu pot gestiona corect banul public. Nu există nicio justificare morală să votezi un corupt sau să stai acasă și să nu votezi împotriva corupților.


rf4343343434

New York Times mentioneaza ca fotoliile de primari din Baia Mare, Brasov si Craiova au fost castigate de politicieni care s-au confruntat cu probleme cu legea si ca actualul primar din Baia Mare, aflat in inchisoare, a obtinut un nou mandat, cu un vot covarsitor.

Cei din Brașov vor Aeroport de 14 ani. Dar acum au ales un primar arestat pentru luare de mită. Ce investitor serios vmai merge acolo știind că dacă primarul îi va fura banii localnicii vor ține cu acesta?
La Brașov 10.000 de apartamente au rămas fără apă caldă deoarece primarul a luat mită de la firma care produce agentul termic. Acum cei care l-au votat îi cer să-i ajute să le dea apa caldă? Râsu-plânsu.


Baia Mare vrea să fie Capitală Culturală Europeană în 2021 dar au votat un primar care în aceste momente este la pușcărie. NICIODATĂ Baia Mare nu va fi Capitală Cultrală, în Europa hoții nu sunt premiați, sunt trimiși la pușcărie.

Reuters, potrivit stirileprotv.ro, face o analiza mai profunda a alegerilor locale din Romania si scrie despre procentul de 37,5% obtinut de PSD la nivel national, dar atrage atentia si asupra unui alt aspect:

“Observatorii spun ca PSD, sustinut de cei mai saraci sau mai in varsta dintre romani, au beneficiat de pe urma maririlor de salarii din sectorul public si reducerea taxei pe valoarea adaugata, pe care au apucat sa o introduca in 2015, inainte sa se retraga de la putere, si care a intrat in vigoare la inceputul anului. Victoria social-democratilor ii pune in pozitia de favoriti la alegerile parlamentare din toamna”.

“Zeci de candidati sunt subietul unor anchete si, desi legea le permite sa candideze pana la pronuntarea definitiva a instantei, deizia lor de a candida arata spre o acceptare tacita, dar la scara larga a coruptiei de catre societatea romaneasca”, mai scriu jurnalistii de la Reuters.

Adevărul este că ne-am făcut de râs la aceste alegeri. Cei care au votat primari corupți nu înțeleg că „Orice om cinstit este mai bun decât un hoț”, deci aveau ce să voteze.

Societatea românească este una bolnavă și doar un tratament extern ne poate fac bine. Noi nu suntem în stare să înțelegem ce înseamnă cinstit-corupt și cum să reacționăm.

Să curgă înjurăturile iubitorilor de corupți!

http://romani-buni.info/2016/06/romanii-ciudatii-europei-societatea-romaneasca-accepta-la-scara-larga-coruptia/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...